Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na CarPack - przeprosiny od EA za nieudane rotacje

Cakhil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mam odebrać te auto w samej grze?

Na stronie już aktywowałem klucz..

Kryjówka ---> Pakiety kart ---->  7PTdz3R.png taki pakiet, tylko za 0 sb.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi się zdaje że chodziło mu o to że jak zrobisz ileś kont na wp to banuje cie ale wp za to że masz ich za dużo na jedym ip, a kody nic do tego nie mają 

Opublikowano

Mam rozumieć, że na wp nie wysyłają? Pozdro, wszystkie 15 kont na wp 

Na WP przysyłają ;)

Tylko, jak założysz kilka kont to mogą Ci zablokować dostęp do poczty.

Wczoraj założyłem 10 kont, a dziś już 9 zbanowanych.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A mi na żadne z 15 kont nie przyszedł jeszcze kod na car packa, to jest conajmniej dziwne. No cóż poczekam do wieczora, ale jak mniemam nie przyślą kodów mi i innym co do tej pory nie dostali ich na pocztę, ot co. Pocieszam się jednak faktem dodania BMW m1 Procar do rotacji, to taka jakby "wygrana" w car packu :P

Opublikowano

Mi też się zdaje, że kodów już raczej nie dadzą. Wysłali raz i kto miał szczęscie i zaznaczył tą opcje przy rejestracji dostał a kto nie teraz może tylko żałować.

Opublikowano

Mi też się zdaje, że kodów już raczej nie dadzą. Wysłali raz i kto miał szczęscie i zaznaczył tą opcje przy rejestracji dostał a kto nie teraz może tylko żałować.

Nie pierwszy i nie ostatni kod na car-packi.

Lekcja do zapamiętania na przyszłość ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Może ktoś z bliskiego otoczenia Cię wykorzystał :D

Bo każde konto, które przy rejestracji miało zaznaczony "ptaszek" otrzymało kod (wszystkie kody się od siebie różnią).

Nikt nie zna hasła do mojego maila a po drugie to ja odczytałem tą wiadomość pierwszy tak czy tak... ponieważ literki były na czarno,nie na szaro <czyli wiadomość była nieprzeczytana> ^^ :P trudno się mówi :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Czyli nie wyślą 2 raz T.T

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ani na wp ani na interii nie przyszedl mail...

Dodam ze kont na wp mam kolo 10...

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Sądząc po tym że mili dać jeszcze kod a nikt nie dostał to będą się teraz tłumaczyć że mieli problemy techniczne :D

Opublikowano

Zwalili, powinni dać kod ogólnie dostępny, to im w popularyzacji gry nie pomoże.

Temat odpinam bo już po ptokach.

Opublikowano

Zjebisty pomysly z tymi kodami na email, jeszcze to ze trzeba miec zaznaczone jakies gowno na ich stronie ktorego nikt nie zazacza przy rejestracji..... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...