Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na CarPack - przeprosiny od EA za nieudane rotacje

Cakhil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w ramach przeprosin od EA za opóźnione rotacje dostaliśmy kody na car pack'a na nasze maile. Sprawdźcie pocztę, ja niestety nie dostałem, brat dostał.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każda osoba dostała taki klucz, która przy rejestracji zaznaczyła "ptaszka" o wysyłaniu na podany email nowości z EA/Origin.

Ja otrzymałem BMW 3.0 CSL.

Opublikowano

BTM7N8p.pngB)  Opłaca się mieć dwa konta, na głównego maila nie przyszło, ale na awaryjnego już owszem.

0DXIcbm.jpgJestem zadowolony ze zdobyczy, fajne autko.

Podpinam, niech każdy kierowca w dziale się dowie i sprawdzi maila.

Drugie Auto Dogde Charger super bee niebieski moloch :3

Trzecie Ford gt40 mkl zółty

Opublikowano

Miałem zaznaczonego "ptaszka" przy rejstracji, może to wina tego, że pocztę mam na wp? Troche jestem wkurzony.

Opublikowano

Miałem zaznaczonego "ptaszka" przy rejstracji, może to wina tego, że pocztę mam na wp? Troche jestem wkurzony.

Właśnie na wp idzie lepiej niż na onet, na dwa konta na wp dostałem kody :/

Opublikowano

ja właśnie na ani jedno konto nie dostałem, ale Fixnow coś podobno pisał, że będą do jutra wysyłać.

Opublikowano

Spk, ze cos rb, ale totalnie chujowe jest to, ze nie kazdy dostaje ten kod. Zamiast podac ogolnie, bo cierpia na tym wszyscy gracze to wysylaja na skrzynki, gdzie ja np nie zaznaczaylem tego "ptaszka", zeby mi co chwile nie zasyfiali poczty jakimis gownami. 

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ehh ja nic nie dostałem :/

Jak na złość kod przyszedł tylko na konto które jest zbanowane...

Nie wiem czy to jakiś błąd czy jak ale użyłem kod z innego maila i działa. Dostałem Porsche 911 Turbo więc nie zaszalałem.... 

Opublikowano

Ja dostałem kody na dwa maile a wykorzystałem na głównym koncie i tak:

-Lamborgini Reventon wart 8k boost.

-Corvette przerobione warte 4,8k boost

No nieźle ;d

Opublikowano

Ehh ja nic nie dostałem :/

Jak na złość kod przyszedł tylko na konto które jest zbanowane...

Nie wiem czy to jakiś błąd czy jak ale użyłem kod z innego maila i działa. Dostałem Porsche 911 Turbo więc nie zaszalałem.... 

To nie błąd, ja z własnych maili użyłem 3 kody, teraz z volumem z jego kolekcji maili nabijamy ^^.

Opublikowano

Ale wam dobrze, mi na żaden z 15 mailów kod nie przyszedł... szlag może trafić.

Opublikowano

Jak ktoś ma parę kodów jeszcze nie użytych, albo maila na których mogą być, to podajcie @Cakhil owi, bo mi i volumowi się maile pokończyły ;_;

Opublikowano

Czyli jest nadzieja, panowie, róbmy multikonta, to może się jeszcze nachapamy wozów :D

Opublikowano

gdzie można zgłosić błąd który wystąpił przy odbieraniu car packa? samochodu nie przyznało ;/ a możliwość odebrania za darmo zniknęła

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

gdzie można zgłosić błąd który wystąpił przy odbieraniu car packa? samochodu nie przyznało ;/ a możliwość odebrania za darmo zniknęła

Jak to nie przyznało? Jeśli odebrałeś pakiet, ale nie otworzyłeś kart, to auto powinno znajdować się w Twoim garażu.

Jeśli nie masz auta to możesz napisać do supportu EA, ale wątpię, żeby zrobili coś w tej sprawie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hmm ja dostałem kod,ale pisze że wykorzystany...ciekawe :)

Może ktoś z bliskiego otoczenia Cię wykorzystał :D

Bo każde konto, które przy rejestracji miało zaznaczony "ptaszek" otrzymało kod (wszystkie kody się od siebie różnią).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Powinni dać kod dla każdego bez względu na ten "ptaszek". Ja niestety nie dostałem.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...