Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hillsfar.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up ale ty masz nasrane :D

pierdolnij sie w leb lepiej jak cie boli ze na forum dla ciot komputerowych nie stawia sie przecinka lub kurwa robi sie blad

idz sie leczyc babo :D

i blad ?????? mozna banalnie naprawic ale widac jedyne na czym sie znacz to kurwa ze niema przecinka wiec dam ci ich wiecej na cala noc

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

a teraz jebnij sie w leb jeszcze raz :D

Koleś, mam nadzieję, że ty jesteś na jakichś dragach, bo nie chce mi się wierzyć, że ludzie mogą być tak powaleni jak ty, he. Nie my jesteśmy od naprawiania błędów na jakimś niedorobionym serwerze, nie my mamy się starać o to, by gracze grali, tylko oni (wow, rozwaliłam ci światopogląd, co nie?), a wspierać administrację bym potencjalnie mogła poprzez is, tyle że żaden idiota (no może poza tobą, czapki z głowy) nie wyda nawet złotówki na jakiś pobugowany od A do Z serwer, którego admini nawet nie wiedzą, co spieprzyli i jak wywołali bugi. W ogóle to twój język ojczysty jest na poziomie słynnego "oddaj fartucha", co najwyraźniej strasznie cię boli, bo inaczej nie zareagowałbyś aż tak agresywnie na przytyk o braku przecinków. A teraz spadaj na karnego jeżyka, chłystku.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytałam tylko kilka pierwszych zdań bo nie chce psuć sobie oczu od ilości błędów, braku znaków diakrytycznych i interpunkcji.

Uważasz, że ciągle wywalający błąd "????", który uniemożliwia normalną rozgrywkę, nie wspominając nieraz o samym zalogowaniu się, to nic dziwnego i powinnam "wparlić team"?

jesli chcesz gogos uczyc to do szkoly moze dadza ci szanse jako nauczycielka polskiego a tu przestan srac te bzdety o znakach itp.itd. 

co do serwera to wbije sprawdze moze bedzie sie fajnie gralo

Opublikowano

hehe ale mam beke po przeczytaniu tylko tej strony postów ;D

up sam robię błędy , nie robię przecinków ale ty to już poziom master osiągnąłeś :)

Jeszcze like dostajesz za tak beznadziejne wypowiedzi .Idź do szkoły i zostaw metina w spokoju ^^ ( albo od razu na odwyk ^^ )

Na serwer nie miałem zamiaru wchodzić już przy jego zapowiedzi .

rmoiyq.png

Opublikowano

jesli chcesz gogos uczyc to do szkoly moze dadza ci szanse jako nauczycielka polskiego a tu przestan srac te bzdety o znakach itp.itd. 

Jesteś popierdolony człowieku tak samo jak ten Gandalf..-.-

Opublikowano

Ja tu nie widze nic autorskiego .

Elitepvp & powyciagane mapki oraz NPC z innych gier i wstawione do metka .

Ile jest ludzi online ?:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Serwer fajny ale juz tak nikt niegra moze jakeis 30 raz po raz 50 osob adminow niewidac i wgl. Gdyby nie ilosc graczy to jeszcze bym pogral a tak to szukam nowego serwera.

Ten niezbyt polecam

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

up ale ty masz nasrane :D

pierdolnij sie w leb lepiej jak cie boli ze na forum dla ciot komputerowych nie stawia sie przecinka lub kurwa robi sie blad

idz sie leczyc babo :D

i blad ?????? mozna banalnie naprawic ale widac jedyne na czym sie znacz to kurwa ze niema przecinka wiec dam ci ich wiecej na cala noc

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

a teraz jebnij sie w leb jeszcze raz :D

Kultura osobista .... poza tym Wredna ma racje ten serwer to jedno wielkie zbugowane że tak powiem "brzydko" bagno więcej nawalili "pseudo nowości które może mieć każdy" niż to wszystko warte powiedzcie mi z 50% zapowiedzi z npc'tów który najczęściej jest używany? Powiedzcie mi kto by chciał ściągać tak zawirusowanego jak i zarazem zbugowanego klienta jak ten xD Zobaczcie sobie ktoś tutaj dał dowód na stronie 6/7 lub wcześniej poczytajcie opinie ludzi później sprawdzajcie czy to prawda tego serwera nie ma co bronić administracja wiecznie kłamie :) Odbugowanie plików Aline ? Przecież to jest czarna magia tego nie ruszysz tak łatwo to już wydaje mi się że szybciej taka osoba zrobiłaby klienta od 0! Co do serwera nie polecam a co do Wrednej podziwiam ją że chociaż ona jest jedną z tych kulturalnych osób w tym temacie co nawet nie widać po administracji która praktycznie nic nie pisała bo wiedziała że lizod*py za nią odpowiedzą btw. naprawiliście "jelenie których nie widać na procesorach AMD"? Na 100% NIE! A dlaczego? Bo oni potrafią tylko wgrywać coś do klienta tak też było na Netharii ten sam klient tylko dodane kilka zbędnych rzeczy i usunięte .... + oszustwa przy licznikach także na Netharii tak było kto kłamie kilka razy ten będzie kłamał wiecznie na własną korzyść a teraz osoba niżej

Po pierwsze powiem tak Wredna ujęła ten serwer w hmm kilku zdaniach jak nie jednym serwer ma ciągle bugi i ciągle będzie je miał no cóż ten serwer ma "taki klimat" bugi przyciągamy graczy odpychamy "hasło przewodnie tego serwera powinno właśnie tak brzmieć" 

Pozdrawiam serwera nie polecam i nie polecę jego kolejnych "startów" :) jedyne co to współczuje administracji 

Opublikowano

Jesteś popierdolony człowieku tak samo jak ten Gandalf.. -.-

tak to se gadaj do rodzicow a nie do mnie. 

Co do serwa bronie tylko z ripa te na 75lvl?

Opublikowano

Serwer fajny, przyjemnie się gra nawet z taką mało ilością graczy...chociaż coraz nowych przybywa :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...