Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hillsfar.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAPIERDOLE... Jak widze teksty typu "SOŁ MACZ" "JP" Itp to mnie aż rozpierdala od srodka... Jaki normalny człowiek uzywa takich słow ? Uslyszeliscie to od waszego pana isamu i robicie i mowicie to co on,gdyby bylo trzeba wypilibyscie mu nawet wode z ogórków sępy jebane. Dorosnijcie albo wyjdzcie z domu pobiegać bo juz zarośliscie tluszczem i potem przed tym pc. A Armagiedon Ty też jestes zjeb, mowisz ze to Twoje pliki i ze zjebany serwer ? GZ z podlogi. Dajcie im niech spróbują ogarnać all i potem wejdzcie i sprawdzcie czy dali sobie rade czy nie,jak nie to nie grajcie jak ogarna to grajcie i tyle.

dobrze powiedziane to samo sądze , ,,Soł Macz JP'' no boże jakie to jest denne .. smiać mi sie z tych ludzi chce

ps. czekam na hejty...

a co do servera zagram napewno dobrze sie zapowiada choć chciałem teraz pograć lecz nie działa ;/

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

8ai21j.jpg

Bardzo interesujące skład waszego packa jest prawie tak zawirowany jak skład parówek

Ej kiciaki ja nie chce Wam nic mówić, ale takie screeny są gówno wartę bo równie dobrze mogę wziąć pierwszego lepszego clienta i zrobić takiego ss'a. Pozdrawiam! :*

Opublikowano

No na poczatku myslalem ze juz koniec a teraz moge polecic i to mocno.

Gra ma calkiem nowy wymiar i jest sporo ludzi.

Warto bylo czekac.

Uczeń
Opublikowano

Ładnie się gra ;) Mam nadzieję, że już tylko do przodu.Jeżeli chodzi o licznik po uj go podkręciliście ?  

Opublikowano

Ciągle znaki zapytania...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Licznik dalej podkrecony, oraz bugow to nie zabraknie. Jak widac pliki aline2. Daimo mowi ze Kazdara nie ma w teamie, a kim jest Arikuzu?! 

Nie polecam!

je0o.png

Opublikowano

Ej kiciaki ja nie chce Wam nic mówić, ale takie screeny są gówno wartę bo równie dobrze mogę wziąć pierwszego lepszego clienta i zrobić takiego ss'a. Pozdrawiam! :*

Chcesz to samo? Wejdź w folder pack i po oczach je*ie "aline2"

@AW Kiedy naprawicie te znaki zapytania? Już totalnie zapomniałem, że są w metinie, aż zagrałem na tym serwie. W ciągu 20min wywaliło mi clienta 7 razy, więc bez przesad -.-

tenor.gif

Opublikowano

@TeZo to, że pisze Aline w cliencie to nie znaczy, że serwer stoi na ich plikach... Jak robisz serwer np. na RyKoXie i użyjesz clienta np. DupaMT2 to jest to serwer na plikach DupaMT2??

Ogarnijcie znaki zapytania.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@brauszu SIĘ SPRZEDAŁ !!! :/

Ja jestem tylko do forumka, podkreślam!!

Opublikowano

@TeZo to, że pisze Aline w cliencie to nie znaczy, że serwer stoi na ich plikach... Jak robisz serwer np. na RyKoXie i użyjesz clienta np. DupaMT2 to jest to serwer na plikach DupaMT2?? Ogarnijcie znaki zapytania.

Czyli tak dla beki nazwali 1/5 plików w pack aline2 coś tam?  :D

@AW 200lvl już do końca? Czy planujecie jakąś aktualizację z większym lvlem?

tenor.gif

Opublikowano

Moja opinia? Nie grajcie na tym syfie, licznik podkręcany będzie ever. Pozdro.

SNdkmNO.png

Ranking (770 postaci, niżej ostatnia xD)

2gj1R95.png

Zgodnosć? Nie sądzę. 770 postaci a 810 graczy online. xD

Ja jestem tylko do forumka, podkreślam!!

Żeby Ci dużo płacili. :D

Opublikowano

Heh pozdro wiem co zroić! Robicie tak, wypakowywujecie jakiegoś clienta (ja zorbiłem od Invori) z tego clienta usuwacie folder pack i ten 2 pliczki, którymi odpala się klienta (patcher i coś tam) następnie z clienta Hillsfar kopiujecie folder Pack oraz plik Hillsfar i wklejacie do Invori i gracie. Możecie też spróbować np. z innym klinentem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

KR9RXnQ.png

WTF? 790 postaci a 840 online. Świetne posunięcie. Już widzę komentarze - ranking się aktualizuje co 24 godziny.

Opublikowano

o jezu wejdz do gry i oganrij ile graczy cepie i skacz zniechecacl udzi.

Naucz się pisać, do słownika zerknij bo chyba często na wagary chodziłeś. Licznik jest podkręcany i będzie i tyle w temacie. Strzał w stopę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...