Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hillsfar.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to porazka , wbilem na tsa z ziomkiem ,  Nic nie zrobilismy siedzielismy na publikach i dostalismy Bana z powodem " ... " Na 2tygodnie Za nic -,- Nie ladnie nie ladnie ;) Nie polecam serwera,  padnie szybciej niz sie zdaje . + administracja nie ogarnieta . I jakiś idiota zajął mój nick do tego " eXe" widze , wiec nie ladnie ;d

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raporcik kotku obraza :) 

taka prawda :) sory serw dno gotowiec licznik o 3.5 razy %%%%%%%%%%%%% więc 

JEBA** 

hillsfar.pl
SOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁL MACZ

Zachowanie godne podziwu.

aw; reklamy na pandorze nie pomogly?

Srij9JT.png

Opublikowano

A zapowiadało się tak super :P choć miałem wątpliwości sądząc po tych nowościach było jasne że będzie masa bugów ..

Armagiedon, twój serwer się zapowiadał tak fajnie ale sądząc po twoich postach to jesteś dzieciak nieogarnięty.. 

Opublikowano

Dobra ja już kończę grać, nie ma po co. Clienta zostawię, może jak nie będzie bugów wbije.. 

Pograłbym na mor**riuszu ale za zachowanie administratora to już wolę tutaj grać.

Najlepiej ofnijcie serwa na tydzień i naprawcie ten serwer. Szczególnie niewidzialne ściany -.-

tenor.gif

Opublikowano

Przerwa techniczna. 

Zaraz wracamy.

Tego śmiecia Kazdara miało w team nie być do kurwy ... tak nas zapewnialiście ... i co ?

Kazdar siedzi na serwie pod nickiem Arikuzu ... i wraz ze swoim bratem sobie serwer zrobili ... no japierdole

nie lubie takiego kłamania...bo na becie sie pytałem czy Kazdar bedzie w teamie ... powiedzieliście że nie, a jednak ten śmieć jest -.-

I nie sprzeczaj się Kazdar bo kurwa dobrze wiesz skąd wiem lizodpupie jebany -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tego śmiecia Kazdara miało w team nie być do kurwy ... tak nas zapewnialiście ... i co ?

Kazdar siedzi na serwie pod nickiem Arikuzu ... i wraz ze swoim bratem sobie serwer zrobili ... no japierdole

nie lubie takiego kłamania...bo na becie sie pytałem czy Kazdar bedzie w teamie ... powiedzieliście że nie, a jednak ten śmieć jest -.-

I nie sprzeczaj się Kazdar bo kurwa dobrze wiesz skąd wiem lizodpupie jebany -.-

Zachowam się tak samo jak ty. 

Gówno wiesz śmieciu. 

Nie ma Kazdara, a jak w to nie wierzysz to wypad. 

Ile może potrwać mniej więcej te : "Zaraz" ? 30 min ? 1h ? 

Już kończymy. :)

Opublikowano

JAPIERDOLE... Jak widze teksty typu "SOŁ MACZ" "JP" Itp to mnie aż rozpierdala od srodka... Jaki normalny człowiek uzywa takich słow ? Uslyszeliscie to od waszego pana isamu i robicie i mowicie to co on,gdyby bylo trzeba wypilibyscie mu nawet wode z ogórków sępy jebane. Dorosnijcie albo wyjdzcie z domu pobiegać bo juz zarośliscie tluszczem i potem przed tym pc. A Armagiedon Ty też jestes zjeb, mowisz ze to Twoje pliki i ze zjebany serwer ? GZ z podlogi. Dajcie im niech spróbują ogarnać all i potem wejdzcie i sprawdzcie czy dali sobie rade czy nie,jak nie to nie grajcie jak ogarna to grajcie i tyle.

Opublikowano

Na ta chwile nie wypowiem sie o serwerze ale gra sie przyjemnie :) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

to co server padł?

Sam padles .. i z takimi tekstami to cieszyl bym sie jak bys juz nie wstal .. 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Sam padles .. i z takimi tekstami to cieszyl bym sie jak bys juz nie wstal .. 

pytam sie tylko bo i tak tu nie gram  i nawet nie mam zamiaru  ja mam swoj server na którym gram juz od pazdziernika a tobie kolego zycze wbijania lvli jak server ruszy zegnam

Opublikowano

Miałem wejść na serwer, a z tego co czytam to Harry nie będzie grał <3 Może paść po dniu, ale bez niego każdy serwer jest zajebisty :D

Czekam na ponowny start :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...