Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hillsfar.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

700 osób? Pokażcie mi palcem gdzie! W M1 kilka osób na krzyż, na CH1 tylko 1 (słownie: jeden) sklep. Na wołaj piszą na zmianę 3 osoby. Nic się nie dzieje. Nie wiem, czy chociaż sto osób dałoby się naliczyć.

Jedne wielkie jaja z tym licznikiem.

who cares?

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam - teoretycznie gram, ale już na początku błąd jak dla mnie bardzo poważny przeczytasz misje "polowanie I " i 2x już nie można a level leci (pozostałe misje "polowania" to samo ). Kasy mało ( jak na początek), skile maja wchodzić na 17 ale mi osobiście ani razu nie weszło tak tak jest zwój.

Po dłuższej grze za polowania sa nagrody kasa ale co z tego jak jest jak pisałem wyżej wejdziecie na serwer przekonacie sie sami. Te wywalanie z klienta biłem sobie ognistego króla i wywaliło 2 x to samo 3 x  za 4 x  dziękuję szkoda mi czasu.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Co do misji to na becie  było to  zgłaszane jednak szanowna administracja nie naprawiła tego problemu.

projekt.jpg

Opublikowano

Śmieszna sytuacja z tym serwerem. Rozumiem, że sama reklama na MPCforum.pl i u marnego YouTubera to kiepska sprawa, ale spierdalajcie od forów innych serwerów. Serio nie chce mi się ciągle banować waszych reklam na forum Ascarialu. Żałosne zachowanie ze strony administracji. Zagrywka z podkręceniem licznika to kolejne żałosne zachowanie ze strony administracji tej rozpadliny. Na wstępie oszukujecie potencjalnych graczy, więc jak ludzie mają wam teraz zaufać i przyjść ta ten serwer? Od siebie nie polecam, gdyż administracja już popisała się swoim 'profesjonalizmem'. 

Opublikowano

Niby naprawiliście " ???? " .

Spatchowałem clienta i jakoś nadal to ujostwo mi wyskakuje.

Dziękuje za 8min gry, strzałka.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tragiczny serwer z tragiczną administracją czemu tak piszę a więc tak serwer jest "aktualizacją Netharii/Aline/i miliard syfów na max tydzień/miesiąc :) no i wszystko co oni robią to dodają nowe rzeczy by zamydlić stare ich teoria jest taka nie potrafię naprawić bugów dodam kilka nowości i na niektórych właśnie to działa co mnie dziwi bo dla mnie liczy się rozrywka na normalnym serwerze bez bugów a jeśli z bugami to takimi co nie psują rozrywki typu nie wiem wbijanie z 245 na 250 :) czy cofanie jak jadę na wierzchowcu które i tak łatwo usunąć :) ogółem serwera nie polecam ze względu na zakłamanie administracji no i ponoć jest tu Kazdar także ponownie nie polecam wydawał się kiedyś spoko ale jak zauważyłem po netharii to zrezygnowałem całkowicie z wchodzenia na jego serwery no i tak jak pisałem w zapowiedzi do administracji żeby zmienili klienta na jakiegoś lepszego a najlepiej żeby zrobili własnego klienta to chociaż wiedzieliby na czym siedzą a tak to nie wiedzą ile bugów jest w tym ich kliencie Pozdrawiam i na serwer nie zapraszam

PS: Hejterów i lizod*pów pozdrawiam i serwera nie polecam 

Opublikowano

Tragiczny serwer z tragiczną administracją czemu tak piszę a więc tak serwer jest "aktualizacją Netharii/Aline/i miliard syfów na max tydzień/miesiąc :) no i wszystko co oni robią to dodają nowe rzeczy by zamydlić stare ich teoria jest taka nie potrafię naprawić bugów dodam kilka nowości i na niektórych właśnie to działa co mnie dziwi bo dla mnie liczy się rozrywka na normalnym serwerze bez bugów a jeśli z bugami to takimi co nie psują rozrywki typu nie wiem wbijanie z 245 na 250 :) czy cofanie jak jadę na wierzchowcu które i tak łatwo usunąć :) ogółem serwera nie polecam ze względu na zakłamanie administracji no i ponoć jest tu Kazdar także ponownie nie polecam wydawał się kiedyś spoko ale jak zauważyłem po netharii to zrezygnowałem całkowicie z wchodzenia na jego serwery no i tak jak pisałem w zapowiedzi do administracji żeby zmienili klienta na jakiegoś lepszego a najlepiej żeby zrobili własnego klienta to chociaż wiedzieliby na czym siedzą a tak to nie wiedzą ile bugów jest w tym ich kliencie Pozdrawiam i na serwer nie zapraszam

PS: Hejterów i lizod*pów pozdrawiam i serwera nie polecam 

Tak jak mówiłem serwer Seona aka Terotha aka Kazdara nastawiony na szybki zysk ktory mowi ze sprzedal pliki heheh smieszne nawet taki sam port dedyka jak zawsze ma 65510 mozna tez zobaczyc na netharii byl licznik podkrecony tu tez byl albo i jest pobieranie klienta 7k bylo na netharii a tu juz 9k ciekawe jakos tego nie widac na serwerze nie polecam juz pewnie kolejny serwer robi

Opublikowano

Bardzo duża ilość modeli na tym serwerze nie będzie widziana na wielu procesorach >.<

Btw. polecam zabezpieczyć się przed komendą /war ^^

67248792843061145727.png

Opublikowano

Śmieszna sytuacja z tym serwerem. Rozumiem, że sama reklama na MPCforum.pl i u marnego YouTubera to kiepska sprawa, ale spierdalajcie od forów innych serwerów. Serio nie chce mi się ciągle banować waszych reklam na forum Ascarialu. Żałosne zachowanie ze strony administracji. Zagrywka z podkręceniem licznika to kolejne żałosne zachowanie ze strony administracji tej rozpadliny. Na wstępie oszukujecie potencjalnych graczy, więc jak ludzie mają wam teraz zaufać i przyjść ta ten serwer? Od siebie nie polecam, gdyż administracja już popisała się swoim 'profesjonalizmem'. 

Profesjonalisto, że tak sobie pozwolę pewien fakt przytoczyć oto i on:

https://www.youtube.com/watch?v=S7I-QQEerPQ

Zajmij się swym serwerem a potem krytykuj inne .

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie kompromituj się.

Ten filmik to syf i tyle. Taak, gdyby to była prawda to aktualnie na Asca*ialu na pewno by grało ponad tysiąc osób, zapewne.

Propsy dla ciebie lizodupie.

* Naprawicie te " ???? " itd. czy nie? Niby to zrobiliście a np. u mnie to nadal wyskakuje ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie kompromituj się.

Ten filmik to syf i tyle. Taak, gdyby to była prawda to aktualnie na Asca*ialu na pewno by grało ponad tysiąc osób, zapewne.

Propsy dla ciebie lizodupie.

* Naprawicie te " ???? " itd. czy nie? Niby to zrobiliście a np. u mnie to nadal wyskakuje ;)

Nie naprawią. Przecież sf jak I client to gotowce.

Opublikowano

Endy , skoncz ... ;o 

co do serwera , nie podoba mi sie to ,ze na serwerze easy potrzebny jest buff

Co mam skończyć? Nie przeglądam serwerów jakie wychodzą, totalnie się nie mieszam w to kto stawia serwer na gotowcach ale jak jakieś dysmózgi reklamują się na forach innych serwerów to trzeba napisać jak sprawa wygląda. Zresztą pliki z aline w clientdir/pack pokazały już klasę i profesjonalizm administracji.

Opublikowano

najbardziej bekowy filmik od tego pseudo youtubera, to jest kurwa załosne i co ty tu chcesz przytaczać, co?

serwera nie polecam, kazdar w teamie tak jak pisalem wiec nie ma co liczyc na dluzsza mete.

Opublikowano

najbardziej bekowy filmik od tego pseudo youtubera, to jest kurwa załosne i co ty tu chcesz przytaczać, co?

serwera nie polecam, kazdar w teamie tak jak pisalem wiec nie ma co liczyc na dluzsza mete.

Nikogo z teamu nie ma już 2 dzień na serwerze, błedy c++ mialy byc naprawione a nadal wystepuja..Graczy na serwerze ok. 50 więc na prawdę nie opłaca się grać, serwer na tydzień max :/

Opublikowano

przed chwilą był ox oczywiscie nie mogłem wogóle wbic bo co sie tepałem na ox to run time error w końcu wywaliło mi metka i postać sie zbugowała pozdro oby tak dalej 

Opublikowano

58108979983073301592.jpg

no widzisz oni maja na wszystko wywalone jeszcze uzyl mojego questu z serwera Avreath gdzie jeden blad wlasnie byl z id na jakie mialo ulepszac ale to szczegol i tak ten serwer padnie za ok tydzien i pojawi sie nowy ale i tak zawsze poznam i ostrzege ludzi zeby czasu nie marnowali Pozdrawiam

Opublikowano

Kolejny, zapowiadany hucznie serwer, "wykupieni" jacyś marni youtuberzy za itemki z IS/Navi i myślą, że coś zrobią.

W dodatku licznik był tak zajebiście podkręcony, że w pewnym momencie było stworzonych 350 postaci, a online było 1200 ;)

Powodzenia, nie polecam serwera.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...