Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hillsfar.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a na dodatek robia ludzi w balona te niby sciagniecia clienta na stronie to bajka to jest liczba odswiezen na stronie tzn dajemy odswiez i liczby sie zwiekszaja wiec szczerosc to chyba ich nie dotyczy

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać jaką pokazali klasę.

Zobaczyłem wcześniej zapowiedź i pomyślałem fajny serwer będzie.

Po starcie jak spojrzałem na licznik to aż się popłakałem ze śmiechu, tak bardzo podkręconego licznika jeszcze nie widziałem prawie 4 razy podkręcony licznik :D

Skoro jeszcze jest ten nieudacznik w Teamie to zdecydowanie można nie polecać.

PS. Fajna binka, to na pewno było zamierzone bo czego można się spodziewać po Kazdarze :D

JI5Zwld.png

Opublikowano

Sever porażka, admin gra ze swoją koleżanką, na TS'ie nick: Pati, daje jej wszystko, perły, przerzuca na mapki do expa mimo, że nie ma lvla.. :> Poza tym jest totalnym kretynem i zrobil postac na koncie gdzie ma postac [HA] i o dziwo w 8h wbil 160+ :D CO jest raczej nie możliwe. Dowód -> 

http://screenshooter.net/4953896/veuqdsh

W dodatku są bugi na perły więc gra na tym servie nie ma sensu ;p Idziecie do NPC o nazwie.. Nyphes? ;x jakos tak.. Odpowiadacie na pytania i dostajecie darmowe perełki... Odpowiedzi to "włosy", "odbicie" itp ;d

Opublikowano

Sever porażka, admin gra ze swoją koleżanką, na TS'ie nick: Pati, daje jej wszystko, perły, przerzuca na mapki do expa mimo, że nie ma lvla.. :> Poza tym jest totalnym kretynem i zrobil postac na koncie gdzie ma postac [HA] i o dziwo w 8h wbil 160+ :D CO jest raczej nie możliwe. Dowód -> 

http://screenshooter.net/4953896/veuqdsh

W dodatku są bugi na perły więc gra na tym servie nie ma sensu ;p Idziecie do NPC o nazwie.. Nyphes? ;x jakos tak.. Odpowiadacie na pytania i dostajecie darmowe perełki... Odpowiedzi to "włosy", "odbicie" itp ;d

no widzisz na serwerze juz nic nie beda robic tylko zamiast go naprawiac on gra sobie na priv koncie a gracze uciekaja ;/

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze.

Jest on pod IS, pewnie mają już ustaloną datę upadnięcia serwera.

Administracja to rozpieszczone dzieci.

Zamkną ten zmienią nicki i dalej będą robić serwery pod IS

Heniek.

Opublikowano

tak zbugowanego serwera jeszcze nie widziałem odradzam gre długo nie wytrzyma.

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Mam tylko 1 problem, od wczoraj wogóle nie działą mi strona :x Taki błąd : Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer hillsfar.pl zbyt długo nie odpowiada.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
    Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
    Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

qolJA1e.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś grał lub wiedział coś o serwerze Avreath to odradzam tu gry.

Administrator Seon kochany założył serwer.

Miesiąc postoi i padnie, jest tylko założony dla pieniążków z isu:)

Pozdrawiam graczy z Avreath :)

Heniek.

Opublikowano

nie ma nic ciekawszego jak narazie, wiec zagoszcze, jak bedzie fajnie to zostane na dluzej :)

Edit. Serwer bardzo fajny, lecz te "??????????????" mnie dobijaja :)

Opublikowano

Zajrzę tu za dwa tygodnie - jeżeli bugi zostaną naprawione, a więcej osób odważy się polecić, to może (moooże) zagram. Z naszpikowanej błędami prezki wnioskuję, że na serwie jest dużo niepotrzebnych dupereli (serio, system krwi? SERIO?), ale mimo wszystko jakiś tam potencjał mógłby być, gdyby nie podkręcony licznik, bugi, olewająca administracja itede...

Edit: z ciekawości weszłam i wyskoczyły mi znaki zapytania przy założeniu zbroi, ha :D. Robiliście coś podczas tej bety czy się doszczętnie opierdalaliście? (Poważne pytanie.)

Opublikowano
  • ssy w prezentacji są w bardzo słabej jakości, szkoda, bo ramki i napisy są dosyć ładne, a słaba jakość ss psuje cały efekt.
  • podoba mi się pomysł z karmieniem petów, nie widziałam tego jeszcze na innych serwerach.
  • Zwój Postaci - bardzo fajne rozwiązanie.

Prezentacja mnie zaciekawiła, zaczęłam pobierać klienta, ale po przeczytaniu komentarzy wyżej - zrezygnowałam.

Tak jak koleżanka nade mną - wrócę do prezki za jakiś czas, jeśli bugi zostaną ogarnięte, to zagram.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

- nie wiem, czy to jest ustawione domyślnie, czy można to zmienić, ale okno clienta, jak dla mnie dużo za małe. Na moim gigant monitorze muszę przystawiać nos do ekranu, by normalnie grać.

- nabiłam 13 lvl, wywaliło "????" i od tego momentu już nie da się zalogować.

- fryzurki u fryzjera nie działają. Kupiłam fryz dla szamanki, użyłam, nic się nie zmieniło.

Na chwilę obecną nie mam dobrej opinii o tym serwerze.

Opublikowano

teraz ja sie wypowiem ,

na becie bylem dwa dni - starali sie naprawiali itp wiec na +

na starcie oczywiscie wykryto jeszcze pare bugow ALE czy kurwa one tak Wam przeszkadzaja ? ze nie dziala fryzurka czy inny chuj ?

gram tam do dzisiaj TE DZIECINNE BUGI nie przeszkadzaja w grze ale oczywiscie banda rozpuszczonych dzieci chce miec wszytko na tacy ,

chyab kurwa wiadomo ze serwer wystartowal wiec mozna dac mu szanse.... ale nie pierdolone dzieci hejtujowac tylko potrafia i ida na nastepny serw i znowu zrobia tak samo

ze im kurwa cos nie dziala i znowu hejt....

moze byscie raz kurwa wparli JAKIS TEAM !?! nie mowie akurat o tym ale nigdy kurwa nikt nie pomaga naprawiac serwerow tylko kurwa hejtuje jaki to syf itp.

niewiem moze serwer upadnie a moze nie , jak narazie gra sprawia przyjemnosc bo z nowych serwerow co wyszly niema ciekawszego ,

tak to moje zdanie wyklego kurwa gracza wiec pierdole wasze hejty i czekajcie sobie na nastepny serwer ktory znowu zhejtujecie bo nie zadziala wam np.fryzurka ktora kurwa

jest najwazniejsza w grze pierdo... imbecyle...

nara

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

teraz ja sie wypowiem ,

na starcie oczywiscie wykryto jeszcze pare bugow ALE czy kurwa one tak Wam przeszkadzaja ? ze nie dziala fryzurka czy inny chuj ?

gram tam do dzisiaj TE DZIECINNE BUGI nie przeszkadzaja w grze ale oczywiscie banda rozpuszczonych dzieci chce miec wszytko na tacy ,

chyab kurwa wiadomo ze serwer wystartowal wiec mozna dac mu szanse.... ale nie pierdolone dzieci hejtujowac tylko potrafia i ida na nastepny serw i znowu zrobia tak samo

moze byscie raz kurwa wparli JAKIS TEAM !?! nie mowie akurat o tym ale nigdy kurwa nikt nie pomaga naprawiac serwerow tylko kurwa hejtuje jaki to syf itp.

niewiem moze serwer upadnie a moze nie , jak narazie gra sprawia przyjemnosc bo z nowych serwerow co wyszly niema ciekawszego ,

tak to moje zdanie wyklego kurwa gracza wiec pierdole wasze hejty i czekajcie sobie na nastepny serwer ktory znowu zhejtujecie bo nie zadziala wam np.fryzurka ktora kurwa

nara

Przestan sie napinac gimbie...

1. Po tp znikalo eq.

2. Pisalem z gm na pw. twierdzil ze u nich bugi robia sie same.

3. Licznik na stronie to chyba zart.

4. Administracja daje sobie lvl i pewnie eq na prywatne postacie.

Wystarczy?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

teraz ja sie wypowiem ,

nara

Przeczytałam tylko kilka pierwszych zdań bo nie chce psuć sobie oczu od ilości błędów, braku znaków diakrytycznych i interpunkcji.

Uważasz, że ciągle wywalający błąd "????", który uniemożliwia normalną rozgrywkę, nie wspominając nieraz o samym zalogowaniu się, to nic dziwnego i powinnam "wparlić team"?

Opublikowano

up ale ty masz nasrane :D

pierdolnij sie w leb lepiej jak cie boli ze na forum dla ciot komputerowych nie stawia sie przecinka lub kurwa robi sie blad

idz sie leczyc babo :D

i blad ?????? mozna banalnie naprawic ale widac jedyne na czym sie znacz to kurwa ze niema przecinka wiec dam ci ich wiecej na cala noc

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

a teraz jebnij sie w leb jeszcze raz :D

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...