Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przywrocenie sluzby wojskowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myslicie?

Zwiekszylo by to bezpieczenstwo w kraju. (Np sytuacja w ukrainie)

Kazdy facet powinien umiec szczelac z broni i walczyc. Kolejnym pozytywem moze byc naturalna eliminacja tych kobiet ktore nazywaja sie facefami (pedalami)

Ja bym chcial a wy?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też jestem za. Chciałbym wstąpić do takiej służby. Przynajmniej jakaś dyscyplina by była i jakaś rezerwa porządna a nie stare dziadki z NSR z dużym brzuchem na emeryturze (bez obrazy).

Opublikowano

Każdy piszę za, ale nie jestem pewny czy każdy by wstąpił, pewnie geje by uciekły z kraju.

Osobiście jestem za, wtedy chłopak mężnieje. 

VNp6c2U.png

Opublikowano

Każdy piszę za, ale nie jestem pewny czy każdy by wstąpił, pewnie geje by uciekły z kraju.

Osobiście jestem za, wtedy chłopak mężnieje.

mamy zyc w wolnym kraju ale niestety tak nie jest, ale wojsko powinno byc obowiazkowe.

Ja chetnie bym poszedl do wojska ale do zawodowego isc to trudna decyzja.

Opublikowano

Tak pierdolisz o tych pedałach, a pewnie sam jesteś jednym z nich.

Bronisz ich, kazdy broni swego. W wojsku z takimi jak ty nie ma problemu.

Opublikowano

Bronisz ich, kazdy broni swego. W wojsku z takimi jak ty nie ma problemu.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha nie, bo jebne śmiechem

17052109001382846035.png

Opublikowano

Jestem za już od dawna o tym myślę.. patrząc na niektórych ludzi z rurkami , to odechciewa się żyć (bez urazy) najgorzej to dać takiemu pistolet na wojnie ;/ (nie wiadomo czy zastrzeli kolegę czy siebie samego :P ) . Dyscyplina musi być .

Opublikowano

Co o tym myslicie?

Zwiekszylo by to bezpieczenstwo w kraju. (Np sytuacja w ukrainie)

Kazdy facet powinien umiec szczelac z broni i walczyc. Kolejnym pozytywem moze byc naturalna eliminacja tych kobiet ktore nazywaja sie facefami (pedalami)

Ja bym chcial a wy?

Każdy pewnie wie jak się strzela :D Ale nie każdy by chciał narażać własne życie dla kraju.

Opublikowano

Żeby każdy był "menski" co? Mój ojciec- bardzo oczytany i wgl. człowiek był na służbie i mówił że to horror... Teraz tak jęczycie ale z własnej woli wstąpić to nie, co?

Poza tym 2 lata wyjete z zycia.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Chlopak w rurkach to pedal, nieudacznik i cipka?

Nie wiem czemu trzymacie sie tych stereotypow.

Ja jak mam ochote to i rurki zaloze ( nie takie za jaja nie maja czym oddychac )

Bylbym za, ale to tylko nasze "forumowe gdybanie" i nikt nie tego nie zmieni dla 20osob piszacych tutaj

Opublikowano

Nie, jak dla mnie, to ten kraj może spłonąć.

Palcem bym nie kiwnął by go ratować.

To wypierdalaj za granice leszczu  :)

Ja bym chcial żeby takie cos było bynajmniej no-lify odeszliby od komputerów na te 2 lata czy ile tam.

Stary opowiadał mi ze w wojsku to mieli hardkor

40 kg bagażu na placach i zapierdalali po rzece pod prąd, a potem skakali z wodospadu, otwierali spadachron i lecieli w pizdu na Himalaje :D

Opublikowano

To wypierdalaj za granice leszczu :)

Ja bym chcial żeby takie cos było bynajmniej no-lify odeszliby od komputerów na te 2 lata czy ile tam.

40 kg bagażu na placach i zapierdalali po rzece pod prąd, a potem skakali z wodospadu, otwierali spadachron i lecieli w pizdu na Himalaje :D

...a potem spotkali Bonda, ludzi jaszczorow i razem pojechali na Atlantyde...

Serio tam jest taki hardkor? Nie wierze :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To wypierdalaj za granice leszczu :)

ale dolecieli cali? To dobrze...

Opublikowano

według mnie powinna być ale krótsza niż kiedyś, powiedzmy 3-4 miesiące.

Opublikowano

Najwiecej o służbie wojskowej do powiedzenia mają ci, których albo ona nie dotyczy, albo wojsko znają z gier typu CoD i Battlefield.

Wy naprawdę myślicie, że w wojsku nie było gejów?

Pozdro 600

Opublikowano

Najwiecej o służbie wojskowej do powiedzenia mają ci, których albo ona nie dotyczy, albo wojsko znają z gier typu CoD i Battlefield.

Wy naprawdę myślicie, że w wojsku nie było gejów?

Pozdro 600

A co jeśli wam powiem że...

Wlasciwie nie on, tylko aktor który go gra...

..

.

.

.

.

GANDALD BYŁ GEJEM

BANG BANG

Opublikowano

Dziesiątki tysiecy lat walczyliśmy ze sobą po to by wreszcie osiągnąć wzgledny pokój i móc odrzucić obowiązek wojskowy.

I tego sie trzymajmy,mi jeśli myślisz, że w wojsku każdy "pedał" dostanie wpierdol to sie mylisz. Trafisz do jednostki z takimi samymi ludźmi, młodymi, przestraszonymi...

Dzieciaki wyrosłe na Cod-ach i Battlefieldach myślą, że wojsko i wojna to coś fajnego, co każdy powinien przeżyć. Gówno prawda - wojna to piekło i należy jej unikać za wszelką cene.

To wypierdalaj za granice leszczu   :)

40 kg bagażu na placach i zapierdalali po rzece pod prąd, a potem skakali z wodospadu, otwierali spadachron i lecieli w pizdu na Himalaje  :D

Zaraz po tym jak obrali ziemniaki i pobiegali 40 okrążeń dookoła jednostki?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja też jestem za. Chciałbym wstąpić do takiej służby. Przynajmniej jakaś dyscyplina by była i jakaś rezerwa porządna a nie stare dziadki z NSR z dużym brzuchem na emeryturze (bez obrazy).

Jestem za już od dawna o tym myślę.. patrząc na niektórych ludzi z rurkami , to odechciewa się żyć (bez urazy) najgorzej to dać takiemu pistolet na wojnie ;/ (nie wiadomo czy zastrzeli kolegę czy siebie samego :P ) . Dyscyplina musi być .

Służba wojskowa , czy ja wiem...?

Jasne , że tak , mniej pedałów na ulicach by było.

oj chłopaczki, dorośniecie to zmienicie zdanie co do ubierania się i tych "pedałów" co nie potrafią strzelać. A co do służy wojskowej skoro tak Wam na niej zależy zawsze możecie, bez żadnego proszenia się wstąpić do NSR czyli Narodowych Sił Rezerwowych, tam Was wyślą na 4 miesiące na poligon, szukają chętnych, czemu by nie spróbować. Problem jest tylko tego typu, że trzeba mieć średnie i skończone 18lat, a po to co tutaj czytam to wątpię, aby ktokolwiek z Was tutaj dzieciaczków skończył ten cudowny wiek. I od razu uprzedzę Wasze kolejne hejty. Jestem pełnoletni, mam 21 lat, dziecko, studiuje, sam się utrzymuje,  chodzę w rurkach, mieszkam bez rodziców, pracuję. ELO

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Znalezli się prawdziwi "menszczysni", których śniadanie to 4 miski testosteronu, obiad to 100 kg wyciskania sztangi a na kolację żelazo. Obowiązkowa służba wojskowa-nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...