Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przywrocenie sluzby wojskowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie zapomnij że też wielu nie wróciło. A jeśli już wrócili to z zjebana psychiką ...

Z całym szacunkiem do tych ludzi, ale do wojska trzeba mieć mocną psychikę, każdy to wie.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój najstarszy brat był w wojsku i myślicie że wytrzymał chociaż tydzień? Skądże znowu!

To było jeszcze za czasu, kiedy jego rocznik brali do woja, i po tygodniu na dekiel mu siadało bo szlugi zapalić nie mógł. Wylądował w izolatce, ale zlitowali się nad nim i puścili do domu.

Wniosek? Wojsko tylko dla tych co mają silną psychikę oraz fizycznie nie odczuwają problemów.

A i dla każdego wojsko? Czyli niepełnosprawnych też? Dziękuje więcej pytań nie mam... Polska powoli staje się nazistowskim państwem mając ludzi z takimi poglądami... I do not care...

Opublikowano

Mój najstarszy brat był w wojsku i myślicie że wytrzymał chociaż tydzień? Skądże znowu!

To było jeszcze za czasu, kiedy jego rocznik brali do woja, i po tygodniu na dekiel mu siadało bo szlugi zapalić nie mógł. Wylądował w izolatce, ale zlitowali się nad nim i puścili do domu.

Wniosek? Wojsko tylko dla tych co mają silną psychikę oraz fizycznie nie odczuwają problemów.

A i dla każdego wojsko? Czyli niepełnosprawnych też? Dziękuje więcej pytań nie mam... Polska powoli staje się nazistowskim państwem mając ludzi z takimi poglądami... I do not care...

kazdy cywilizowany kraj powinien miec najbardziej rozwinieta armie.

Przepraszam ale to jest selekxja naturalna silniejsi przetrwaja.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

kazdy cywilizowany kraj powinien miec najbardziej rozwinieta armie.

Przepraszam ale to jest selekxja naturalna silniejsi przetrwaja

Silniejsi? Ciebie to bym wjebał do średniowiecza byś sobie mieczem pomachał.

Nie żyjesz w dżungli.

Opublikowano

Silniejsi? Ciebie to bym wjebał do średniowiecza byś sobie mieczem pomachał.

Nie żyjesz w dżungli.

smieszy mnie twoja wypowiedz, , zyjesz utopia uni gownojebskiej ktorej upada.

Taka jest prawda silniejszy wygra.

Co do twojego sredniowiecza to znoszac kare smierci cofnelismy sie do starozytnosci

Opublikowano

Tak mnie tylko tkneło...

Comeback, ty nawet komisji wojskowej w życiu na oczy nie widziałeś a wiesz najlepiej jakie jest, jakie daje zalety wojsko jakbyś przesłużył 10 lat co najmniej...

Chłopie, ty wojne to widziałeś tylko w podrecznikach do historii, call of duty i opowieściach, daj sobie spokój...

PS: Ja tam sie jakoś nie czuje, żebyśmy cofneli sie do starożytności, to chyba tylko ty tak uważasz...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie zaszkodziło by.Zawszę można nieogarów na tresure i musztrę wysłać xD 

...

Opublikowano

Tak mnie tylko tkneło...

Comeback, ty nawet komisji wojskowej w życiu na oczy nie widziałeś a wiesz najlepiej jakie jest, jakie daje zalety wojsko jakbyś przesłużył 10 lat co najmniej...

Chłopie, ty wojne to widziałeś tylko w podrecznikach do historii, call of duty i opowieściach, daj sobie spokój...

PS: Ja tam sie jakoś nie czuje, żebyśmy cofneli sie do starożytności, to chyba tylko ty tak uważasz...

nie gralem w CoD ty byles w wojsku? Kazda normalna cywilizacja posiada kare smierci, ale przez ludzi takicj jak ty zyjemy w antycywilizacji

Tak mnie tylko tkneło...

nie gralem w CoD ty byles w wojsku? Kazda normalna cywilizacja posiada kare smierci, ale przez ludzi takicj jak ty zyjemy w antycywilizacji

Opublikowano

To tylko i wyłącznie twoje zdanie. Na szczeście nie mające żadnej siły przebicia :)

Opublikowano

To tylko i wyłącznie twoje zdanie. Na szczeście nie mające żadnej siły przebicia :)

dlatego bo 85 % ludzi to debilw. Spokojnie unia gownojebska juz upada i czympredzej bedziecie siedziec w wiezieniu lub zginiecie.

Opublikowano

dlatego bo 85 % ludzi to debilw. Spokojnie unia gownojebska juz upada i czympredzej bedziecie siedziec w wiezieniu lub zginiecie.

ej dobra chlopaki to chyba jest jakis troll xD

Jakoś nie widze upadku UE i przyczyn czemu miała by upaść ale pewnie wiesz lepiej jak jest z mediów B)

żal mi ciebie

Opublikowano

ej dobra chlopaki to chyba jest jakis troll xD

Jakoś nie widze upadku UE i przyczyn czemu miała by upaść ale pewnie wiesz lepiej jak jest z mediów B)

żal mi ciebie

Mariusz Max Kolanko cały czas hejtuje ue i jest prorosyjską kurwą wiec każdy szanujący sie prawak też taki musi być :D

Opublikowano

Mariusz Max Kolanko cały czas hejtuje ue i jest prorosyjską kurwą wiec każdy szanujący sie prawak też taki musi być :D

juz cie prawie polubilem ale coz w rozmowie z kolonko, korwin, cejrowski zostalbys masakrycznie zmasakrowannnmy

Opublikowano

tak ciekawe kto do tego wojska by poszedł ruszyła komisja lekarska u nas w szkole większość chodzi osranych bo boją się podstawowych badań lekarskich no i zaglądanie w majty

dzisiejsza młodzież boi się iść na kwalifikacje wojskową a co to by było jakby mieli iść do woja japierdole co 2 osoba na sznur taka jest prawda

BABY A NIE FACECI

Opublikowano

Co do UE to Mariusz Max Kolonko ma racje, ale co do Rosji już nie koniecznie.

Osobiście uważam że Polska powinna stać się neutralna jak Szwajcaria i wprowadzić monarchie.

Opublikowano

Byli, ale nie wytrzymali długo jak się o nich dowiedzieli. ;)

Oczywiste, że powinna być obowiązkowa. Dołączyłbym w każdym innym kraju oprócz Polski, tu nawet nie ma czego bronić.

Info od dziadka homofoba czy znajomych z gimbazjum? 

Opublikowano

Jak czytam co ludzie piszą w tym temacie to śmiać mi się chce. Kurwa jak bardzo trzeba być upośledzonym żeby oceniać kogoś po SPODNIACH?! Skoro jesteście tacy odważni to zapierdalajcie do polskiego wojska jako zawodowy żołnierz. Gwarantuje wam, że gdyby była wojna to taki "pedał w rurkach" mógłby uratować komuś życie, a wy chcecie przywrócić służbę wojskową. Co wam to da ? Skoro nie będzie żadnej wojny ? Ja idę do Legii Cudzoziemskiej. Wolę już umrzeć za Francję niż za ten gówniany kraj. Tam jest prawdziwe wojsko, a nie jak u nas...

Opublikowano

Jak czytam co ludzie piszą w tym temacie to śmiać mi się chce. Kurwa jak bardzo trzeba być upośledzonym żeby oceniać kogoś po SPODNIACH?! Skoro jesteście tacy odważni to zapierdalajcie do polskiego wojska jako zawodowy żołnierz. Gwarantuje wam, że gdyby była wojna to taki "pedał w rurkach" mógłby uratować komuś życie, a wy chcecie przywrócić służbę wojskową. Co wam to da ? Skoro nie będzie żadnej wojny ? Ja idę do Legii Cudzoziemskiej. Wolę już umrzeć za Francję niż za ten gówniany kraj. Tam jest prawdziwe wojsko, a nie jak u nas...

W pełni popieram, sam z PL chcę wyjechać jak najszybciej tylko będę mógł

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Niestety nie potraficie prowadzić normalnej dyskusji na poziomie, więc temat zostaje zamknięty.

post scriptum

Kazda normalna cywilizacja posiada kare smierci

??????

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...