Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. "Udaje że doznał ataku padaczki" - Podstaówka > Religia - Zawsze na lekcji religi w podstawówce był rozpierdol ale przyszedł taki dzień że wszyscy byli aż za spokojni. Postanowiłem to zmienić. Siedząc na krześle przewróciłem się na podłoge i zacząłem udawać że mam padaczke. Pani katechetka ( Danuta, 67 lat ) Złapała mnie za bluze, podniosła z podłogi i rzuciła przez całą klase :) zatrzymałem się dopiero na ostatniej ławce, a głowę miałem jakieś 10 cm od kantu blatu ławki :)

Oczywiście jak wstałem to miałem taką beke że nie mogłem powstrzymać śmiechu do końca lekcji.

2. "Łap królika" - Bodajże w 3 kl podstawówki zobaczyłem w szatni takiego ziomka który miał czapke z uszami krolika. Podszedłem do niego, złapałem za te uszy i mówię DAWAJ KRÓLIKA :) ciągle go za te uszy po kafelkach, nie przewidzialem że on tą czapke zawiązał sznureczkami, jedno ucho się urwało ten ziomek poszedł do wychowawczyni i taka to była historia.

3. "Z buta wjeżdżam" - Gdy byłem już w 6 kl podstawówki zacząłem rozpierdalać całą szkołe. W męskiej toalecia robilismy zawody kto rozpierdoli drzwi z buta, tamte leszczyki kopali tak lekko bo się bali, ja zajebałem takiego buta że noga wyszła drugą stroną. Jakiś kozak z 5 klasy mnie sprzedał i buliłem 200 zł za drzwi.

4. Kozak który mnie sprzedał i musiałem odkupować drzwi musiał ponieść konsekwencje :)

Można powiedzieć że Ja, mój ziomek Macio i drugi ziomek Plastuś rządziliśmy całą szkołą :D

Podszedłem do tego typa z 5 klasy i zacząłem go wyzywać, grozić. Ten ziomek przed kolegami zgrywał kozaka (głową sięgał mi do klatki piersiowej)

Dla beki wziąłem i napliłem mu na ryj :D

On się wkurwił, złapał mnie za włosy i wisiał na tych wlosach :) (miałem włosy długości ok. 6 cm

Jego nogi były z 30 cm w powietrzu :) ten ziomek zaczął szarpać mnie za włosy.. wkurwiłem się, zacząłem go napierdalać po mordzie :) on momentalnie pyscił moje wlosy i zaczął spierdalać :) złapałem go za koszulce ale szmaciarz tak się wyrywał że jego koszulka została mi w rękach a on pobiegł Potem musiałem brudasowi odkupić koszulke która według mnie nadawała się na szmate

5. 6 Klasa, W-F. Moja podstawówka znajdowała się na wsi :) było w niej około 150 ludzi. Mieliśmy do W-F taką mała salke 10 metrów na 10 :)

Graliśmy tam w noge i jak wiadomo każdy napierdalał z całej pary piłka latala po calej sali, dziewczyny i nauczycielka automatycznie uciekli z sali.

Po chwili zorientowalismy się że sufit się sypie a dwie lampy rozjebane. Wszystko poszło na mnie i takiego ziomka, musialismy bulić po 350 zł :)

6. "W koszulce zimą" - Była zima taki jeden kolo mnie wkurwił to schowałem mu kurtke do schowka na miotły, na dworze - 15, a ziomek do domu wracał w koszulce :D

Jak zawsze 0 świadków a wszystko poszło na mnie.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Na niemieckim kumple bawili sie gilotyna do papieru w kata... Jednemu ujebalo palca.

Szpital i 2/3tyg bez pisania xD

3gimnazjum

Opublikowano

1. "Udaje że doznał ataku padaczki" - Podstaówka > Religia - Zawsze na lekcji religi w podstawówce był rozpierdol ale przyszedł taki dzień że wszyscy byli aż za spokojni. Postanowiłem to zmienić. Siedząc na krześle przewróciłem się na podłoge i zacząłem udawać że mam padaczke. Pani katechetka ( Danuta, 67 lat ) Złapała mnie za bluze, podniosła z podłogi i rzuciła przez całą klase :) zatrzymałem się dopiero na ostatniej ławce, a głowę miałem jakieś 10 cm od kantu blatu ławki :)

Oczywiście jak wstałem to miałem taką beke że nie mogłem powstrzymać śmiechu do końca lekcji.

2. "Łap królika" - Bodajże w 3 kl podstawówki zobaczyłem w szatni takiego ziomka który miał czapke z uszami krolika. Podszedłem do niego, złapałem za te uszy i mówię DAWAJ KRÓLIKA :) ciągle go za te uszy po kafelkach, nie przewidzialem że on tą czapke zawiązał sznureczkami, jedno ucho się urwało ten ziomek poszedł do wychowawczyni i taka to była historia.

3. "Z buta wjeżdżam" - Gdy byłem już w 6 kl podstawówki zacząłem rozpierdalać całą szkołe. W męskiej toalecia robilismy zawody kto rozpierdoli drzwi z buta, tamte leszczyki kopali tak lekko bo się bali, ja zajebałem takiego buta że noga wyszła drugą stroną. Jakiś kozak z 5 klasy mnie sprzedał i buliłem 200 zł za drzwi.

4. Kozak który mnie sprzedał i musiałem odkupować drzwi musiał ponieść konsekwencje :)

Można powiedzieć że Ja, mój ziomek Macio i drugi ziomek Plastuś rządziliśmy całą szkołą :D

Podszedłem do tego typa z 5 klasy i zacząłem go wyzywać, grozić. Ten ziomek przed kolegami zgrywał kozaka (głową sięgał mi do klatki piersiowej)

Dla beki wziąłem i napliłem mu na ryj :D

On się wkurwił, złapał mnie za włosy i wisiał na tych wlosach :) (miałem włosy długości ok. 6 cm

Jego nogi były z 30 cm w powietrzu :) ten ziomek zaczął szarpać mnie za włosy.. wkurwiłem się, zacząłem go napierdalać po mordzie :) on momentalnie pyscił moje wlosy i zaczął spierdalać :) złapałem go za koszulce ale szmaciarz tak się wyrywał że jego koszulka została mi w rękach a on pobiegł Potem musiałem brudasowi odkupić koszulke która według mnie nadawała się na szmate

5. 6 Klasa, W-F. Moja podstawówka znajdowała się na wsi :) było w niej około 150 ludzi. Mieliśmy do W-F taką mała salke 10 metrów na 10 :)

Graliśmy tam w noge i jak wiadomo każdy napierdalał z całej pary piłka latala po calej sali, dziewczyny i nauczycielka automatycznie uciekli z sali.

Po chwili zorientowalismy się że sufit się sypie a dwie lampy rozjebane. Wszystko poszło na mnie i takiego ziomka, musialismy bulić po 350 zł :)

6. "W koszulce zimą" - Była zima taki jeden kolo mnie wkurwił to schowałem mu kurtke do schowka na miotły, na dworze - 15, a ziomek do domu wracał w koszulce :D

Jak zawsze 0 świadków a wszystko poszło na mnie.

Fajnie tam macie na brooklynie

@top

gotN2BV.png

Pasuje do tematu.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak to są przypały to ja nie wiem co. Ja mam chyba mega patologiczna klasę :

- Rzucanie petardą w nauczyciela (2Gim)

- Przychodzenie na haju albo pijanym (Wielokrotnie)

- Korzystanie z telefonu i prostownicy NA LEKCJI (Nie jednokrotnie)

- Wizyta u dyrektorki to codzienność

- Nie jednokrotne kłótnie z nauczycielami Typu:

- Wal się kurwo ze schizofrenią
- D dyretkorki
- Spierdalaj
- Zadzwonie po rodziców
- Mam się bać ?
- Palenie przy nauczycielach.

Przypały nie moje żeby nie było xD

Ogólnie jest ich masa i codziennie jakieś nowe. 2 tygodnie temu kumpel pokłócił się z nauczycielką i ją wyzywał to ona podeszła i wywaliła mu liścia w pysk.

Patologia ?

Chłopcze ja teraz w Technikum mam taką popierdoloną klase że nie pamiętam kiedy ostatnim razem była normalna lekcja.

- Dwóch typów napierdala się na lekcji

- Jeden ziomek na lekcji został poprostu zmasakrowany, jak wychodził z klasy to praktycznie na czworaka.

- Opalanie lufki na lekcji i walenie fety - norma.

- Jeden ziomek zagaduje nauczycielke, reszta bierze dziennik i dopisuje oceny :)

- Raz jak wchodziliśmy do klasy a raczej wbiegaliśmy to drzwi się wyjebały z zawiasów.

- Napierdalanka kulkami ze złotka lub kartek papieru to codzienność

- Dwoch typów przychodzi na lekcje, tacy najebani że jeden orobował usiąść na szafce, a drugi mówi "o kurwa skąd tu tyle ludu" - no wiecie najebany widzi podwójnie w jego wypadku potrójnie.

- Paląca się ławka na lekcji :) popryskalismy całą ławkę perfumami a potem podpaliliśmy :) ogień taki że szok.. jednemu ziomkowi połowa włosów na głowie się spaliła bo to był taki wybuch że aż mnie odrzuciło kurwa :)

Ogólnie na lekcji to się rzucają wszystkim, ostatnio nawet szyszki poszły w ruch.

W podstawówce miałem popierdoloną klase, w gimnazjum i w technikum to już mega pojeby :)

Opublikowano

Patologia ?

Chłopcze ja teraz w Technikum mam taką popierdoloną klase że nie pamiętam kiedy ostatnim razem była normalna lekcja.

- Dwóch typów napierdala się na lekcji

- Jeden ziomek na lekcji został poprostu zmasakrowany, jak wychodził z klasy to praktycznie na czworaka.

- Opalanie lufki na lekcji i walenie fety - norma.

- Jeden ziomek zagaduje nauczycielke, reszta bierze dziennik i dopisuje oceny :)

- Raz jak wchodziliśmy do klasy a raczej wbiegaliśmy to drzwi się wyjebały z zawiasów.

- Napierdalanka kulkami ze złotka lub kartek papieru to codzienność

- Dwoch typów przychodzi na lekcje, tacy najebani że jeden orobował usiąść na szafce, a drugi mówi "o kurwa skąd tu tyle ludu" - no wiecie najebany widzi podwójnie w jego wypadku potrójnie.

- Paląca się ławka na lekcji :) popryskalismy całą ławkę perfumami a potem podpaliliśmy :) ogień taki że szok.. jednemu ziomkowi połowa włosów na głowie się spaliła bo to był taki wybuch że aż mnie odrzuciło kurwa :)

Ogólnie na lekcji to się rzucają wszystkim, ostatnio nawet szyszki poszły w ruch.

W podstawówce miałem popierdoloną klase, w gimnazjum i w technikum to już mega pojeby :)

O boże przy szyszkach posmarkałem się xDDDD
Opublikowano

hah to nauczycielka pewnie zwolniona dysyplinarnie xDDD

W zasadzie to nikt poza naszą grupą o tym nie wiedział (Jesteśmy podzieleni na grupy na j.Ang. Nikt o tym nie mówił jedynie to mieli bekę z gościa co w pysk dostał, ale wiem że można by z tym do dyrektora pójść.)

Jeżeli o moje osobiste przypały to kilkukrotnie mnie przyłapano z tabaką, raz prawie mnie złapano jak ławkę podpalał gościu z którym siedziałem (dałem mu zapalniczkę więc byłem "współwinny"). Ogólnie wychodzenie poza teren szkoły to codzienność i łapią mnie na tym za prawie każdym razem ale nic z tego nie robią. Raz byłem u dyrektorki jak wracałem z kumplem z domu (Byliśmy na przerwie, trochę się spóźniliśmy i w trakcie lekcji wracaliśmy ) i kumplowi wypadł nóż sprężynowy z kieszeni :D

Opublikowano

"Uczeń zmazał tablicę" - byłem dyżurnym... gimnazjum <3

graphic.png

Opublikowano

"Uczeń bujał się po krześle po czym patrząc się na koleżankę zaczął machać ręką w kształt masturbacji" czy coś takiego. Ahh te gimnazjum

Opublikowano

Uczeń śpi na lekcji gdy go chciałem obudzić powiedział abym spierdalał . Najlepsze to ze mnie w SQL nie było i ktoś pw przy sprawdzaniu listy ze jestem a potem na mnie all gimnazjum 《3

Opublikowano

"Uczen zapytany dlaczego przyszedl na 5minut ostatniej lekcji odpowiedzial ze mu sie wcześniej nie chcialo" xD

90472801207480070301.png

Opublikowano

Patologia...

Przypał to jak kolega został przyłapany na pisaniu SMS podszedł koleś i kazał mu pokazać kieszenie po 10 minutach sie pobeczał a w kieszeni miał jaranie haha ale koleś spoko nie chciał mu robić problemów.

Opublikowano

Hahaha jak to są przypały...

1. Zrzucenie śmietnika na głowę nauczyciela.

2. Spuszczenie powietrza z piłek do siatki(Chcieliśmy grać w nogę)

3. Palenie papierosów pod ławką na lekcji. (Ogólnie nauczyciela wiedzą że ja pale, nie jeden raz się pali w szkole w kiblu i ci nauczyciel wejdzie, ale to nie problem)

4. Koleś mi zrobił kebaba z plecaka, to jego plecak wrzuciłem do kibla, oczywiście potem do dyrektora i musiałem mu odkupić ten plecak.

5. Nauczyciel dał mi -20 punktów, odpowiedziałem a wstaw od razu -50 i wyszedłem z sali.

6. Posmarowanie masłem od bułek drzwi od sali od matematyki. 

7. Tak jak któryś kolega napisał rzucanie kulkami papierku to norma.

8. Kopnięcie piłką od kosza w lampę.

I było tego więcej i fajniejsze ale nie chce mi się pisać, podałem tylko jakieś stosowne :)

A jeśli dla was największy przypał to jest ucieczka z religi o.O to gratuluje. Pis joł.

Opublikowano

Hahaha jak to są przypały...

1. Zrzucenie śmietnika na głowę nauczyciela.

2. Spuszczenie powietrza z piłek do siatki(Chcieliśmy grać w nogę)

3. Palenie papierosów pod ławką na lekcji. (Ogólnie nauczyciela wiedzą że ja pale, nie jeden raz się pali w szkole w kiblu i ci nauczyciel wejdzie, ale to nie problem)

4. Koleś mi zrobił kebaba z plecaka, to jego plecak wrzuciłem do kibla, oczywiście potem do dyrektora i musiałem mu odkupić ten plecak.

5. Nauczyciel dał mi -20 punktów, odpowiedziałem a wstaw od razu -50 i wyszedłem z sali.

6. Posmarowanie masłem od bułek drzwi od sali od matematyki. 

7. Tak jak któryś kolega napisał rzucanie kulkami papierku to norma.

8. Kopnięcie piłką od kosza w lampę.

I było tego więcej i fajniejsze ale nie chce mi się pisać, podałem tylko jakieś stosowne :)

A jeśli dla was największy przypał to jest ucieczka z religi o.O to gratuluje. Pis joł.

Gratuluję patologii :)

Przypomniało mi się coś jeszcze:

"Uczeń po dostaniu 1 powiedział "a weź spierdalaj" i poszedł spać". Oczywiście nie piszę tego słowo w słowo ponieważ to było już kilkanaście lat temu :P. Gimbaza rlz

Opublikowano

z7xygu.jpg

za wulgaryzmy i niestosowne zachowani na lekcji mam obniżone zachowanie. Przez przypadek trafiłem go w twarz. Na szczęście to dobry ziomek i nigdzie tego nie zgłosił tak, że za to lipy dużej nie mam :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Może nie przypał, ale z takich ciekawostek - dziś się okazało, że kolega po 9 latach nauki w szkole nie zna nazwiska dyrektorki xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

"Uczeń maluje sobie rękę długopisem" - podstawówka ;d

Kiedyś w drugiej czy trzeciej klasie prawie co każdą lekcje angielskiego dostawałem uwagi :D  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...