Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to ma być? sprawdziłem ten wasz NIP "Jesteśmy beneficjentem Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości.  "  to jest fundacja.. 

ZJFf.png

a Gdzie regulamin? gdzie polityka prywatności?

Coraz więcej ciekawych informacji wychodzi na jaw, pewnie kolejny krzak. Wakacje się zbliżają, wiosna w pełni, ludzie chcą dorobić pieniążki. 

Szkoda, że zamiast zapierdalać na ulotkach okradają państwo i tworzą jakieś śmieszne, kradzione hostingi.

Coraz to bardziej się zrażam do całej sytuacji, jeśli jednak się mylę proszę o posta i poprawienie mnie. ;-)

Pozdrawiam.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coraz więcej ciekawych informacji wychodzi na jaw, pewnie kolejny krzak. Wakacje się zbliżają, wiosna w pełni, ludzie chcą dorobić pieniążki. 

Szkoda, że zamiast zapierdalać na ulotkach okradają państwo i tworzą jakieś śmieszne, kradzione hostingi.

Coraz to bardziej się zrażam do całej sytuacji, jeśli jednak się mylę proszę o posta i poprawienie mnie. ;-)

Pozdrawiam.

Polecam poczytać co to AIP,

pozdrawiam.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Jesteśmy beneficjentem Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości, a nie ich właścicielem.
Opublikowano

Jesteśmy beneficjentem Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości, a nie ich właścicielem.

Nie jesteście właścicielami, dajmy ze macie maszynę, ale chyba w każdej chwili mogą Wam zabrać. Bo ja już sam nie wiem, nie ogarniam.

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu, gdy wystąpi najmniejszy DDos na serwerze występują ogromne lagi. Styl wzorowany na Fiber**ost.pl zero własnych pomysłów.Nie ma regulaminu, a to podstawa hostingu. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam ~Nexus

To, że niezgodziliśmy się na współpracę, nie zmienia wcale wydajności naszyych maszyn, a tym bardziej na gorsze. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Nie jesteście właścicielami, dajmy ze macie maszynę, ale chyba w każdej chwili mogą Wam zabrać. Bo ja już sam nie wiem, nie ogarniam.

Tak jak napisał ktoś wyżej, poczytaj co to AIP. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Nie, nie są. Lekki DDoS i ten ich blackholing na nic się zdaje, serwer przy DDoSie jest niegrywalny, a sama wydajność maszyn, w szczególności dysków pozostawia trochę do życzenia.

Kolejną rzeczą jest to, że lokalizacja w Minecraft nijak się ma do wydajności serwerów, bo to nie Counter-Strike. Ping ~ 30ms, czy ~ 150ms to żadna różnica, bo tej różnicy się nie zauważa i nikt o zdrowych zmysłach nie ocenia wydajności maszyn pod serwer Minecraft pod kątem lokalizacji. Maszyny we Francuskich datacenter są o wiele bardziej ekonomiczne, a jakość usług identyczna jak w polskich datacenter.

Dobra, dosyć pieprzenia. Sama strona wygląda obleśnie, wszystko źle wyskalowane, zła rodzielczość, logo robione chyba w paincie, bo żaden grafik czegoś takiego nie zrobi.

Plus za panel NOZO, szkoda, że nie napisaliście autorskiego panelu zarządzania, ale może kiedyś, NOZO spokojnie wystarcza, tylko trzeba go umieć jeszcze odpowiednio skonfigurować...

Jeśli potrzebowalibyście pomocy, a widzę, że potrzebujecie piszcie śmiało, bo hosting ma możliwość rozwoju, ale trzeba to zrobić z głową, dać coś, czego nie ma konkurencja, bo hostingów się natworzyło mnóstwo.

Strona WWW jest Waszą wizytówką, ma wręcz zmuszać (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) do rejestracji, potencjalnie zainteresować produktami przez Was oferowanymi, a nie wgrane tło z google grafika z rozdzielczością pod smartfony chyba i logo w paincie. Nie tędy droga.

Tyle ode mnie, odezwę się do Was na PW w jednej sprawie. ;-)

Pozdrawiam,

Michał K.

Jeżeli znasz lepsze maszyny na serwery minecraft, to przedstaw. Bardzo się rozpisałeś, a nie przedstawiłeś tego co lepsze. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Wydaje mi się że to jest jakaś podróbka fiberh**t.pl

Mamy ten sam panel, lecz mają go także inne hostingi, więc nie widzę gdzie tu podróbka? Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

@_Piotr_

No proszę Pana proszę zobaczyć linki która dałem,są one do zdjęć hostingu http://fiber*ost.pl/ i http://fire*ost.pl/ i proszę zobaczyć czym się różnią hostingi.

http://scr.hu/1dfk/ka88j
http://scr.hu/1dfk/ulur3
http://scr.hu/1dfk/d48an
http://scr.hu/1dfk/hxmxl

Według mnie albo Pan lub hosting, zaje**ł to(ukradł) albo ktoś z fibe*host dołączył do was (hostingu).

Strony według mnie róźnią się tym tylko że wasza fire*ost.pl nie ma ładnej grafiki,a nawet api-key do sms shopu jest taki sam tylko jest zmiana strony!

@Administracja

Jeżeli potrzeba dać link w <code></code> proszę usunąć temat starałem się to zastąpić "***"

Api-key do sms shopu jest u nas, a podobieństwa widać, gdyż to są te same skrypty, mieliśmy autorskie na minecraft, lecz nie było obsługi innych gier, więc także zakupiliśmy takowy panel.
Opublikowano

To, że niezgodziliśmy się na współpracę, nie zmienia wcale wydajności naszyych maszyn, a tym bardziej na gorsze. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Tak jak napisał ktoś wyżej, poczytaj co to AIP. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Jeżeli znasz lepsze maszyny na serwery minecraft, to przedstaw. Bardzo się rozpisałeś, a nie przedstawiłeś tego co lepsze. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Mamy ten sam panel, lecz mają go także inne hostingi, więc nie widzę gdzie tu podróbka? Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Api-key do sms shopu jest u nas, a podobieństwa widać, gdyż to są te same skrypty, mieliśmy autorskie na minecraft, lecz nie było obsługi innych gier, więc także zakupiliśmy takowy panel.

nozo.pl, jest spoko :)

Jeśli szukacie grafika można się gdzieś zgłosić?

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

nozo.pl, jest spoko :)

Jeśli szukacie grafika można się gdzieś zgłosić?

Pisz do piotra, ma lepsze umiejętności negocjacji i mediacji. Ten co założył temat. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.
Opublikowano

Wiele osób chce dojść do Team lecz najpierw pisze jaki to on jest itd...
Chce dołączyć ktoś do Naszego zespołu gdy obrażając go?? Coś jest nie tak :)

Co do reszty propozycji proszę pisać w BOK.

Pozdrawiam Team FireHosting.pl

Opublikowano

Zmieniam notkę o sponsoringu. Zapraszam do czytania głównego postu w tym temacie. Od teraz sponsoruję tylko serwery których projekt będize naprawdę ciekawy lub YouTuberów od 1.500 widzów.

Wszystkie pytania proszę zadawać w BOK tutaj jest temat abyście pisali czy podoba wam się hosting czy nie.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Poprawimy tylko stronę pod względem technicznym jak i wizualnym i wprowadzimy hosting serwerów CS. Do serwerów CS będziemy hostować specjalnie maszyny dedykowane w Warszawie aby były wydajniejsze pod serwery CounterStrike.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Poprawimy tylko stronę pod względem technicznym jak i wizualnym i wprowadzimy hosting serwerów CS. Do serwerów CS będziemy hostować specjalnie maszyny dedykowane w Warszawie aby były wydajniejsze pod serwery CounterStrike.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Zapowiada się dobrze na tym hostingu :] liczę powodzenia

xTabwwt.png

Opublikowano

Hosting bardzo fajny, godny polecenia, lecz moim zdaniem doróbcie grafikę na stronie, różne regulaminy etc.

Opublikowano

Hosting bardzo fajny, godny polecenia, lecz moim zdaniem doróbcie grafikę na stronie, różne regulaminy etc.

Grafika bedzie nowa tego co ja wiem :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Grafika na stronce będzie dodana jeszcze dziś jeśli nie to jutro. Będzie też dodana płatność SmS.

Wszystko będzie riobione na lepsze. Liczy się Nasz klient i jego zadowolenie.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Grafika na stronce będzie dodana jeszcze dziś jeśli nie to jutro. Będzie też dodana płatność SmS.

Wszystko będzie riobione na lepsze. Liczy się Nasz klient i jego zadowolenie.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Widzę że nowy wygląd stronki

:]

xTabwwt.png

Opublikowano

Widzę że nowy wygląd stronki

:]

Tak nowe tło dodane. Dodajemy jeszcze płatność SmS.

Płatności poprzez SmS będą dostępne jeszcze dziś jeśli wszystko będzie ok.

Serwery można już testować poprzez wybranie testowego na 1h.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Będzie opcja doładowania konta przez PaySafeCard? Tego na wielu hostingach nie ma, a jest to bardzo popularne.

Opublikowano

Kto chce doładowania portfela poprzez PaySafeCard łapka do góry. Gdy będzie 15 łapek zostaje dodana ta płatność.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Płatność przelewem nie odpowiada? :)

Wiele osób nie ma takiej możliwości :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...