Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Hosting jak najbardziej polecam. Mam tutaj serwer 100 slotów i chodzi bardzo dobrze bez problemów, lagów. Pomoc techniczna jest bardzo dobra i szybka. Serwery są dość tanie jak na lokalizację PL i tą pamięć ram jaką oferują. Hosting godny uwagi.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie dość może dziwne, ale jakie są wymagania jeżeli chodzi o sponsoring? Bo informacji na stronie niestety nie znalazłem.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Sponsorujemy projekty które są naprawdę ciekawe i dosyć dobrze zapowiadają się na tym forum. Spytacie pewnie co znaczy dobrze się zapowiadają na forum to znaczy że jest już temat o projekcie i dość duża aktywność w nim jest. Jeśli masz widzów na YouTube ponad 5k wtedy możemy sponsorować nagrody które będzie organizował YouTuber w postaci serwerów :)

Opublikowano

Gdzie jest NIP i Regon firmy?(o ile jest to zarejestrowany hosting na frimę) Brak regulaminy, polityki prywatności.

Powiem tyle. Hosting może szybko zniknąć jak i się pojawił. ;/

Opublikowano

Gdzie jest NIP i Regon firmy?(o ile jest to zarejestrowany hosting na frimę) Brak regulaminy, polityki prywatności.

Powiem tyle. Hosting może szybko zniknąć jak i się pojawił. ;/

Za chwilę zostanie dodana zakładka O Firmie jak i regulamin hostingu. Dodane zostanie do 1h.

Opublikowano

Polecam ten hosting. Pomoc techniczna na najwyższym poziomie, 0 lagów. Właściciel dał mi na przetestowanie 10 slotów server i działał po prostu bez zarzutów. 0 problemów, jak najbardziej polecam :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A dojdą także serwery TeamSpeak 3?

Niedługo będzie dostępna ta oferta. Narazie chcemy wprowadzić serwery CounterStrike więc planujemy zakupić serwery w Warszawie. Gdy już CounterStrike będize w ofercie zajmiemy się TeamSpeak3.

Opublikowano

Niedługo będzie dostępna ta oferta. Narazie chcemy wprowadzić serwery CounterStrike więc planujemy zakupić serwery w Warszawie. Gdy już CounterStrike będize w ofercie zajmiemy się TeamSpeak3.

Na pewno skorzystam z waszych usług Counter-Strike

A jakie wersje wprowadzicie ?

xTabwwt.png

Opublikowano

Witam, mam parę propozycji co do zmiany, wprowadzenia na hostingu ;)

Zarejestrowałem się, zrobiłem sobie serwer testowy. Jak na razie podoba mi się, panel macie nawet fajny, jest dużo funkcji do zarządzania z serwerem. Zobaczymy jak z obciążeniami na serwerze, czy są lagi czy nie. Skusiłbym się na sponsoring u Was, ale jeszcze zobaczymy. 

Relację zdam za chwilę.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hosting sam w sobie okej, ale design strony mi się nie podoba.

Opublikowano

Na pewno skorzystam z waszych usług Counter-Strike

A jakie wersje wprowadzicie ?

Będzie dostępne 250FPS, 500FPS i 800FPS.

Witam, mam parę propozycji co do zmiany, wprowadzenia na hostingu ;)

Zarejestrowałem się, zrobiłem sobie serwer testowy. Jak na razie podoba mi się, panel macie nawet fajny, jest dużo funkcji do zarządzania z serwerem. Zobaczymy jak z obciążeniami na serwerze, czy są lagi czy nie. Skusiłbym się na sponsoring u Was, ale jeszcze zobaczymy. 

Relację zdam za chwilę.

Pozdrawiam!

Nie dałeś propozycji do wprowadzenia na hosting a miały być :)

Hosting sam w sobie okej, ale design strony mi się nie podoba.

Wszystko będzie poprawione :) Wygląd strony będzie zmieniany gdy już usługi będą gotowe.

Opublikowano

Spokojnie napiszę ;) Jak obiecałem to dotrzymuję słowa. 

Lagów niby nie ma, wykresy obciążenia tez w normie. Widzę ze macie 2 formy wykresów obciążeń. ;)

Jest jakiś e-mail kontaktowy do Was? Bo każdy hosting, ma jakiś e-mail ;)

Opublikowano

Spokojnie napiszę ;) Jak obiecałem to dotrzymuję słowa. 

Lagów niby nie ma, wykresy obciążenia tez w normie. Widzę ze macie 2 formy wykresów obciążeń. ;)

Jest jakiś e-mail kontaktowy do Was? Bo każdy hosting, ma jakiś e-mail ;)

[email protected], na starej stronie było wszystko, ale jeszcze dodamy :)

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Czy zostanie dodany Item-Shop (zaawansowany) ?

2. Czy zostanie dodana możliwość zapłaty SMS ? ;)

1. z czasem dodamy do hostingu Item-Shop

2. Możliwość zapłaty SmS jest ciągle robiona.

Opublikowano

1. z czasem dodamy do hostingu Item-Shop

2. Możliwość zapłaty SmS jest ciągle robiona.

Co do 2, to czekamy na maila od przelewy24.

Zachęcamy do formy płatności przelew, wtedy wszystko trafia do portfela, a nie tylko 50%

Opublikowano

Jeżeli serwery są w lokalizacji Olsztyn to jak najbardziej polecam. Z tego co mi się wydaje to sprintdatacenter ?

Dobrze Ci się wydaje. Lokalizacja Olsztyn i hostowane są w SDC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...