Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukraina częścią Polski

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziwne, że nikt tutaj nie założył takiej dyskusji, no ale.

Władimir Żyrinowski zaproponował Polsce przyłączenie części zachodnich obwodów Ukrainy: wołyńskie, lwowskie, iwanofrankowskie, tarnopolskie i rówieńskie.

Węgry i Rumunia także dostały tą propozycję, jednak przyłączenie obwodów: zakarpackie i czerniowieckie.

Oznaczałoby to połączenie siły trzech krajów wraz z Rosją i zaatakowanie Ukrainy. Pozostałaby tylko środkowa część Ukrainy.

Co o tym myślicie?

Źródło z głupich mediów, czyli TVP.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To byłby idiotyzm. Gdyby zachód zrezygnował, byłby to czysty pretekst dla Rosji by zrobić potem to samo z nami. Chcielibyście u nas podobnych zamieszek, jak Majdan i Krym?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak szczerze to my możemy pod tym samym pretekstem co putin za brał krym, zabrać te rejony.

Ale nie będzie to mądre, bo potem nas putin rozbierze :P

Opublikowano

Pamięta ktoś pakt Ribbentrop - Mołotow?

Wątpię, by na forum były tak stare osoby ;)

A tak serio to najpierw zajmijmy się problemami i budżetem u nas, nie widzę sensu poszerzania granic na wschód.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Według mnie to idiotyczne, Ukraina ma prawa do swoich terenów. Oni nam nic nie zrobili to po co my mamy coś robić...

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

To byłby idiotyzm. Gdyby zachód zrezygnował, byłby to czysty pretekst dla Rosji by zrobić potem to samo z nami. Chcielibyście u nas podobnych zamieszek, jak Majdan i Krym?

Jakby Rosja wkroczyła na Polske z czymkolwiek to automatic leci bomba i rozpierdala całą Rosje

Chińczyki odrazu zaczęliby się ruchach i zapelniliby teren gdzie urzedowala Rosja

Moim zdaniem powinnismy przyjąć tą ofke bo będziemy większym krajem i może Ukrainscy piłkarze nauczą naszych jak grać w piłkę

Na Rosje chuj wywalił.. jak zaczną się burać to Unia Europejska ich rozpierdoli bo nie wiem czy wiecie ale jesteśmy w Unii i Rosja może nam jedyne co zrobić to gaz zakrecić

W sumie to pierdole ich gaz.. mam po nim schizy jak za dużo przebywam przy butli z nosem przy korku ;)

Wątpię, by na forum były tak stare osoby ;)

A tak serio to najpierw zajmijmy się problemami i budżetem u nas, nie widzę sensu poszerzania granic na wschód.

Chyba pojebały ci się kierunki albo nauczyciel robił cie w chuja wmawiając że po lewej stronie Polski jest wschód, a Bałtyk leży na południu :)
Opublikowano

Na Rosje chuj wywalił.. jak zaczną się burać to Unia Europejska ich rozpierdoli bo nie wiem czy wiecie ale jesteśmy w Unii i Rosja może nam jedyne co zrobić to gaz zakrecić

Nie bądź taki proeuropejski, UE nie zrobi nic nawet gdyby Putin zapragnał naszych ziemi. Wszystko to: Ue, ONZ, NATO to jeden wielki pic na wodę, "mocni w gębie". Ich jedyną bronią jest dyplomacja, a kiedy taki szympans z Rosji wyraźnie daje do zrozumienia, gdzie sobie mogą dyplomację wsadzić - Ci milkną i nic nie robią.

sygna.png

Opublikowano

Aha, Polska nie może zaatakować niepodległego kraju... Wypierdolono by ją z NATO, ONZ i UE czego raczej nikt nie chce.

Up. Ponieważ Ukraina nie jest w ONZ i nie może się ona zbrojenie ot tak wejść i Rosję rozpierdolic.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nawet gdyby, to gdzie kurwa Polska i jakikolwiek konflikt zbrojny, cebulaki są zbyt biedne żeby drogę naprawić a co dopiero uczestniczyć w "wojnie".

Opublikowano

Mamy burdel w państwie i co? Mamy do tego sobie jeszcze dołożyć powstania Ukrainców na ewentualnie zajętych terenach przez Polskę? Tam roi się od neobanderowców ze Swobody i Prawego Sektoru.Bez sensu.Najpierw wyjdżmy z Eurokołchozu, odbudujmy państwo, spałćmy długi, zmodernizujmy armię i ją zwiększmy i dopiero potem bierzmy się za jakieś wojny czy rozbiory.

Opublikowano

Jak beda zamieszki to ja bede w battlefielda gral a nie prowokowal rosje.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Jakby Rosja wkroczyła na Polske z czymkolwiek to automatic leci bomba i rozpierdala całą Rosje

Chińczyki odrazu zaczęliby się ruchach i zapelniliby teren gdzie urzedowala Rosja

Moim zdaniem powinnismy przyjąć tą ofke bo będziemy większym krajem i może Ukrainscy piłkarze nauczą naszych jak grać w piłkę

W sumie to pierdole ich gaz.. mam po nim schizy jak za dużo przebywam przy butli z nosem przy korku ;)

Chyba pojebały ci się kierunki albo nauczyciel robił cie w chuja wmawiając że po lewej stronie Polski jest wschód, a Bałtyk leży na południu :)

WTF? Pomijając to, że nie ma takiego pojęcia jak "na lewo od Polski", to wiesz w ogóle gdzie leży Ukraina? o_O
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie bądź taki proeuropejski, UE nie zrobi nic nawet gdyby Putin zapragnał naszych ziemi. Wszystko to: Ue, ONZ, NATO to jeden wielki pic na wodę, "mocni w gębie". Ich jedyną bronią jest dyplomacja, a kiedy taki szympans z Rosji wyraźnie daje do zrozumienia, gdzie sobie mogą dyplomację wsadzić - Ci milkną i nic nie robią.

przeczytaj jakie są korzyści z przystąpienie do NATO >

Polska ma być niezależna . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Polski Lwów? Czemu nie, przy okazji zahaczyć o Litwę i zgarnąć nasze Wilno. No i oczywiście po drodze chapnąć trochę Białorusi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia stan ekonomiczny polski nie pozwoli na to. Nowe ziemie = większe zapotrzebowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...