Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YrbYpNS.png

Witam. Chciał bym przedstawić WallHacka. Nie jest on rozwinięty, ale to lepsze niż nic.

Funkcje z serii v1:

- WallHack

- Crosshair (jest kilka opcji celownika)

- Glass Walls 

((Na kolejną część hacka ma dojść więcej funkcji.))

SS z hacka:

loDfSeH.png?1

TB0a0wT.png

RD3OF13.jpg

Źródło:

http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=807355

Download:

http://www.multiupload.nl/EQJXCM7KXB

Scan:

https://www.virustotal.com/de/file/57dc27d1d7cc2b90ff727c2ecdafc1d21e84a0f4657362f8d65b72a73c70de62/analysis/1395565348/

Instrukcja:

1. Odpal SKILL-a
2. Zmień wersję językową na "English" --Poprawa działa na każdej wersji językowej.
3. Odpal FataL.exe  --Równocześnie \/
4. Klikni START
5. Po odpaleniu gry będzie u góry diamęcik.
((Opcje pod przyciskiem INSERT sterujemy strzałkami))

Hack działa to kopsnij lajka :)

@Edit:

Jeżeli ktoś ma problemy z Hackiem niech śmiało pisze do mnie na PW lub pod tematem.

Czas wziąć się do roboty

;)

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, testowane i działa jednak WH działa tylko na bardzo bliski dystans, a GlassWall jest jakieś zbugowane, bo jak się to uruchomi to można dostać oczoplonsu :D

Opublikowano

Mam problem włączam skila mam po angielsku załączam bota klikam start bot sie włącza leci muzyka pote wchodze na mape klikam instert a tu zero reakcji 

Zaczepie może porucham :D

Opublikowano

Ładnie ładnie bravo za starania i poświęcony czas :)

Jednak haczek słaby ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma leci plusik ;)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

pobrałem wypakowywuje a tu błąd. "nie znalazłem archiwów" 

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Chciałbym zapytać autora tematu i powinien wiedzieć 

• Czy Cheat jest wykrywalny ?

Sama wstawka bomba nie testuje bo stoję miedzy 50/50 wykrywalne czy nie .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

pobrałem wypakowywuje a tu błąd. "nie znalazłem archiwów" 

WinRara ściągnij i otwórz za pomocą tego.

Status

20.03.2014 - UNDETECTED

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

a jak wyłączyć muzykę ? bo właczam skilla, czita i muzyka cały czas leci ;/

po odpaleniu fatal jeszcze mi się włącza okienko gui z napisem "unable to allocate memory in the remote proces"

i jeszcze pisze, że kliknij start i bot działa, kiedy włączam fatal to mam tylko napis fatal i pod tym found speial force 2 have fun :) 

sorry nie ogarniam tego

Opublikowano

Chciałbym zapytać autora tematu i powinien wiedzieć 

Sama wstawka bomba nie testuje bo stoję miedzy 50/50 wykrywalne czy nie .

Cheat nie jest wykrywalny do jak najbliższego uptade xingcode.

a jak wyłączyć muzykę ? bo właczam skilla, czita i muzyka cały czas leci ;/

po odpaleniu fatal jeszcze mi się włącza okienko gui z napisem "unable to allocate memory in the remote proces"

i jeszcze pisze, że kliknij start i bot działa, kiedy włączam fatal to mam tylko napis fatal i pod tym found speial force 2 have fun :)

sorry nie ogarniam tego

1. Odpal hacka

2. Odpal skilla.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

jak mam wystartować hacka? wystarczy kliknąć insert? po odpaleniu hacka, a później skilla wyświetliło mi się to :

najpierw sf2.exe - błąd aplikacji

77827470603019237644.png

Opublikowano

jak mam wystartować hacka? wystarczy kliknąć insert? po odpaleniu hacka, a później skilla wyświetliło mi się to :

najpierw sf2.exe - błąd aplikacji

77827470603019237644.png

Uruchom komputer ponownie. Mi to pomaga ewentualnie odpalaj kilka razy.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

:( 3 razy resetowałem kompa, z 10 razy odpalałem według instrukcji i za każdym razem musiało mi wyskoczyć te gówno... dzięki za pomoc, ale raczej nie pogram na tym hacku ponieważ gdy wyjdzie jakiś bezpłatny działający cheat mój komp musi zrobić "focha" i coś odpier**... 

Poczytałem o tym błędzie na necie i to jest podobno błąd programu. Autor musi to naprawić :<

Opublikowano

tak. na english. masz może skype? pokazałbyś mi jak ty to załączasz może coś źle robię. choć wątpie

Opublikowano

będziesz o 20:00 na skype? dałem ci zapro

Opublikowano

Nie moge wlaczyc archiwum. Jakis blad mi wyskakuje :/ Czy moglby ktos wrzucic to w zwyklym folderze lub same te pliki ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...