Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc zmienilem na eng i laduje sie skill i pisze błąd " INSTRUKCJA SPOD 0X0C2C121 ODLOWUJE SIE DO PAMIECI POD ADRESEM 0X000000 PAMIETAC NIE MOZE BYC READY" sf2.exe błąd aplikiacji !!

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Uruchom komputer ponownie i odpal pamiętaj jak nie wyskakuje problem z sf2.exe, próbuj odpalić non stop.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Moim zdaniem hack za wiele nam nie pomoże oprócz zmiany ścian na kolorową tęcze(nie wiem jak to ująć) i celownika nie uzyskujemy żadnego wspomagacza.

Można zobaczyć gościa jeżeli jest już na krawędzi lub się wychyli jak dla mnie bezużyteczne, na szczęście ten hack nie zniszczy gry dla uczciwych graczy.

@Edit: Kilka moich uwag.

1. Odpal SKILL-a
2. Zmień wersję językowo na "English"  ---Na polskiej wersji też działa wyśmienicie wiec nie wiem po co ta zmiana...
3. Odpal FataL.exe                                      ---Jeżeli ktoś ma problemy radzę odpalić gdy zaczyna się ładować xingcode
4. Klikni START i bot działa :)
((Opcje pod przyciskiem INSERT))

Takie małe uwagi Bodzio ;D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Masz antywirusa? Jeśli tak wyłącz/odinstaluj wyłącz zapore itd.

Błąd ten wynika z tego, że gra zbyt wolno się odpala, może to być także wina neta

@Edit: Odpal hacka w połowie ładowania paska od xingcode

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Masz antywirusa? Jeśli tak wyłącz/odinstaluj wyłącz zapore itd.

Błąd ten wynika z tego, że gra zbyt wolno się odpala, może to być także wina neta

Antyvirusa nie mam wcale , zapore wyłączyłem i nadal ten sam błąd ;/ 10mb stałe łącze posiadam UPC, posiadam Viste sp2 32bit

Opublikowano

Działa na Windows XP SP3?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Działa na Windows XP SP3?

Działa na każdym systemie.

odpalilem w trakcie ladowania bez zapory anti virusa Skill gra ale jak klikam insert to nic sie nie dzieje w grze tak samo nic nie dziala pojawia sie błąd 

http://imageshack.com/a/img801/6641/s8ye.jpg CHYBA NIE POGRAM NA WH...

Za późno odpaliłeś hacka.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

odpalilem w trakcie ladowania bez zapory anti virusa Skill gra ale jak klikam insert to nic sie nie dzieje w grze tak samo nic nie dziala pojawia sie błąd 

http://imageshack.com/a/img801/6641/s8ye.jpg CHYBA NIE POGRAM NA WH...

Ten błąd wskazuje, że hack został odpalony za późno, odpal go jakąś sekundę wcześniej

hjbu.jpg

Opublikowano

udało się. mógłby ktoś napisać jak go włączyć w grze? Bo jak biorę insert to widzę "wallhack" off, a jak zrobić on? 

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

udało się. mógłby ktoś napisać jak go włączyć w grze? Bo jak biorę insert to widzę "wallhack" off, a jak zrobić on? 

Do tego używasz strzałek.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

To jest Jakiś wirus włączyłem to i nie mam nigdzie dźwięku tylko w tym Fatal.exe

Jak to naprawić

Opublikowano

Tego nie naprawisz, to je amelinium...

Jak innych dźwięków nie masz włączonych to ich nie będzie slychac, hack działa i nie ma wirusów. Najpierw powiedz co nie ma dźwięków, ale powinno mieć...

hjbu.jpg

Opublikowano

Bo jak się wyłącza cheata to tak powoli dźwięk się ścisza tak jak w tym programie włącze np all playera i ten cheat w 1 momencie to działa dźwięk a jak wyłącze cheata to nie ma dźwięku

Opublikowano

Może to wina odtwarzacza mi z aimp-em nic się nie dzieje

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie działa... 

Pobrałem, zmieniłem język, hack odpaliłem jak się logowałem i nic. ... 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Nie działa... 

Pobrałem, zmieniłem język, hack odpaliłem jak się logowałem i nic. ... 

Hacka odpal przed kliknięciem START.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Hacka odpal przed kliknięciem START.

odpalam i wyskakuje mi błąd i nic się nie robi... Tylko gra muzyka z tego hacka i coś tam piszę... Chyba takie coś jak powyżej użytkownik miał..

@Edit - Kiedy odpalam tego hacka przed kliknięciem wyskakuje mi i coś tam piszę, następnie pokazuje mi na tym ''Have fun'' hack się wyłącza i wyskakuje mi błąd z pamięcią... 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Umarly w wersji v2 jak będziesz mógł popraw to../

czy ktoś może nagrać i pokazać jak to odpalić by nie wyskakiwał ten błąd?

Opublikowano

Umarly w wersji v2 jak będziesz mógł popraw to../

czy ktoś może nagrać i pokazać jak to odpalić by nie wyskakiwał ten błąd?

Hack nie jest mój ale pogadam z twórcą.

odpalam i wyskakuje mi błąd i nic się nie robi... Tylko gra muzyka z tego hacka i coś tam piszę... Chyba takie coś jak powyżej użytkownik miał..

@Edit - Kiedy odpalam tego hacka przed kliknięciem wyskakuje mi i coś tam piszę, następnie pokazuje mi na tym ''Have fun'' hack się wyłącza i wyskakuje mi błąd z pamięcią... 

Pokaż zdjęcie z błędu.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Szelek ma ten sam błąd co ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...