Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie tak, mam taki sam błąd jak @Luxor98r

@SirReppi nie pomogło.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

1. Odpal SKILL-a

2. Zmień wersję językowo na "English" ---nie zmieniać to jest nie potrzebne

3. Odpal FataL.exe

4. Klikni START i bot działa :)

((Opcje pod przyciskiem INSERT))

Instrukcja dla tych którym występuje ten błąd:

77827470603019237644.png

1.Odpalamy SKILL

2.Klikamy przycisk "start"

3.Po kliknięciu "start" włączamy FataL.exe (Jeżeli sypią ci komunikaty to znaczy, że odpaliłeś hacka zbyt późno)

4.Jeżeli już się zalogujesz kliknij "insert"(W panelu hacka sterujesz strzałkami)

Jeżeli błąd nadal występuje poczekaj sekundę po naciśnięciu start aż pojawi ci się XINGCODE

Mam nadzieję, że każdemu już zadziała.

@edit: troszkę przerobilem cytuj umarly/jinno/Bogdan po praw instrukcję lub dodaj moja dla osób którym nie dziala wedlugo twojej instrukcji

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@Jankensztajn zrobiłem tak jak pisałeś. Najpierw kliknąłem START potem otworzyłem HACKA. HACK się otworzył i zgasł.

To dobrze czy źle ? ;P

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Tak on się wyłącza i potem masz ikonę w lewym górnym rogu gry, potem klikasz insert i w grze rozwija ci się menu w którym poruszasz się strzałkami.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Tak on się wyłącza i potem masz ikonę w lewym górnym rogu gry, potem klikasz insert i w grze rozwija ci się menu w którym poruszasz się strzałkami.

Tak, mam w lewym górnym rogu ikonę, takiego diamencika, a pod piszę MAC. 

Mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie ten insert ?

Opublikowano

Na klawiaturze przycisk "insert" poszukaj na pewno znajdziesz :D

hjbu.jpg

Opublikowano

@Jankensztajn

Dzięki wielkie, pomogłeś mi bardzo :D

Masz wielkiego PLUSA!

Opublikowano

Już jest wykrywalny gralem 2 dni na tym i działał dzisiaj juz nie działa :( umarły zrób coś podobnego ;d hack nie był dobry bo slabo sie widziało ale widziało ich ! 

@Edit PRZEPRASZAM ZRESETOWALEM KOMPA I DZIALA ....

Opublikowano

Zwracam się z wielką prośbą o pomoc. Gdyż odpalam 2/3 godziny tego cheat'a i jeszcze czasami po 3 godzinach się nie odpali.wyskakuje taki błąd jak u większości, lecz inni odpalą kilka razy i piszą, że działa, a mi... Piszecie jak odpalać, lecz ja tak odpalam no i d.... ktoś może mi pomóc? 

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Zastosuj się do instrukcji mojej lub Umarłego powinno zadziałać. Hack działa jak coś mogę pomóc przez TeamViewer lub zrobić dla was filmik...

hjbu.jpg

Opublikowano

Zastosuj się do instrukcji mojej lub Umarłego powinno zadziałać. Hack działa jak coś mogę pomóc przez TeamViewer lub zrobić dla was filmik...

Umarły już mi próbował przez TeamViewer uruchomić i nic.. Mógłbyś filmik zrobić? Stosowałem się do instrukcji i nadal błąd.

Opublikowano

Spróbuj jeszcze odpalić grę bez hacka a potem z hackiem

hjbu.jpg

Opublikowano

Spróbuj jeszcze odpalić grę bez hacka a potem z hackiem

Robiłem i znów to samo.. jejciu zawsze ja muszę złapać takiego pecha..

Opublikowano

Umarły już mi próbował przez TeamViewer uruchomić i nic.. Mógłbyś filmik zrobić? Stosowałem się do instrukcji i nadal błąd.

Niestety z filmiku nic nie będzie, hack nie chce mi się odpalić podczas nagrywania. Musisz wyczuć moment w którym zaczyna się ładować pasek od xingcode i wtedy wlaczyć hack lub próbuj włączyć przed kliknięciem start, wylacz wszystkie programy typu skype GG hamachi oraz wszystkie które mogą przeciazac kompa. Pisze z telefonu więc sory za bledy

hjbu.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że wersja kolejna będzie lepsza, o ile wyjdzie. I, że nie będzie wyskakiwał ten błąd.

Opublikowano

link downloadu nie dziala :/

Działa. W kolejnej wersji ma prawdopodobnie być to poprawione.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

mam tego cheata i tam z lewej strony jest ta ikonka ale jak włączyć jego funkcje?

odpaliłem ale co robia te funkcje bo nie widze przes sciane

Opublikowano

A czemu nie da sie pobrać wchodze w link daje download now i jakieś gówno wyskakuje.

Już jest ok poprostu na mozilli miałem coś rypnięte.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...