Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To oznacza ze hack jest wykrywalny wiec czekamy na aktualizacje:D

Hack wciąż działa, zastosuj się do instrukcji mojej lub Umarlego. Jeżeli nadal ci nie działa czekaj na aktualizację.

Hack na pewno działa na win8 32-bit i win8.1 64-bit. Wsparcie dla win xp wygasło więc nie pomagam przy tym systemie ;p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hack wciąż działa, zastosuj się do instrukcji mojej lub Umarlego. Jeżeli nadal ci nie działa czekaj na aktualizację.

Hack na pewno działa na win8 32-bit i win8.1 64-bit. Wsparcie dla win xp wygasło więc nie pomagam przy tym systemie ;p

to jak na win 8.1-64 bit działa to dlaczego nie zadziała na win 7-64 bit  ? ;p 

Opublikowano

Zadziała tylko trzeba umiejętnie odpalić. Wyłączyć all niepotrzebne programy (skype, gg, przeglądarka itp.). Mi już hack się nie opali jak chcę nagrać filmik z włączeniem gry więc wyciągnij coś z tego.

Sorry za chaotyczność mojej wypowiedzi ;p

Może mnie poniosło co do programów ale chodzi mi o to żeby ograniczyć zużycie procesora i internetu

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Zadziała tylko trzeba umiejętnie odpalić. Wyłączyć all niepotrzebne programy (skype, gg, przeglądarka itp.). Mi już hack się nie opali jak chcę nagrać filmik z włączeniem gry więc wyciągnij coś z tego.

Sorry za chaotyczność mojej wypowiedzi ;p

Może mnie poniosło co do programów ale chodzi mi o to żeby ograniczyć zużycie procesora i inte

nie mam włączonej przeglądarki skype wyłączony i wyskakuje taki problem:unable the allocate memory in the remote proces.. chcesz zobaczyc screna ? :P

post-928756-0-18818600-1397211089_thumb.png       

Taki ci wtedy błąd wyskakiwał ?

wymyśl coś jeszcze błagam :D

Opublikowano

nie mam włączonej przeglądarki skype wyłączony i wyskakuje taki problem:unable the allocate memory in the remote proces.. chcesz zobaczyc screna ? :P

attachicon.gifBez tytułu.png       

Taki ci wtedy błąd wyskakiwał ?

wymyśl coś jeszcze błagam :D

Zbyt późno odpalasz hacka. W jakim momencie go odpalasz i czy masz skype bo tak ciężko będzie się dogadać?

hjbu.jpg

Opublikowano

Zbyt późno odpalasz hacka. W jakim momencie go odpalasz i czy masz skype bo tak ciężko będzie się dogadać?

mam skype ale jako proces jest zakonczony .. :) a hacka odpalam zaraz po wyskoczeniu okienka xgnicode :) więc ? :)

Opublikowano

Odpal przed wyskoczeniem tego okienka. Na skype chciałem ci objaśnić ;p

hjbu.jpg

Opublikowano

jak odpalam przed to wyskakuje ze skill nie odpowiada :P

teraz juz coś innego wyskoczyło pierwszy raz (uruchomiłem hacka praktycznie równo z grą )-nie wyskoczyło okienko że sf2 nie odpowiada tylko takie coś :

post-928756-0-62969000-1397215498_thumb.png

Opublikowano

Ten błąd jest bardziej znany dla mnie. Hack nie mógł się włamać do gry spróbuj odpalić jeszcze raz. Innej rady nie ma niż czekanie na v2

hjbu.jpg

Opublikowano

Hack w 90% wykrywalny. Kod tego cheata był pisały w max godzinę. Jeżeli macie zamiar cheatować to idźcie pograć w GTA na kodach. W skillu nawet z WH itd Was rozpierdolą.

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...