Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Special Force 2 Przestał działać...

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

nie dziala mi gdy klikne start i odpale hacka to pisze sfgame program przestal dzialac :/

Odpal jeszcze raz. Miłego bocenia pozdrawia JinnoKiller.

Special Force 2 Przestał działać...

To co do pana wyżej.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Kilka razy próbowałem i kupa ;p

Opublikowano

Poczekajcie trochę z tym odpalaniem się :P W v2 ma być to podobno poprawione. ja również czekam na v2, bo ta wersja mi nie chodzi.

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Program skill przestał działać...

Opublikowano

Jak reset kompa nie pomoże to nie wiem.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

YrbYpNS.png

Witam. Chciał bym przedstawić WallHacka. Nie jest on rozwinięty, ale to lepsze niż nic.

Funkcje z serii v1:

- WallHack

- Crosshair (jest kilka opcji celownika)

- Glass Walls 

((Na kolejną część hacka ma dojść więcej funkcji.))

SS z hacka:

loDfSeH.png?1

TB0a0wT.png

RD3OF13.jpg

Źródło:

http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=807355

Download:

http://www.multiupload.nl/EQJXCM7KXB

Scan:

https://www.virustotal.com/de/file/57dc27d1d7cc2b90ff727c2ecdafc1d21e84a0f4657362f8d65b72a73c70de62/analysis/1395565348/

Instrukcja:

1. Odpal SKILL-a
2. Zmień wersję językową na "English" --Poprawa działa na każdej wersji językowej.
3. Odpal FataL.exe  --Równocześnie \/
4. Klikni START
5. Po odpaleniu gry będzie u góry diamęcik.
((Opcje pod przyciskiem INSERT sterujemy strzałkami))

Hack działa to kopsnij lajka :)

@Edit:

Jeżeli ktoś ma problemy z Hackiem niech śmiało pisze do mnie na PW lub pod tematem.

Ej ale oco chodzi z tymi znakami po równocześnie? i oco chodzi z tym równocześnie że równocześnie hacka i grę?

Opublikowano

Witam, mam Win xp sp3 I nie mogę odpalić w dalszym ciągu tego haka... restartowałem pc, dalej wyświetla mi się to samo błąd aplikacji a później hax detected. Odpalam sf2, start, odrazu hak niby znika i potem to co wyżej napisałem help plz...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej ale oco chodzi z tymi znakami po równocześnie? i oco chodzi z tym równocześnie że równocześnie hacka i grę?

Chodzi o to, że gdy klikniesz start odpal odraz hacka.

Witam, mam Win xp sp3 I nie mogę odpalić w dalszym ciągu tego haka... restartowałem pc, dalej wyświetla mi się to samo błąd aplikacji a później hax detected. Odpalam sf2, start, odrazu hak niby znika i potem to co wyżej napisałem help plz...

Nie odpalaj Hacka wcześniej od kliknięcia START

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Umarły, ale nie którzy mają tak jak ja ci mówiłem. Odpalają kurfa po 100 razy dziennie i nie chce się odpalić. No bywa no. Musisz tam pogadać z autorem by ogarnął ten błąd i by poprawił ten glass coś tam by nie rozmazywały się tak strasznie ściany.

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Może ktoś mi dać upa ?? Bo pobrałem i wyświetla mi się błąd że biblioteka rar jest uszkodzona. 

Pobierz winrar5. 

Czas wziąć się do roboty

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...