Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Devasto.pl - uporządkuj Chaos!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Des. Ja ci proponuje zrobić te bronie z pla. Jako bron po broniach 75. Byłaby ona trudna do zrobienia by było czym szpanować (lubię rzeczy /myślę jak i inni/ którymi można pokazać kto umie grać kto nie) to byłoby najlepsze rozwiązanie || a zamiast broni z pla daj inne bronie (te z pla wogole nie pasują do pvp) 3maj się i jeszcze raz polecam

Opublikowano

Des. Ja ci proponuje zrobić te bronie z pla. Jako bron po broniach 75. Byłaby ona trudna do zrobienia by było czym szpanować (lubię rzeczy /myślę jak i inni/ którymi można pokazać kto umie grać kto nie) to byłoby najlepsze rozwiązanie || a zamiast broni z pla daj inne bronie (te z pla wogole nie pasują do pvp) 3maj się i jeszcze raz polecam

Są różne gusta, w ankiecie wygrała opcja przeciw zmianie broni na te domyślne.

Opublikowano

Polecam i powodzenia. Serwer na source, więc można się spodziewać jeszcze wielu ciekawych rzeczy   ;) .

I można dodać, że tworzy go człowiek który naprawdę się na tym zna i ma talent i łeb do tego.

Ja polecam ze względu na Destructa, mądry człowiek.

Bardzo ciekawe 4 strony eq, większy handel no i bezpieczeństwo konta.

Opublikowano

Polecam i powodzenia. Serwer na source, więc można się spodziewać jeszcze wielu ciekawych rzeczy   ;) .

i zamkniecia go przez gameforge jak metin2master

ja tam oczywiscie zycze wiele dobrego serwerowi bo zapowiada sie swietnie, ale posprawdzajcie dobrze wszystko :p

Opublikowano

ja tam oczywiscie zycze wiele dobrego serwerowi bo zapowiada sie swietnie, ale posprawdzajcie dobrze wszystko :P

metin2master nie został zamknięty przez GF to raz 2 zrobili oni "odnowioną" część metina i zamknęli starą :P ale dobra co do tematu to pytanie czy można proponować jakieś sety broni/zbroi? No i serwer oczywiście polecam ze względu na administratora :) 

Opublikowano

Możecie podawać propozycje tego, co chcielibyście ujrzeć jako rozwinięcie serwera przy powiększaniu maksymalnego poziomu. Od razu po starcie trzeba będzie zacząć prace nad tym, więc czemu nie... :)

Opublikowano

weź nie usuwaj klasycznego systemu ulepszania , on doda radosci innym graczą pls xD

Będzie ten system, który jest na screenach :) Przegłosowano w ankiecie. Teraz możecie podawać propozycje tego, co ma pojawiać się na serwerze w przyszłości, tzn. kiedy będziemy zwiększać max. poziom.

Opublikowano

ja tam oczywiscie zycze wiele dobrego serwerowi bo zapowiada sie swietnie, ale posprawdzajcie dobrze wszystko :P

Harnaś, czasem to jednak jesteś przypierdolony. xD A Alistrię ktoś zamknął? A Exalion ktoś zamknął?

topic.

Mógłbyś np. zrobić drużynowe pvp.

Opublikowano

Harnaś, czasem to jednak jesteś przypierdolony. xD A Alistrię ktoś zamknął? A Exalion ktoś zamknął?

topic.

Mógłbyś np. zrobić drużynowe pvp.

A co im z tego, ze zamkną serwer z iloscia graczy 300, pls.

na M2M było graczy od chuja i zdobył bardoz wielka popularnosc, a to ze jestem przypierdolony to wiem nawet matka mi to pare razy mowila xD xd xD

Opublikowano

na M2M było graczy od chuja i zdobył bardoz wielka popularnosc, a to ze jestem przypierdolony to wiem nawet matka mi to pare razy mowila xD xD xD

Jeżeli na w/w serwerach jest po 300 graczy to Ty chyba serio jesteś z ohp.

Opublikowano

Jeżeli na w/w serwerach jest po 300 graczy to Ty chyba serio jesteś z ohp.

Na alistri moze i wiecej, bo tam do nich nic nie mam fajny serwer ale co to jest exalion? xD

Opublikowano

No na takiego serwa od paru lat już czekałem :)

1 zmiana jest możliwe w odstępie sekundy od poprzedniej,

a co kilkanaście zmianek system poprosi nas o przepisanie krótkiego kodu.

Zamiast kilkunastu zmianek ustaw lepiej żeby co 100/200 zmianek o ten kod prosiło, bo denerwujące to będzie, a bota nie będzie ciężko ogarnąć, który ten kod będzie wpisywał.
Opublikowano

No na takiego serwa od paru lat już czekałem :)

1 zmiana jest możliwe w odstępie sekundy od poprzedniej,

a co kilkanaście zmianek system poprosi nas o przepisanie krótkiego kodu.

Zamiast kilkunastu zmianek ustaw lepiej żeby co 100/200 zmianek o ten kod prosiło, bo denerwujące to będzie, a bota nie będzie ciężko ogarnąć, który ten kod będzie wpisywał.

Będzie ciężko bota ogarnąć, ze względu na to, że wszystko jest robione server-side, a nie jak na większości serwerów w kliencie :)

Opublikowano

Będzie ciężko bota ogarnąć, ze względu na to, że wszystko jest robione server-side, a nie jak na większości serwerów w kliencie :)

No mniejsza o to, ale skoro co kilkanaście zmianek będzie trzeba przepisywać, to wychodzi kilka razy na minute, co będzie bardzo denerwujące.

Opublikowano

na M2M było graczy od chuja i zdobył bardoz wielka popularnosc, a to ze jestem przypierdolony to wiem nawet matka mi to pare razy mowila xD xD xD

Nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że: 300 != 1.200. :huh:

A co do serwera to serdecznie polecam i życzę powodzenia! B)

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...