Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erudith.pl [Dedyk]

Czoko18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli zapytam serwer jest pod Easy czy Easy/Medium bo nie zauważyłem

Jesli chodzi o exp to Easy  a o eq to   nie jest latwo ale i nie jest ciezko

1397045660-U114921.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na serwer. Dlaczego? Sam jestem jego graczem i odpowiedziałem sobie na kilka pytań których nie żałuję, mianowicie : 

Pliki gotowca - wydaje się , że tak . Ale może być fajnie (JEST SUPER)

Admin dziecko - otóż niestety Admin nie jest dzieckiem , jest to miły i pomocny a co najważniejsze pracowity GA (dawno się z takim nie spotkałem -.-)

Exp / Drop pewnie chu***y - Nie ! Jeżeli chodzi o serwery na tego typu plikach były totalną załamką , A ten ? Ideał i w dodatku dopracowany i dopracowywany w dalszym stopniu :) new Dungeony itd . 

Czy warto grać skoro jest tak mało ludzi ? - Stwierdziłem , że warto bo zauważyłem , że ludzi ciągle przybywa nie są to jakies powalające ileści ale coś się rusza . 

Dlaczego Gram skoro nie ma +500 graczy?  - Gram ponieważ gracze prędzej czy później się pojawią , a ja będę już przygotowany :) (eq itd) .

Od 2 dni zwiedziłem około 6 serwerów (nowych) doszedłem do wniosku , że jedynie ten jest ogarnięty i admin coś robi (poprawia , naprawia , dodaje itd) a nie bawi się co 5 min w durne eventy żeby przyciągnąć dzieci :)

SERWER POLECAM 100% WBIJAJCIE EKIPAMI ROZBUDUJMY GO , A BĘDZIEMY WSZYSCY ZADOWOLENI ZAPEWNIAM ! 

ZAPRASZAM JINNO NICK Drak0 :)

!!!!!! UWAGA !!!!!

DLA NIEKUMATYCH IDIOTÓW JESTEM TYLKO GRACZEM!! SERWER OCENIAM ORAZ PROMUJĘ Z WŁASNEJ WOLI ! BO PO PROSTU WARTO !

CZEKAM NA WAS! SERDECZNE JP

Opublikowano

Pograłbym lecz mało ludzi, zanim się zrobi eq to już nie będzie z kim walczyć PvP w mieście.

Także bezsensu :)

I to takie błędne koło bo ty nie wejdziesz bo za mało graczy i inni też tak samo zrobią, a zamiast wejść i dla samej przyjemności pograć to już byłoby zdecydowanie więcej graczy. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

I to takie błędne koło bo ty nie wejdziesz bo za mało graczy i inni też tak samo zrobią, a zamiast wejść i dla samej przyjemności pograć to już byłoby zdecydowanie więcej graczy. 

I z tym sie zgadzam  w 100%

I zeby nie bylo ze  zachwalam swoj serwer! Nie jestem ani adminem ani GM gram bo mi sie Podoba nie wiele jest takich serwow niby pliki Rykoxa a  zabiscie zrobione!!!!!

LUDZIE czemu wy tu nie gracie serwer wyjebany w kosmos nie ma masy nowości ale klimat jest !!!!!!!

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Ujć poważnie chyba się złożył

Nic się nie złożyło Wszystko Działa jak nalezy Prawdopodobnie dzisiaj Uporaja sie z tą nową Mapą Ma Byc Zaje... :))

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

więc tak : 

1) server dno 

2) GA hodzik to dziecko ktore sie rządzi a huja potrafi :) wykorzystuje do tego ludzi ktorzy nic praktycznie nie wiedzą o tworzeniu servera

3) Smoky jedynie ogarnia tam wszystko 

Opublikowano

To jakaś kpina chyba kpina. Byłem tam Gm pomagałem im graczy ściagałem eventy robiłem i wielce pan mnie wywalił bez podania powodu. Serwera nie polecam bug na bugu w sumie nawet cieszę się że mnie wywalił bo i tak nie wchodziłem tam. Zabezpieczenia mają zrobione jak nowicjusze. Nic dodać nic ująć.

Opublikowano

To jakaś kpina chyba kpina. Byłem tam Gm pomagałem im graczy ściagałem eventy robiłem i wielce pan mnie wywalił bez podania powodu. Serwera nie polecam bug na bugu w sumie nawet cieszę się że mnie wywalił bo i tak nie wchodziłem tam. Zabezpieczenia mają zrobione jak nowicjusze. Nic dodać nic ująć.

Teraz zachowujesz sie jak dziecko , Jak sie kogos wywala to z powodem tak samo masz w zyciu w pracy ze jak nie starasz sie albo nie umiesz nic na to stanowisko to cie zwalniaja tak samo tu jest ze napewno bez powodu od tak ludzi nie wywalala a nazwalem cie ze jestes dziecko bo to typowe zachowanie jak kogos wywala sie to z klasa sie odchodzi a nie pisze na forum ze odrazu sie nie poleca lecz innaczej sprawe sie załatwia , Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety nie moge sie na ten temat wypowiedziec poniewaz nic o tym nie wiem i nie jestem czlonkiem Administracji.

Ale tobie chodzi o GMSelansi????

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

rykox , xenox + argentus ;) SYFIK ;) nie zagram niestety :p

Opublikowano

rykox , xenox + argentus ;) SYFIK ;) nie zagram niestety :P

Sory za slowa.

Ale jak nie grales na serwie to po jaka cholere wypowiadasz sie o serwerze ,pliki sa rykoxa ale serwer wcale nie przypomina ani xenoxa ani Argentusa wiec sory ale nie wniosles to tematu nic sensownego.

Ocena serwa powinna byc czyms wiarygodnym poparta a jak wczesniej wsponialem nie grales na serwie wiec nie masz prawa go oceniac.

Zapraszam Chunjo!!!

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Żałuję spędzonego czasu serwer to dno i wodorosty.. Żegnam i życzę powodzenia

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Żałuję spędzonego czasu serwer to dno i wodorosty.. Żegnam i życzę powodzenia

A ja po paru dniach przyerwy z serwerem nie zaluje dowiedzialem sie ze ma zostac zwiekszony lvl i dodane jakies nowosci.

Wiec poczekam i zobacze.

1397045660-U114921.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer startuje ponownie dziś o  godzinie 18:00!  Na serwerze dużo się zmieniło! Clienta zaraz wam udostępnimy! Serdecznie zapraszamy! Kto wbije pierwszy 255lv otrzyma niespodziankę ! 

Ps. Prosze moderatora o usunięcie komentarzy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...