Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erudith.pl [Dedyk]

Czoko18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakis fanpage na fb lub kanał na yt ?

Tak jest Fan page na fb proszę trzymaj link

xxx

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Erudith jest na prawdę godny polecenia tylko mało osób, ale mam nadzieje że osób przybędzie, bo jest do czego :)

Plusy Erudtih :

- Pomocna Administracja

- Częste Eventy

- Dosyć fajny exp , da się na prawde szybko wyexpić postać, lecz to za mało :P trzeba jeszcze zbierać ulepki do broni / zbroi / biżu - Co jest na prawdę fajne 

- Pomocni Gracze

- Wysoka kultura Administracji oraz graczy :)

- Zrównoważone klasy :) ( Nie ma tak że jakaś klasa jest najlepsza na serwerze )

- TeamSpeak 3 , na którym można pogadć na luzie z administracją , dostać kanał oraz fajną range ;) (185.5.99.148)

Minusy Erudith : 

- Mało graczy ostatnio :/

..............................................

Hodzik, spisałeś się na medal z tym serwerem , na prawde jest spoko ! :) Dzięki :)

Rosa, nie trzeba żadnych ulepek na mapy wyższe, potrzebny jest tylko lvl :)

Nie tylko Hodzik, bo chciałbym podkreślić to, że Hodzik jest moim współpracownikiem..

Opublikowano

Nie tylko Hodzik, bo chciałbym podkreślić to, że Hodzik jest moim współpracownikiem..

a czy to az takie jest ważne kto jest czyim współpracownikiem ???? Zrobiliście kawal dobrej roboty i niech już tak zostanie.

Chwilowo stronka OFF.

Tutaj macie link do clienta: 

xx

Dzisiaj ok 14 -15 powinna byc juz strona ON

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie czy administracja serwera zamierza w najbliższym czasie  dodać jakieś nowości na serwie???

PS. Serwer i tak jest dobry ale nowości na pewno nie zaszkodzą ^^

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

a czy to az takie jest ważne kto jest czyim współpracownikiem ???? Zrobiliście kawal dobrej roboty i niech już tak zostanie.

Chwilowo stronka OFF.

Tutaj macie link do clienta: 

xx

Dzisiaj ok 14 -15 powinna byc juz strona ON

Gdy by ktoś miał problemy z ninja proszę pobrać: 

xx

Stronka juz aktywna

Widzę tu skany, 1h ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

11 graczy online to jest zbyt mało

Akurat złe trafiles.

A poza tym to jest powód żeby rozkręcić serwa bo jest naprawdę dobry

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Serwer polecam w 100%. Bardzo fajny, miły exp  i nie trudno zdobyć eq. Administracja ogarnięta w 100% zawszę odpiszą pomogą doradzą. POLECAM POLECAM POLECAM ! Graczy zbieramy i gramy !

Opublikowano

Serwer polecam w 100%. Bardzo fajny, miły exp  i nie trudno zdobyć eq. Administracja ogarnięta w 100% zawszę odpiszą pomogą doradzą. POLECAM POLECAM POLECAM ! Graczy zbieramy i gramy !

Pewnie ze zbieramy i napierda.... ^^

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie.Jak to jest serwer Easy to moglibyście dać max bony? To jest moja propozycja :P

Bo widzę wchodzą 7%,8% i usuńcie max pe :P Bo to troche wkurwia jak się nie przypaczyć

Y mam błąd gram męzczyzną a wyskakuje to

Płeć postaci:Kobieta

Nick-RayneveN

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Mam takie pytanie.Jak to jest serwer Easy to moglibyście dać max bony? To jest moja propozycja :P

Bo widzę wchodzą 7%,8% i usuńcie max pe :P Bo to troche wkurwia jak się nie przypaczyć

Jeśli chodzi o bony to wydaje mi się ze wchodzą maksymalne bo nie jest problem wybonować eq.

Czas respu metkow został zmniejszony do 10 min oraz ilość metkom na mapach została zwiększona 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Administracja sie stara jak może , zwiększa czas respu metków, bo więcej ludzi zaczyna grać, każdy błąd naprawiają z miejsca (jak można) więc luz , można z nimi normalnie pogadać na TS i wgl, Serio spoko ziomeczki są ;d

Nie ma co się zastanawiać , trzeba grać ^^

Ponoć ma być jakiś evant ^^ do wygrania smy czy coś, trzeba czekać :P

Tak więc serio propsuje ten serw bo warto i zachęcam do grania :D

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Pomimo tego że serwer na plikach Rykoxa. a ludzie hejtują, i sami stawiają serwery na jego plikach. Bardzo miło mi się grało dopóki nie wbiłem 100 lvl. wtedy exp leci straasznie wolno, Mozolnie się expi i odechciewa się grać. Ale pliki rykoxa przyciągają do gry.

Opublikowano

Ja wbiłem już 2 postacie na 250 lvl i według mnie exp jest bardzo dobrze dopracowany, ( Nie chce tu lizać du*py serwerowi czy jego założycielom ) ale serwer przypadł mi do gustu jak mało który, problemem jest chyba trudność zrobienia eq na 250lv , ale i to ma swoje plusy, bo trzeba dużo sie pobawić (i dobrze) by takowe zdobyć :)

Pozdrawiam - Marcin

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Pomimo tego że serwer na plikach Rykoxa. a ludzie hejtują, i sami stawiają serwery na jego plikach. Bardzo miło mi się grało dopóki nie wbiłem 100 lvl. wtedy exp leci straasznie wolno, Mozolnie się expi i odechciewa się grać. Ale pliki rykoxa przyciągają do gry.

Exp zostal zwiekszony na mapie 100

1397045660-U114921.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...