Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erudith.pl [Dedyk]

Czoko18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja nienawidzę takich serwerów,prezentacja obrzydliwa jak i pliki gotowce,po co stawiacie takie durne serwery?

w ile wbije 250 lvl? hmm?

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja nienawidzę takich serwerów,prezentacja obrzydliwa jak i pliki gotowce,po co stawiacie takie durne serwery?

w ile wbije 250 hmm?

jak nienawidzisz to po co komentujesz 250 da się wbić w tydzień ale z eq nie jest tak łatwo.Pliki nie są gotowcami wejdź to się przekonasz  i Czytaj posty wcześniejsze zanim skomentujesz. Nie robiłem plików pod żaden wzór tylko jak mi się podobało  PS. Ludzie wejdźcie zagrajcie i dopiero oceniajcie bo inaczej wasze komentarze są zbędne  Dziękuję Z Góry :) Skoro prezentacja jest obrzydliwa to może pokaz jaka ty zrobisz :D

Opublikowano

jak nienawidzisz to po co komentujesz 250 da się wbić w tydzień ale z eq nie jest tak łatwo.Pliki nie są gotowcami wejdź to się przekonasz  i Czytaj posty wcześniejsze zanim skomentujesz. Nie robiłem plików pod żaden wzór tylko jak mi się podobało  PS. Ludzie wejdźcie zagrajcie i dopiero oceniajcie bo inaczej wasze komentarze są zbędne  Dziękuję Z Góry :) Skoro prezentacja jest obrzydliwa to może pokaz jaka ty zrobisz :D

jestem technikiem tego servera jak Hodzik mowi to nie sa zadne gotowce wejdz a sie przekonasz :) 

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer, jak wcześniej zostało wspomniane, rzeczywiśce wszystko do góry nogami jest odwrócone, nie jest to gotowiec, jak już Hodzik wspominał.

Opublikowano

Ładna prezka. Jak najbardziej polecam ! :D

Tylko mam pare pytań .. - Skąd można dostać mounty? Drop? IS?

Mounty są w sklepie u Deokbae w m1 na środku miasta,Drop Zaczyna się na mapie 100 lvla A is nie jest za bardzo urozmaicony także to nie jest serwer dla Kasy :)

Opublikowano

Spoko serwer, przyjemnie się gra, a expi baaardzo szybko - i to mi się podoba. Eq zdobyć jest trochę trudniej, ale mimo tego serwer ogółem prezentuje się wyśmienicie.

Polecam wszystkim którzy szukają serwera EASY. :>

Opublikowano

Mi Osobiście podoba się bardzo grałem Polecam Ogarnięta Administracja Nie za dużo roboty z expem ale też nie za mało z Eq Wiec taki server że szybko się nie znudzi polecam i zapraszam Do Gry <3 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Spoko serwer, przyjemnie się gra, a expi baaardzo szybko - i to mi się podoba. Eq zdobyć jest trochę trudniej, ale mimo tego serwer ogółem prezentuje się wyśmienicie.

Polecam wszystkim którzy szukają serwera EASY. :>

Jak najbardziej  EXP przyjemny drop trochę gorzej lecz chyba coś robić trzeba zęby serwer się nie znudził po tygodniu

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Wejdę nagram serię z serwera :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Wejdę nagram serię z serwera :)

Tylko jak nagrasz to wrzuć tutaj Jest Bardzo dużo Eventow Zuo jaki OX także na pewno któregoś złapiesz Serdecznie zapraszamy !! :))

Opublikowano

Erudith jest na prawdę godny polecenia tylko mało osób, ale mam nadzieje że osób przybędzie, bo jest do czego :)

Plusy Erudtih :

- Pomocna Administracja

- Częste Eventy

- Dosyć fajny exp , da się na prawde szybko wyexpić postać, lecz to za mało :P trzeba jeszcze zbierać ulepki do broni / zbroi / biżu - Co jest na prawdę fajne 

- Pomocni Gracze

- Wysoka kultura Administracji oraz graczy :)

- Zrównoważone klasy :) ( Nie ma tak że jakaś klasa jest najlepsza na serwerze )

- TeamSpeak 3 , na którym można pogadć na luzie z administracją , dostać kanał oraz fajną range ;) (185.5.99.148)

Minusy Erudith : 

- Mało graczy ostatnio :/

..............................................

Hodzik, spisałeś się na medal z tym serwerem , na prawde jest spoko ! :) Dzięki :)

Rosa, nie trzeba żadnych ulepek na mapy wyższe, potrzebny jest tylko lvl :)

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

A jak z teleportem na mapy ? Wymagane są jakieś itemy?

Teleport Na mapki masz W pierścieniu teleportacji. Oczywiście za darmo jeśli posiadasz wymagający lvl np: Kraina Śniegu od 100 lvl - Miasto Duchów od 130 lvl - Leśny Zamek od 160 lvl - Lodowy Zamek od 190 lvl i Śródziemie od 220 lvl :) Gorąco Zapraszam :)

Opublikowano

A jak z teleportem na mapy ? Wymagane są jakieś itemy?

Jedyne co jest wymagane to odpowiedni lvl

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy na poczatku gry proszę napisać PW DoomZiP

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

skąd dropią  ulepszacze??

Ulepki dropniesz podczas expa na metkach wiec połączysz przyjemne z pożytecznym 

1397045660-U114921.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...