Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erudith.pl [Dedyk]

Czoko18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie , popieram kolege z UP. bo szkoda mi tego serwa, jeste zajeebiiscie zrobiony a tak mało ludzi, :c

Kto nie gra niech żałuje ^^ 

1397045660-U114921.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Clienta pobrać nie można.. A te spoty na new mapach pewnie ostro pc zamulają..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Clienta pobrać nie można.. A te spoty na new mapach pewnie ostro pc zamulają..

Co do clienta to ja mogę pobrać nie wiem co jest tego przyczyna ze ty nie możesz .

A 2 sprawa to własnie spoty nie zamulają kompa  bo się expi na metkach i przy okazji dropisz przyjemne z pożytecznym ^^ 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Nie za bardzo wiem gdzie do 100 lvl expić, przenosząc się niby do av2 nadal jestem w v1, a w v3 to rady nie dam jeszcze, red las to słabo leci, lochy też..

Opublikowano

Polecam, aczkolwiek nie zagram sam bo zbroje strasznie mnie zniechęcają. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie za bardzo wiem gdzie do 100 lvl expić, przenosząc się niby do av2 nadal jestem w v1, a w v3 to rady nie dam jeszcze, red las to słabo leci, lochy też..

Napisz do mbnie PW Artemizja wytlumacze co i jak 

Polecam, aczkolwiek nie zagram sam bo zbroje strasznie mnie zniechęcają. PozdrawiamA wlasnie te zbroje sa takie jak z metina a nie powgrywane z innych gier 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Nie polecam, wlasciciel servera oczernia inne servery i w ich prezentacjach reklamuje swoj jako 'pro' smieszne, jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, wlasciciel servera oczernia inne servery i w ich prezentacjach reklamuje swoj jako 'pro' smieszne, jeszcze raz nie polecam.

Kto kogo oczernia.

Jesli chodzi ci o moj post to:

po 1 nie ejstem wlascicielem serwa 

po 2 jesli mi sie jakis serwer nie podoba to wyrazam swoja  uzasadniona opinie !

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Nie mogę go pobrać ponieważ linki download-u wygasły...

Co to do serwera to jest ok :)

Pliki rykox? może i tak ale dawno tego nie było więc chętnie bym zagrał.

@EDIT 

Już jest ok także wbijam :)

Opublikowano

Kto kogo oczernia.

Jesli chodzi ci o moj post to:

po 1 nie ejstem wlascicielem serwa 

po 2 jesli mi sie jakis serwer nie podoba to wyrazam swoja  uzasadniona opinie !

A po chuj reklamujesz ten server w prezentacjach innych serverow?

Opublikowano

Pisane było na poprzedniej stronie że rep jest metków co 10 min.. Nie prawda... Na mapie 130 czeka się ponad 30 min.. Dodatkowo na tej mapie działa tylko 1 ch .. ;/

Opublikowano

Chciałbym sobie pograć na jakimś servie Easy.Ale cóż widać gracze krytykują ten serwer więc nie zagram ;/

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Chciałbym sobie pograć na jakimś servie Easy.Ale cóż widać gracze krytykują ten serwer więc nie zagram ;/

Wiesz nie kazdemy sie to samo podoba.

Mi osobisci serwer sie podoba i zachecam do gry.

W razie jakichs problemow w grze piszcie do DoomZiP lub Artemizja kazdemu pomoge na stracie 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Pisane było na poprzedniej stronie że rep jest metków co 10 min.. Nie prawda... Na mapie 130 czeka się ponad 30 min.. Dodatkowo na tej mapie działa tylko 1 ch .. ;/

Jesli by na kazdej mapie było tak samo nie uważasz że było by za lekko ? co do CH dodam jak tylko skoncze prace Na Dungeonem  Zaznaczam ze prawie na kazdym servie jest ten przedział 130-160 gdzie jest ciezko żeby było co robic a nie w 1 dzien wbijesz 250 i nawet ulepek na 150 eq nie wydropisz pomysl...

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Jesli by na kazdej mapie było tak samo nie uważasz że było by za lekko ? co do CH dodam jak tylko skoncze prace Na Dungeonem  Zaznaczam ze prawie na kazdym servie jest ten przedział 130-160 gdzie jest ciezko żeby było co robic a nie w 1 dzien wbijesz 250 i nawet ulepek na 150 eq nie wydropisz pomysl...

Swieta racja

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

działa serwer ?

interesuje sie administracja serwerem ?

ile ludzi gra ?

Serwer dziala

Administracja jest ok 18/24h

I tu jest najwiekszy problem wlasnie gra malo ludzi i nie wiem co jest tego przyczyna bo serwer jest naprawde bardzo dobry a jestem doswiadczonym graczem gram na privach od  czasu strarego xlasta  czyli ponad 4 lata i wiem co mowie

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Serwer dziala

Administracja jest ok 18/24h

I tu jest najwiekszy problem wlasnie gra malo ludzi i nie wiem co jest tego przyczyna bo serwer jest naprawde bardzo dobry a jestem doswiadczonym graczem gram na privach od  czasu strarego xlasta  czyli ponad 4 lata i wiem co mowie

takk  ? bardzo dobry ? ludzie odeszli bo ja odeszlem i odrazu mowie Hodzik to świnia :) zabral mi GM za nic na servie są ludzie i potwierdzą ze nie dalem eq nikomu albo juz tez odeszli ze wzgledu na Ciebie zmien sie to moze bedziesz mial wiecej graczy. NARA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...