Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boeing

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Facebook zna, bo wciąż wysyłasz sygnały i nie jesteś 4 km pod powierzchnią wody / w sercu malezyjskiej dżungli.

Zdarzało się ekspertom szukać samolotów miesiącami lub latami, nic w tym dziwnego. Pamętaj, że w krytycznej chwili maszyna była wysoko nad ziemią i stąd nie znamy przybliżonej lokalizacji - co innego, gdyby zniknął u podnóża jakiejś góry.

Wszystkich panów zaprzeczających istnieniu UFO zapraszam do zapoznania się z definicją, która jasno pokazuje, że UFO nie może NIE istnieć.

A matematyczna szansa na istnienie obcych cywilizacji, jeśli o to wam chodzi, jest ogromna.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ogólnie to jest bezsensu, na orbicie krąży pełno satelitów i niby jakimś cudem nawet one nie mogą znaleźć tego samolotu. 

Opublikowano

Dla mnie jest to troche pojebane ... Satelity potrafia zlokalizowac goscia srajacego pod drzewem a nie moze znalesc TAK DUZEGO samolotu? 

61093c6efb.png

Opublikowano

Czy wy macie pojęcie, o czym gadacie? Satelity mogą coś znaleźć, gdy wiedzą, gdzie szukać, a obiekt nie leży KILKA TYSIĘCY PIEPRZONYCH METRÓW POD WODĄ. Poza tym radzę wpisać w google "Ziemia" i sprawdzić, jaka jest jej powierzchnia. A potem sprawdźcie sobie powierzchnię kraju, województwa, waszej miejscowości, czy skąd tam piszecie te bzdury, co chcecie. Teraz połączcie wątki. TAK, TO CHOLERSTWO JEST TAK DUŻE. A my nie mamy pojęcia, gdzie spadł.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ktoś w tej sprawie coś kręci bo nie ma opcji żeby samolot tego rozmiaru przepadł od tak

Może miał zepsuty radar i poleciał gdzieś w ocean lub może wyleciał poza warstwe ozonową i teraz lata w kawałkach po kosmosie

Masz pojęcie, jakie bzdury gadasz?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

samolot wleciał w strefę implozji, zassał sam siebie i zniknął.

Człowieku, najbardziej prawdopodobna teza i jestem w stanie w to uwierzyć!

I to byłoby wyjaśnienie jakim cudem tak wielki samolot nagle zniknął.

Zagadka rozwikłana.

Opublikowano

Człowieku, najbardziej prawdopodobna teza i jestem w stanie w to uwierzyć!

I to byłoby wyjaśnienie jakim cudem tak wielki samolot nagle zniknął.

Zagadka rozwikłana.

Mam nadzieję, że to kolejny sarkazm... Pomijając to, że nie ma czegoś takiego, jak tworzące się same z siebie "strefy implozji", to i tak w jej przypadku materia NIE ZNIKA tak sobie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mam nadzieję, że to kolejny sarkazm... Pomijając to, że nie ma czegoś takiego, jak tworzące się same z siebie "strefy implozji", to i tak w jej przypadku materia NIE ZNIKA tak sobie.

Masz lepsze wyjaśnienie które rozwiewa wszelkie wątpliwości?
Opublikowano

Na pokładzie była ponad tona złota, a więc zapewne jacyś talibowie ewentualnie sami piloci uprowadzili samolot, i teraz mają muszlę klozetową ze złota.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Masz lepsze wyjaśnienie które rozwiewa wszelkie wątpliwości?

Mam takie, które jest możliwe, a nie wyssane z palca. Pisałem wcześniej, że mógł się rozbić wszędzie i prędzej czy później go znajdą, ale niektórzy i tak napiszą bzdurne teorie spiskowe. Tylko że trzeba mieć choć podstawową wiedzę na temat tego, co jest możliwe, a co nie. Wiesz, czym jest implozja?

Na pokładzie była ponad tona złota, a więc zapewne jacyś talibowie ewentualnie sami piloci uprowadzili samolot, i teraz mają muszlę klozetową ze złota.

Bo fakt tak napisał? Proszę cię... nigdzie nie ma żadnych informacji o złocie, najcenniejszym ładunkiem na pokładzie były owoce mangostanu.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicław, widzę, że pozjadałeś wszystkie rozumy, i nie da się z tobą podyskutować, elo.

W dobie satelit, gps i innych pierdół, już dawno to znaleźli, ale nie chcą o tym mówić ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nawet nie rozpoczynaj takiej dyskusji na tym forum, ponieważ mają zbyt małe IQ, aby coś od siebie logicznego dodać. Parę osób jedynie coś sensownego napisało.

Co do zniknięcia samolotu jest naprawdę wiele teorii, może nawet wiedzą co się z nim stało, a nigdy nie dowiemy się prawdy.

Opublikowano

up 1,2 i 3 może coś mądrego i realnego ?

Mojim zdaniem boing był uprowadzony przerz terorystów którzy nie wiedzieli co robić gdy już zdobędąm samolot . Teroryści kazali pilotom lecieć powyłączać te wszysztkie radary i te inne i gdy teroryści nie wiedzieli co robić kazali dalej lecieć pilotom i się benzyna skończyła i teraz boing leży gdzieś w oceanie. (to jest moja myśl i nie będe dyskótował)

Opublikowano

Szukanie tego Boeinga zaginionego trwa już ponad tydzień, dwa.

bez gif

Opublikowano

Co jest niczym w porównaniu z kilkuletnimi poszukiwaniami z przeszłości.

"Morze jest szerokie i głębokie" ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...