Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boeing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie może to głupie ale nawet w telewizji o tym mówili chyba na zarty ale ja to wzialem na serio osobiście nie wierze w kosmitów i sa opinie ze to oni porwali boeinga co sadzicie o tym?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

samolot wleciał w strefę implozji, zassał sam siebie i zniknął.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Rozpieprzył się w dżungli pod małym kątem lub poleciał ciut dalej w głąb lądu, ot co. Nie szukają go kilka lat, a kilka dni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A mi się wydaje, że szykuje się kolejny sezon Zagubionych hehehe

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Co tu dużo mówić. Nie potrafią szukać. Przecież nie wyparował.

Co tu dużo mówić. Nie potrafią szukać. Przecież nie wyparował. Jedyne racjonalne wytłumaczenie jest takie, że gdzieś spadł.

Opublikowano

Dlaczego nie wyparował? Moje wytłumaczenie w kwestii zaginięcia samolotu jest najbardziej prawdopodobne.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Dlaczego nie wyparował? Moje wytłumaczenie w kwestii zaginięcia samolotu jest najbardziej prawdopodobne.

Mam nadzieję, że to sarkazm...
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

The walking Boeing wezwiemy tutaj specjalnie wytrenowane malpy i kroliki.

Jebac ten samolot mnie chuj obchodzi jakas jebana buszowata malezja.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Testo powiedział, że jego poprzedni samochodzik się rozpiehdolił. Może tutaj było tak samo? A jeśli nie..

Opublikowano

No i niby cuś tam Aborygeni znaleźli, ale szczerze wątpię, żeby to było to... Raz, że pełno śmieci tam pływa, dwa, że nie wiem dokąd oni mieliby lecieć. Do Afryki? OK, ale nie tak bardzo południowym kursem, nie z tą ilością paliwa.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

O co chodzi z tym boeingiem ?

Poczytaj w necie, oglądaj tv.

W skrócie zginął kilkunastu metrowy samolot kilka dni temu, i dziś podobno znaleźli jakieś szczątki.

Opublikowano

Poczytaj w necie, oglądaj tv.

W skrócie zginął kilkunastu metrowy samolot kilka dni temu, i dziś podobno znaleźli jakieś szczątki.

Kilkunasto?! Człowieku, to był Boeing, nie Cessna.

O co chodzi z tym boeingiem ?

Widzę, że trudno użyć internetu... nie wiem, czy wy w ogóle nie oglądacie / czytacie wiadomości, czy wszyscy poza tą Ukrainą świata nie widzą.

Nieważne, dwanaście dni temu z Kuala Lumpur do Pekinu leciał Boeing 777 malezyjskich linii, na pokładzie ponad dwieście osób. W połowie trasy samolot nagle zniknął z radarów, załoga nic nie zgłaszała wieży kontrolnej, maszyna po prostu się "rozpłynęła". Do tej pory nikt jej nie widział. Organizowane były poszukiwania na obszarze Archipelagu Malajskiego, ale wszystkie ślady typu plamy oleju itp. były innego pochodzenia. Według pewnego radaru wojskowego samolot tuż przed zniknięciem zaczął zawracać na zachód; na pokładzie podróżowało też dwóch Irańczyków ze skradzionymi Europejczykom paszportami, ale motyw terrorystyczny na razie "wykluczono".

Wczoraj Australijczycy ogłosili znalezienie dużych szczątków (być może poszycia samolotu) w Morzu Indyjskim, parę tysięcy kilometrów w kierunku SSW od miejsca zniknięcia. Ja osobiście wątpię, bo ta część oceanu do najczystszych nie należy (odpady, wraki itp.), a samolot musiałby kierować się gdzieś pomiędzy Australię a Afrykę w kierunku Antarktydy - zupełnie bez sensu (tak, jego lot był możliwy nawet przez kilka godzin dalej, ale nie obstawiałbym tego kursu).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No leci sobie, leci, słońce świeci, cieszą się dzieci (a mój wiersz do śmieci), każdy widzi, nagle znika z radaru, czarne skrzynki nie nadają sygnału, nie ma śladów wybuchu czy innej katastrofy... Normalnie. It dżast medżikli disapird.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ufo w sumie istnieje bo jakaś cywilizacja w kosmosie musi być oprócz nas. Nie chodzi mi w spodkach z wielkimi głowami 

A co do samolotu pewnie nagrywają kolejny sezon Lost 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ufo w sumie istnieje bo jakaś cywilizacja w kosmosie musi być oprócz nas. Nie chodzi mi w spodkach z wielkimi głowami

A co do samolotu pewnie nagrywają kolejny sezon Lost

matematyczna szansa ze powstal czlowiek jest niemozliwa a co dopiero pseudo ufo.

Wedlug mnie to manipulacja ludzmi przz rzad

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Skąd masz to info ? Jak to ktoś na poprzeniej stronie napisał „nie wszysztko się fizjologą śniło”(chyba coś rospiepszyłem ze słowami ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...