Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serverowe EveroS

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej zrobisz filmik na youtube jak zrobic server na tych plikach Plis nie dawno co zaczolem robic servery i niewiem wgl o co chodzi w tych plikach I jak to zrobic

Pobierasz gotową maszynę terenza. Wchodzisz w ftp przechodzisz do ścieżki /usr/home/ wrzucasz tu sf  i ssh wpisujesz cd /usr/home/ następnie tar zxfv everos.tar.gz , nadajesz chmody. Nie zapomnij zmienić nazwy folderu z everos na derin, bo są zrobione symlinki. ;)

r3ePj8E.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Pobierasz gotową maszynę terenza. Wchodzisz w ftp przechodzisz do ścieżki /usr/home/ wrzucasz tu sf  i ssh wpisujesz cd /usr/home/ następnie tar zxfv everos.tar.gz , nadajesz chmody. Nie zapomnij zmienić nazwy folderu z everos na derin, bo są zrobione symlinki.  czyli po wgraniu tych SF na Ftp co zrobic ;x ?

#ZIelonoMi

Opublikowano

"Pobierasz gotową maszynę terenza. Wchodzisz w ftp przechodzisz do ścieżki /usr/home/ wrzucasz tu sf  i ssh wpisujesz cd /usr/home/ następnie tar zxfv everos.tar.gz , nadajesz chmody. Nie zapomnij zmienić nazwy folderu z everos na derin, bo są zrobione symlinki.  czyli po wgraniu tych SF na Ftp co zrobic ;x ?

#ZIelonoMi

Odpalasz. ;)

cd /usr/home/derin

./start.sh

Musisz nadać jeszcze chmody po wrzuceniu.

W zależności od tego jaki masz program. Prawym na folder, uprawnienia i tam 777 wpisujesz ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Co w tym by było fajnego zwykły derin dodane mapy i bronię pff :) trochę bugow za 1 asem wgralem wszystko działało za 2 lipa i te same pliki klient nie łączy czy coś

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mniej więcej ja taki sys ulepszen zbr zrobilem :P

sys ulepszen zbr
woj
11299>42009>42019>42039>42049>48739>47839>42109>48779
ninja
11499>44009>44019>44039>44049>48719>47839>44109>48759
sura
11699>46009>46019>46039>46049>48709>47829>46109>48749
szaman
11899>48009>48019>48039>48049>48729>47849>48109>48769

niektóre zbr mogły sie pomylic

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

system ulepszen broni/zbroi/bizu dokończycz mapy tak samo.najlepiej usunąć z 6/7 klasowe odp i silne a tak wgl to trzeba też ustawić hp i lvl bo all są na 50 i maja po 100-300k hp 

PS: Venom możesz podesłać mi id biżu po kolei? oraz id ulepszaczy czy niema wgranych?

system ulepszania zbroji jest zrobiony?

nie jest cały niemogłem znalesc zbroi 150-180 bo odrazu po 145 jest zbr 200 jeżeli znajde dam edit. a tak wgl trzeba w navi ustawiać sys ulepszen i ogółem to tam zbr na 145 itp daja 250 ludzi 200k hp więc trzeba tam troszke się pobawić z tym.

Opublikowano

a ma ktoś może plik od respa mobków?

bo ja ustawiłem tylko w regen.txt w mapce ale tych mobków nie ma

dałeś 777? lub może coś źle zrobiłeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...