Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serverowe EveroS

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no co sie duzo dziwic pliki derina w tamtych czasach to bylo juz cos a teraz odchodza w niepamiec a swiat przejmuje terenzo

Pliki terenzo też nie pewne bo bugi mają :x niestety .. 

Jaka? Chętnie poczytam lekturkę.

Mniej wiesz - lepiej śpisz ;) takie jest moje zdanie :p

nlcEZxg.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zamiaru rozpisywać się co gdzie jak po co. Chcesz to pobieraj, nie chcesz nie pobieraj :) Nikomu nie rozkazuje ;)

Ja spadam miłej nocy wszystkim.

Opublikowano

Hasło do mysql powinienyś sobie ogarnąć :) jeżeli chociaż uważnie czytałeś co ja pisałem :)

1 0 0     p o s t    :D

Opublikowano

Pliki Derina są najlepsze dla ludzi zaczynających przygodę z tworzeniem serwerów, jeśli ktoś coś chce się nauczyć to tylko te pliki polecam. Na plikach terenzo od razu można się zgasić zaraz przy starcie (bug z logowaniem).

Pobieram i zobaczymy co to jest ;D

The past has gone

Opublikowano

Ludzie.. Pytacie o takie podstawowe rzeczy i bierzecie się za pliki metina. Może spróbujcie sobie postawić na początku przy jakimś tutku na gotowej maszynie.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Udostępniony player MYSQL :___: Powodzenia w ściągniu %. xD

@topic Co do plików jak ktoś zaczyna z zabawą przy plikach sf to nie polecam żeby pliki w pełni odubogwać, spolszczyć mysql ogarnąć item proto klientowe. To trzeba poświęcić kilka dni ;___:

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Jak ktoś zrobi gotowca to zobacze co ciekawego w tych plikach jest nie chce pobierać w ciemno i bawic sie w to od nowa..

90858227232114326580.png

Opublikowano

Udostępniony player MYSQL :___: Powodzenia w ściągniu %. xD

@topic Co do plików jak ktoś zaczyna z zabawą przy plikach sf to nie polecam żeby pliki w pełni odubogwać, spolszczyć mysql ogarnąć item proto klientowe. To trzeba poświęcić kilka dni ;___:

Co ty za głupoty napierdalasz ... my chyba sobie coś już powyjaśnialiśmy :) jednakże widzę jesteś nieustępliwy :)

1. Player w mysql jest oczyszczone :) ponieważ było tam około 1tyś kont :) a zostały konta GM'ów oraz postaci na których robiłem prezentacje

2. Nie chcę zdjęcia %-entów bo ich nie mam.

3. Spolszczanie MYSQL ... hmm trochę spadłem z krzesła :) bo jak robi ktoś servery dłużej niż parę miesięcy to dla niego to jest zbędne :) podstawy języka angielskiego były mniej więcej w podstawówce. Jest to zbędne marnowanie czasu ...

4.Ogarnąć proto to kilka dni tak .. ? wrzucić całe proto clientowe konwerterem do navicatu to widzę problem ... :/ item_proto jest oczyszczone, a jak ktoś chce jeszcze bardziej to niech weźmie sobie czyste proto i wrzuca to co potrzebne :) sam mogę dać proto zrobione na server

5. W pełni odbugować .... hmm co masz na myśli ? :) Podaj mi jeden chociaż mały błędzik.

Ja pracowałem na nich parę miesięcy więc raczej bardziej się na nich znam :) Ty je miałeś nie całe parę godzin na dedyku (jak w ogóle je miałeś...) Nie gadaj głupot proszę ja ciebie bo wprowadzasz ludzi w błąd. Nie znasz się to się nie wypowiadaj proszę ciebie o to :)

Opublikowano

A chcecie maszynę ?

Questów nie dam wam  :) dałem tylko niektóre. to są SF bez Questów, są tylko niektóre.

Chcecie gotową to mogę wam zrobić ;) tylko musicie poczekać, teraz jestem na wyjeździe więc nie mam jak :) w czwartek/piątek dam radę. Na co wam upiąć ?

Opublikowano

A chcecie maszynę ?

Questów nie dam wam  :) dałem tylko niektóre. to są SF bez Questów, są tylko niektóre.

Chcecie gotową to mogę wam zrobić ;) tylko musicie poczekać, teraz jestem na wyjeździe więc nie mam jak :) w czwartek/piątek dam radę. Na co wam upiąć ?

obojętnie na co ;) , najlepiej multiupload.

Opublikowano

Bo żeby mieć dobre serce to trzeba jeszcze twardą dupe mieć. Cóż, zaoszczędziłeś mi conajmiej miesięcznej pracy, dziękuje. 

Opublikowano

Bo żeby mieć dobre serce to trzeba jeszcze twardą dupe mieć. Cóż, zaoszczędziłeś mi conajmiej miesięcznej pracy, dziękuje. 

Dziekuję, że chociaż jedna osoba to docenia :) i podziękowała, ja tobie też dziękuję oraz życzę powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...