Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serverowe EveroS

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje za udostępnienie:)  jak chcesz jeszcze sie bawic w zakladanie servera pisz na gg :) mam zamiar wrzucic to na dedyka Ty jako Twórca znasz pliki na wylot wiec to juz od Ciebie zależy, gg w avatarze :))

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

'Widzę wygasły SS niedługo wstawię od nowa.

Maszynę mówię, wrzucę w piątek bardziej w nocy albo w sobotę. Zależy jak wrócę z warszawy.

Opublikowano

Powiem ci tak :)

Nie wiadomo jakich byś plików nie miał np: virtualmt2, masz całe sf + mysql, a jak ktoś się nie zna to takie coś padnie po 2 dniach nawet ;)

Większą rolę odgrywają tutaj osoby pracujące nad danym projektem .

Osoby które się znają nie stawiają serwerów na gotowcu.

sygna1.png

Opublikowano

Co ty za głupoty napierdalasz ... my chyba sobie coś już powyjaśnialiśmy :) jednakże widzę jesteś nieustępliwy :)

1. Player w mysql jest oczyszczone :) ponieważ było tam około 1tyś kont :) a zostały konta GM'ów oraz postaci na których robiłem prezentacje

2. Nie chcę zdjęcia %-entów bo ich nie mam.

3. Spolszczanie MYSQL ... hmm trochę spadłem z krzesła :) bo jak robi ktoś servery dłużej niż parę miesięcy to dla niego to jest zbędne :) podstawy języka angielskiego były mniej więcej w podstawówce. Jest to zbędne marnowanie czasu ...

4.Ogarnąć proto to kilka dni tak .. ? wrzucić całe proto clientowe konwerterem do navicatu to widzę problem ... :/ item_proto jest oczyszczone, a jak ktoś chce jeszcze bardziej to niech weźmie sobie czyste proto i wrzuca to co potrzebne :) sam mogę dać proto zrobione na server

5. W pełni odbugować .... hmm co masz na myśli ? :) Podaj mi jeden chociaż mały błędzik.

Ja pracowałem na nich parę miesięcy więc raczej bardziej się na nich znam :) Ty je miałeś nie całe parę godzin na dedyku (jak w ogóle je miałeś...) Nie gadaj głupot proszę ja ciebie bo wprowadzasz ludzi w błąd. Nie znasz się to się nie wypowiadaj proszę ciebie o to :)

Może drobne błędy ale są typu:Zero przyłożenia się do achievementów(wgrane na sztywno), Nan w petach heh, dice itd. nie blokowane no i można by wymieniać i uwierz testowalismy na dedyku i się złapałem za głowę. ;f.To nie hejt doceniam Twoją pracę i zostawiam okejkę.

Opublikowano

@UP

To nie jest skończony client everos'a ^^ go zostawiłem dla siebie.  Możliwe, że go wrzucę niedługo chociaż może jeszcze z niego skorzystam. Wiesz, zawsze to się może przydać.

Niedługo bd maszyna teraz przesiaduje sb na ts3 -

egame-center.pl

tam możecie mnie znaleźć ;)

Opublikowano

@UP

To nie jest skończony client everos'a ^^ go zostawiłem dla siebie.  Możliwe, że go wrzucę niedługo chociaż może jeszcze z niego skorzystam. Wiesz, zawsze to się może przydać.

Niedługo bd maszyna teraz przesiaduje sb na ts3 -

egame-center.pl

tam możecie mnie znaleźć ;)

wrzucasz tą maszyne czy nie wrzucasz? , bo nie wiem czy czekać

Opublikowano

Co to za client jest. już po wejściu widać bugi.. Nie widać ninjy(M) i wojowniczki(K). Pasek dochodzi do końca i nic się nie dzieje. Sysser ma 10702 linijek więc pewnie bugów w chuj jest. Ma ktoś jakiegoś normalnego clienta?

@ Sysser ma już 55k linijek  <3

Opublikowano

Jaki tutaj jest sys ulepszeń broni od 75 czy 65 lvl da ktos system zbroji

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Dajcie gotowa maszyne bo nie chce mi sie pobierac terenzo znów...

90858227232114326580.png

Opublikowano

Ej chula to na hamachi?  Czy musze wykupic VPS?  

Móżg ci "chula" sprawdź sobie..

@Mają pliki bugi? Bo podobno nie a wyżej co innego.

Opublikowano

Są bugi..

Po 5 minutach działania clienta sysser miał 55k linijek. 

W grze nie wiem jakie są bugi bo na tym cliencie nic nie dziala, ale na pewno by sie jakieś znalazły.

Opublikowano

Wypisze mi ktoś jakie są poważne pliki

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Są bugi..

Po 5 minutach działania clienta sysser miał 55k linijek. 

W grze nie wiem jakie są bugi bo na tym cliencie nic nie dziala, ale na pewno by sie jakieś znalazły.

Proszę cię weź nie kompromituj się ... nie umiesz odpalić pliczków i clienta to aż tak trudne ?

Żebyś nie wpierdzielał ludzi w błąd proszę tutaj SS sysserów po ponad 10h odpalonego clienta i pracowaniu czyli chodziłem po wszystkich mapkach i robiłem to co normalny gracz.

tktaqf.jpg

Jeżeli nie umiecie wrzucić pliczków na pierwszą lepszą maszynę to nie zaczynajcie nawet pracy z serverami :)

Co do maszyny próbuję upiąć ją już 5 dzień i dochodzi do 90% i dalej leci po 1kb/s ... więc trochę kicha ... spróbuję jeszcze to upiąć na moje FTP, jak się nie uda upnę na innym pc.

Pozdro.

Mogę wrzucić dowody że widać każdą klasę postaci :) Więc nie wrzucaj tutaj niepotwierdzonych wiadomości pewnie nie rozpakowało ci się wszystko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...