Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serverowe EveroS

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę cię weź nie kompromituj się ... nie umiesz odpalić pliczków i clienta to aż tak trudne ?

Żebyś nie wpierdzielał ludzi w błąd proszę tutaj SS sysserów po ponad 10h odpalonego clienta i pracowaniu czyli chodziłem po wszystkich mapkach i robiłem to co normalny gracz.

tktaqf.jpg

Jeżeli nie umiecie wrzucić pliczków na pierwszą lepszą maszynę to nie zaczynajcie nawet pracy z serverami :)

Co do maszyny próbuję upiąć ją już 5 dzień i dochodzi do 90% i dalej leci po 1kb/s ... więc trochę kicha ... spróbuję jeszcze to upiąć na moje FTP, jak się nie uda upnę na innym pc.

Pozdro.

Mogę wrzucić dowody że widać każdą klasę postaci :) Więc nie wrzucaj tutaj niepotwierdzonych wiadomości pewnie nie rozpakowało ci się wszystko .

Mam clienta z tego tematu i piszę to co widzę. Może masz innego niż ja i nie wmawiaj mi że u mnie sysser nie ma 55k lnijek, chcesz to Ci udowodnie

Opublikowano

Dasz system ulepszania zbrojek

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Mam clienta z tego tematu i piszę to co widzę. Może masz innego niż ja i nie wmawiaj mi że u mnie sysser nie ma 55k lnijek, chcesz to Ci udowodnie

No chłopie przed chwilą nawet ściągałem ten z mega.co.nz :) więc nie wpieraj szitu o.O O.o

Pobierze lepiej jeszcze raz :)

Opublikowano

Da ktos całą maszynę

Opublikowano

Da ktos całą maszynę

Jak się uda upnę ją próbuje i po prostu zacina mi się ... i dalej nie chce iść.

Opublikowano

Okej dzięki zobaczę jutro . Jak się upnie na multi to wrzucę wam jutro po 15:00

Opublikowano

Nie dość że pliki udostępnione to Ci jeszcze tego wgrać nie umieją, masakra..

W kliencie są bugi? ((ktoś pisał o tym))

Opublikowano

PROSZE O POMOC MAM PROBLEM WGRAŁĘM pliki na maszyne derina noramlnie loguje sie do navicata nie wywala błędów ani nic tylko jak chce dodać konto to pisze ze problem z mysql a jak wchodzę w account to nie moge nic usunąć i dalem swoje account ale to samo normalnie nawet odpaliłem edytora serwera terenozo i jest połączony ale nie moge usunąć gm ani kont dodać pomoże ktoś?? 

w nawicacie wywala taki błąd jak chce usunąć gm lub konto : 1036 table "gmlist" is ready only pomocy !!!!

Opublikowano

NO ZARAZ SZLAG MNIE TRAFI !!

Próbuje wrzucić milionowy raz tą za@raną maszynę .... i 98% i czekam 5 godzin ... i nic zacina się za każdym razem ....

Szału powoli dostaje :D

Zobaczę jutro na firmowym pc.

Dobranoc.

Opublikowano

Nie widać wojowniczki zbroji nie da sie ulepszać a następne nie da sie wbić na mapki itp a szkoda

Opublikowano

Daj jakiś poradnik jak wgrać pliki bo trują dupy za przeproszeniem z tą gotową maszyną, zamiast zapytać raz...

Opublikowano

Daj jakiś poradnik jak wgrać pliki bo trują dupy za przeproszeniem z tą gotową maszyną, zamiast zapytać raz...

Pobierasz gotową maszynę terenza. Wchodzisz w ftp przechodzisz do ścieżki /usr/home/ wrzucasz tu sf  i ssh wpisujesz cd /usr/home/ następnie tar zxfv everos.tar.gz , nadajesz chmody. Nie zapomnij zmienić nazwy folderu z everos na derin, bo są zrobione symlinki. ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Pobierasz gotową maszynę terenza. Wchodzisz w ftp przechodzisz do ścieżki /usr/home/ wrzucasz tu sf  i ssh wpisujesz cd /usr/home/ następnie tar zxfv everos.tar.gz , nadajesz chmody. Nie zapomnij zmienić nazwy folderu z everos na derin, bo są zrobione symlinki. ;)

Bez przesady, aż taki tępy nie jestem, chodziło mi o innych ale dzięki :P

Do autora plików - planujesz jakieś aktualizacje?

Opublikowano

dacie hasło do mysql

Pisał przecież venoms że bazował na plikach derina. Więc hasło takie jak na derina.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ej zrobisz filmik na youtube jak zrobic server na tych plikach Plis nie dawno co zaczolem robic servery i niewiem wgl o co chodzi w tych plikach I jak to zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...