Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Nowy Backdoor game r34083

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale za to ja mam Archiwum

Sensual

2011-01-17 17:28

wiesz co wiem że moje serwery padały ale prosze sponsoruj mnie dalej

o_panie_uwolnij_swiat_od_idiotow_2013-11

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

gdybyśmy nie wiedzieli to nie używalibyśmy tego określenia :>

@Topic. A jednak game 2k jest lepsze :x

Właśnie używacie nie znając jego znaczenia ;-)

Opublikowano

1 Pytanie. Ten bug bo to nie backdoor xD działa tylko na tym game co w temacie? czy na innym też. Bo trochę dziwne że działa na nowszym a na 2089 np nie? 

Niech sie wypowie ktoś kto testował a nie kurwa nie wie A PIERDOLI że wie bo uważa się za wszystko wiedzącego...

A kim kolega jest, że oskarża innych o 'pierdolenie', kiedy sam nie ma pojęcia co się dzieje?

Opublikowano

A kim kolega jest, że oskarża innych o 'pierdolenie', kiedy sam nie ma pojęcia co się dzieje?

lol.. nie wiem kim tu jesteś wiem że cie szanują moze zasłużyłeś ale g€nwo mnie to obchodzi. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? 

Może kim ty jesteś że się tak wymądrzasz? co? 

jestem zwykłym człowiekiem i proszę o info czy tak się dzieje na innych od ogarniętych a to że napisałem:

Niech sie wypowie ktoś kto testował a nie kurwa nie wie A PIERDOLI że wie bo uważa się za wszystko wiedzącego...

Miało oznaczać żeby nie odpowiadała mi osoba która nie testowała ale "Pierdoli" że wie...

Opublikowano

lol.. nie wiem kim tu jesteś wiem że cie szanują moze zasłużyłeś ale g€nwo mnie to obchodzi. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? 

Może kim ty jesteś że się tak wymądrzasz? co? 

jestem zwykłym człowiekiem i proszę o info czy tak się dzieje na innych od ogarniętych a to że napisałem:

"Miało oznaczać żeby nie odpowiadała mi osoba która nie testowała ale "Pierdoli" że wie..."

Jak chcesz coś wiedzieć, to sobie sprawdź, a nie, że zacytuję: "PIERDOLISZ", jakbyś miał prawo rozkazywać. Czy zwykłym człowiekiem jesteś to bym się sprzeczał, część sygnałów najwidoczniej nie dociera Ci do mózgu.

Opublikowano

Bug występuję na game 34083 i nowszych.

Błąd jest w prośbie o dołączenie PT, nie mylić z tym gdy lider sam zaprasza.

Nie jest to związane z żadnymi portami p2p czy innymi różnicami channel - subchannel.

Mam nadzieję, że niektórzy dzięki temu postowi przestaną płakać bo mnie wkurwiacie śmieceniem forum i nawet tematu nie idzie przeczytać.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bug występuję na game 34083 i nowszych.

Błąd jest w prośbie o dołączenie PT, nie mylić z tym gdy lider sam zaprasza.

Nie jest to związane z żadnymi portami p2p czy innymi różnicami channel - subchannel.

Mam nadzieję, że niektórzy dzięki temu postowi przestaną płakać bo mnie wkurwiacie śmieceniem forum i nawet tematu nie idzie przeczytać.

Przy zaproszeniu przez lidera błąd też występuje.

Opublikowano

A myślałem że tego przyjeba Domkisia już nie spotkam na tym forum aż do dziś ^ ^

ps.

Człowieku nie masz co robić tylko zakładać nowe tematy i ośmieszać się swoim pierdoleniem ? 

Pewno sam teraz biegasz jak debil po serverach i wywalasz channele ;)

csyt2-signa.png

Opublikowano

Miało oznaczać żeby nie odpowiadała mi osoba która nie testowała ale "Pierdoli" że wie...

Jak chcesz coś wiedzieć, to sobie sprawdź, a nie, że zacytuję: "PIERDOLISZ", jakbyś miał prawo rozkazywać. Czy zwykłym człowiekiem jesteś to bym się sprzeczał, część sygnałów najwidoczniej nie dociera Ci do mózgu.

Koleś to jest forum. Mogę tu napisać co chce. I ty mi nie zabronisz, co najwyżej dostane warna albo mnie zbanują wiec nie wiem co ty do mnie pierdolisz. Widzę obrosłeś  w piórka na tym forum.

Nikomu nic nie rozkazuje, to że nie rozumiesz co napisałem to już nie moja sprawa. Widocznie jesteś na kierunku filozoficznym i Masz swoje kredki. (tyle) Spłoń.

Forum jest od pomocy, jeżeli ktoś nie bedzie chciał to nie odpisze jasne chyba... W takim razie jeżeli uważasz że nikt nie powinien się pytać etc etc tylko sam sprawdzać to na chuj dział:

Metin2 - Tworzenie serwerów prywatny

Opublikowano

facepalm.jpg

Jakbyś może pomyślał, że ten bug działa na game 34k to dlaczego nie na nowszych i nie na globalach ? Skoro wszystko co jest na globalach jest od ymira, a game skąd posiadamy? Też od ymira ... Więc pomyśl czasem ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Przy zaproszeniu przez lidera błąd też występuje.

Osobiście męczyłem liderem i nie wywołałem błędu, tylko gdy chciałem na krzywy ryj dojść do kogoś pt.

Mógłbyś opisać w jakiej sytuacji liderem udało Ci się uwalić channel?

0LsM05U.png

Opublikowano

Osobiście męczyłem liderem i nie wywołałem błędu, tylko gdy chciałem na krzywy ryj dojść do kogoś pt.

Mógłbyś opisać w jakiej sytuacji liderem udało Ci się uwalić channel?

odpalasz 3 konta, idziesz nimi pod np. dt (najlepiej priv zeby od razu d.join było a nie po metku)

3 zostawiasz bez pt pod dt, tymi pozostałymi wchodzisz w pt do dt, logasz dwoma, wchodzisz ponownie na to ch oraz ponownie tymi dwoma do dt, powtarzasz sytacje z lognieciem, logujesz nimi ponownie na to samo ch i dodajesz 3 chara do pt (tzn probujesz dodać) i wtedy gdy akceptuje pada game (przynajmniej ja wywołałem tak 3 razy)

sygna1.png

Opublikowano

Słowo "Backdoor" w tytule tematu mówi samo za siebie.

Jebać to, jak domkis to nazwał. Liczy się fakt, że bug istnieje.

Koleś to jest forum. Mogę tu napisać co chce. I ty mi nie zabronisz, co najwyżej dostane warna albo mnie zbanują wiec nie wiem co ty do mnie pierdolisz. Widzę obrosłeś w piórka na tym forum.

Nikomu nic nie rozkazuje, to że nie rozumiesz co napisałem to już nie moja sprawa. Widocznie jesteś na kierunku filozoficznym i Masz swoje kredki. (tyle) Spłoń.

Forum jest od pomocy, jeżeli ktoś nie bedzie chciał to nie odpisze jasne chyba... W takim razie jeżeli uważasz że nikt nie powinien się pytać etc etc tylko sam sprawdzać to na chuj dział:

Metin2 - Tworzenie serwerów prywatny

Pierdolenie o szopenie. Forum to miejsce wymiany informacji, a nie jednostronnego rozkazywania 'bo mi się nie chce', więc jako, że w żadną dyskusję jeszcze nic nie wprowadziłeś- chuja możesz żądać i uwierz, że większej pomocy tu nie otrzymasz. Tyle ode mnie na twój temat.

Opublikowano

Jakbyś może pomyślał, że ten bug działa na game 34k to dlaczego nie na nowszych i nie na globalach ? Skoro wszystko co jest na globalach jest od ymira, a game skąd posiadamy? Też od ymira ... Więc pomyśl czasem ...

Miałem z tym problem i jakoś się z tym uporałem bez edycji plików serwerowych.. więc wyciągnij z tego wnioski.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Jebać to, jak domkis to nazwał. Liczy się fakt, że bug istnieje.

Pierdolenie o szopenie. Forum to miejsce wymiany informacji, a nie jednostronnego rozkazywania 'bo mi się nie chce', więc jako, że w żadną dyskusję jeszcze nic nie wprowadziłeś- chuja możesz żądać i uwierz, że większej pomocy tu nie otrzymasz. Tyle ode mnie na twój temat.

Gdzie kurwa komuś rozkazywałem lub napisałem że mi się nie chce? Co ty Kurwa człowieku ćpiesz? 

ps. zjedz snickersa,

Opublikowano

Słowo "Backdoor" w tytule tematu mówi samo za siebie.

ło kurfa pan żyje!

Co do buga, fajnie że napisałeś na czym polega a nie tylko że jest.

Gdzie kurwa komuś rozkazywałem lub napisałem że mi się nie chce? Co ty Kurwa człowieku ćpiesz? 

ps. zjedz snickersa,

wszystkie twoje posty mówią bo mi się nie chce.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

ło kurfa pan żyje!

Co do buga, fajnie że napisałeś na czym polega a nie tylko że jest.

wszystkie twoje posty mówią bo mi się nie chce.

Ciekawe.. tego nie napisałem, to że ktoś tak myśli to już jego sprawa. Koniec bo zaraz bana dostane..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...