Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Nowy Backdoor game r34083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądajac dzis epvp natknalem sie na jeden temat z backdoorem game 34083

polega on na wejsciu w 2 osobowym PT do dungeonu obojętnie nie liczać DT!

wylogowaniu sie z gry

wejsciu spoworotem do gry a potem znow do tego samego dungeonu

znow wylogowaniu sie z gry

wejsciu spowrotem do gry i dodanie byle kogo do juz istniejacego PT w ktorym wchodziliscie do dungeonu

gdy ktos akceptuje pada channel

backdoor testowalem na

helium2

alestia

destories

invoria

Dziala na każdym serwerze na game r34083 ale znam tylko te

na EPVP pisało ze backdoora NIE DA SIE NAPRAWIC BEZ SOURCE

i trzeba zmienić game

Temat jest informacyjny dla ludzi ktorzy uzywaja game 34083 zeby wiedzieli ze jest taki bug ktorego nie da sie naprawic NIE MA NA CELU NISZCZENIA SERWEROW

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba każdy serwer który myśli o przyszłości ma wznawianie channeli więc i tak powstaną :)

A co do tego buga to tylko na złość ci ktoś wywali channel bo nie wierze że na taki pomysł by wpadła randomowa para w pt :)

Opublikowano

Chyba każdy serwer który myśli o przyszłości ma wznawianie channeli więc i tak powstaną :)

A co do tego buga to tylko na złość ci ktoś wywali channel bo nie wierze że na taki pomysł by wpadła randomowa para w pt :)

Ludzie to kurwy, będą specjalnie wyłączać ludziom serwery.

Opublikowano

To nie jest backdoor, a skutek blokady portów P2P. Btw. jego użycie wygląda inaczej - PT robi osoba A z osobą B, następnie lider grupy czyli osoba A zostaje np. w m1, a osoba B idzie do Wieży Demonów, następnie osoba C klika "Dołącz do grupy" poprzez osobę B, wtedy osoba A akceptuje i wywala kanał.

"Domkis to idiota." - Sensual.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

zamknij się dzieciaku bo jedyne co umiałeś zrobić to serwer z exp bugiem w v2 na pająkach :)

Wiem. :(

Ps. Aby ten bug zadziałał porty P2P subchanneli muszą się różnić.. np. M1 = 5202, a DT = 5203.. takie tam rozkminy. ^^

Opublikowano

Mam to samo.

Wyłączali mi i musiałem usunąć.

Wiedziałem o tym bugu już dobre 2 miechy.

Usunąłeś tego backdoora..? Pochwal się jak!

Opublikowano

Usunąłeś tego backdoora..? Pochwal się jak!

On usunął game.

To nie jest backdoor, a skutek blokady portów P2P. Btw. jego użycie wygląda inaczej - PT robi osoba A z osobą B, następnie lider grupy czyli osoba A zostaje np. w m1, a osoba B idzie do Wieży Demonów, następnie osoba C klika "Dołącz do grupy" poprzez osobę B, wtedy osoba A akceptuje i wywala kanał.

"Domkis to idiota." - Sensual.

Jakoś nie zupełnie to tak działa, bo sprawdzałem 3 postaciami na jednym sub channelu (jedna stała pod dungeonem dwie wbiły do dungeonu) i gdy trzy postacie stały na koniec obok siebie i dodalem do PT też padł channel.

// invorie możesz usunąć z tej listy.

ps. to że tego się nie da naprawić to kłamstwo.

sygna1.png

Opublikowano

On usunął game.

Jakoś nie zupełnie to tak działa, bo sprawdzałem 3 postaciami na jednym sub channelu (jedna stała pod dungeonem dwie wbiły do dungeonu) i gdy trzy postacie stały na koniec obok siebie i dodalem do PT też padł channel.

Możliwe - nie wykluczam. Jednak ja znam ten sposób i nie ukrywam że jest ich pewnie jeszcze kilka.

*Ja sprawdzałem na osobnych subchannelach.. jeden od miasta, a drugi od dungeon'a.

Opublikowano

Możliwe - nie wykluczam. Jednak ja znam ten sposób i nie ukrywam że jest ich pewnie jeszcze kilka.

*Ja sprawdzałem na osobnych subchannelach.. jeden od miasta, a drugi od dungeon'a.

Pierdzielisz, przecież p2p są z reguły zawsze inne, to nie w tym leży problem.

Opublikowano

Pierdzielisz, przecież p2p są z reguły zawsze inne, to nie w tym leży problem.

Spróbuj zablokować porty P2P i wtedy będziesz widział efekt. :P

Opublikowano

Nie da się bez source? Kto tak powiedział? Ktoś kto się zna napisze nawet Liba i już ma naprawione.. Kur ludzie myślcie.. To że jakiś koleś na epvp napisał że się nie da to już 100% wiary? Może on gówno się zna. Są lepsi i to naprawią nawet bez source. 

Opublikowano

Nie da się bez source? Kto tak powiedział? Ktoś kto się zna napisze nawet Liba i już ma naprawione.. Kur ludzie myślcie.. To że jakiś koleś na epvp napisał że się nie da to już 100% wiary? Może on gówno się zna. Są lepsi i to naprawią nawet bez source. 

Kolejny... Domkis to idiota, który sam nie wie co robi. Słuchaj się jego, a będziesz zimą w sandałach chodził.

Opublikowano

tak ja :) a sam w 2011 błagałeś bym sponsorowal ci AlamuTa ktory mial juz 5 niewypalow :)

A na invorii działa to :)

Czekam, wywal channele na invorii.

sygna1.png

Opublikowano

tak ja :) a sam w 2011 błagałeś bym sponsorowal ci AlamuTa ktory mial juz 5 niewypalow :)

A na invorii działa to :)

Widzę że sklerozę masz. Szkoda że nie mam archiwum z końca 2010 roku... "Domkis ja robię serwer... Nie zostaw ja Ci postawię serwer i będziemy robić." - Tak, to ja biegałem za Tobą.

Ty to jednak jesteś udany. :D

Opublikowano

1 Pytanie. Ten bug bo to nie backdoor xD działa tylko na tym game co w temacie? czy na innym też. Bo trochę dziwne że działa na nowszym a na 2089 np nie? 

Niech sie wypowie ktoś kto testował a nie kurwa nie wie A PIERDOLI że wie bo uważa się za wszystko wiedzącego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...