Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIF naprawiający niewidzialność na game_r34083

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak zachowują się mobki wtedy? Biją/nie biją?

To Ci odbugowuje niewidzialność, działa tak jak na game_r2089.

Opublikowano

Miałem fix taki od teodora ale on jednak troche innaczej działał z tego co pamiętam więc leci + ,że Ci się chciało udostępnić

Opublikowano

Miałem fix taki od teodora ale on jednak troche innaczej działał z tego co pamiętam więc leci + ,że Ci się chciało udostępnić

Teodora usuwał całkiem ten tryb niewidzialności, także na dungeonach miałbyś problem, a udostępniam go dlatego, że za tego difa biorą po 200-300zł+

Opublikowano

Teodora usuwał całkiem ten tryb niewidzialności, także na dungeonach miałbyś problem, a udostępniam go dlatego, że za tego difa biorą po 200-300zł+

Zera ci się pomyliły :(

Opublikowano

Zera ci się pomyliły :(

Nie pomyliły, sam chciałem odkupić od paru osób to tyle chcieli, nie którzy to w ogóle nie sprzedawali, ponieważ nikt tego nie potrafił naprawić.

Sam TheNaid chciał 200zł, później już nie chciał sprzedać, ponieważ z kimś zawarł umowę o nieudostępnianiu difa.

Opublikowano

Nie pomyliły, sam chciałem odkupić od paru osób to tyle chcieli, nie którzy to w ogóle nie sprzedawali, ponieważ nikt tego nie potrafił naprawić.

Sam TheNaid chciał 200zł, później już nie chciał sprzedać, ponieważ z kimś zawarł umowę o nieudostępnianiu difa.

Tzn jeśli chodzi o flagi to wiem akurat z nimi był błąd więc tak czy siak dzięki

edit;aaa tobie chodziło o to co dał na MPC, ale to nie o tym ja piszę :P

Opublikowano

Tzn jeśli chodzi o flagi to wiem akurat z nimi był błąd więc tak czy siak dzięki

edit;aaa tobie chodziło o to co dał na MPC, ale to nie o tym ja piszę :P

Teodor akurat tego błędu też nie potrafił naprawić i pozostał na game_r2089^^

@UP

Proszę bardzo ;) Chociaż jakoś wyprzedzamy w czymś Niemców. Przeglądając niemieckie fora, to nie znalazłem na to difa oraz nikt go nie posiadał jak pisałem z niektórymi na pw ^_^

Opublikowano

Dzięki wielkie za diffa szukałem tego wszędzie na niemieckich forach itp.

Nie miałem pojęcia jak to zrobić,a jak widać nie było to bardzo trudne ^^

Napisz na PW ile online na destories,bo chciałem zagrać.

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Dzięki wielkie za diffa szukałem tego wszędzie na niemieckich forach itp.

Nie miałem pojęcia jak to zrobić,a jak widać nie było to bardzo trudne ^^

Napisz na PW ile online na destories,bo chciałem zagrać.

Akurat trochę zajęło naprawienie tego, sprawdzanie affect'a, białej flagi :D

Destories słabo się trzyma, Alestia się za to rozwija.

Opublikowano

Teodor akurat tego błędu też nie potrafił naprawić i pozostał na game_r2089^^

@UP

Proszę bardzo ;) Chociaż jakoś wyprzedzamy w czymś Niemców. Przeglądając niemieckie fora, to nie znalazłem na to difa oraz nikt go nie posiadał jak pisałem z niektórymi na pw ^_^

Trochę po ujawnieniu się buga Niemcy mieli na to fix. Czyli dawno. Bardzo dawno.

Nie zezwalam na kopiowanie, rozpowszechnianie difa poza MPCForum!

Nie masz możliwości udowodnienia komuś, że to skopiował. Po chuj takie idiotycznie sformułowane zastrzeżenia?

Opublikowano

Trochę po ujawnieniu się buga Niemcy mieli na to fix. Czyli dawno. Bardzo dawno.

Nie zezwalam na kopiowanie, rozpowszechnianie difa poza MPCForum!

Nie masz możliwości udowodnienia komuś, że to skopiował. Po chuj takie idiotycznie sformułowane zastrzeżenia?

Mi chodzi o to, że pierwsi to udostępniliśmy.

W tym zastrzeżeniu chodziło o inne fora lub inne tematy na mpcforum.

Opublikowano

Mi chodzi o to, że pierwsi to udostępniliśmy.

W tym zastrzeżeniu chodziło o inne fora lub inne tematy na mpcforum.

To wcale nie czyni 'nas' lepszymi.

Opublikowano

To wcale nie czyni 'nas' lepszymi.

Gdzie ja Ci napisałem, że jesteśmy od nich lepsi? Napisałem tylko że wyprzedamy ich na forum, ponieważ u nich na forach nie widziałem fixa na to.

Opublikowano

Gdzie ja Ci napisałem, że jesteśmy od nich lepsi? Napisałem tylko że wyprzedamy ich na forum, ponieważ u nich na forach nie widziałem fixa na to.

Wyprzedzając kogoś nie jesteś od kogoś lepszy? Przecież to z siebie wynika. :)

Opublikowano

Akurat moim zdaniem nie;)

Opublikowano

W sumie to nie do końca się zgodzę. Jedna osoba mogła zacząć naprawiać błąd miesiąc temu i przykładowo wczoraj skończyła, natomiast może być też osoba, która zacznie jutro, a skończy po 3 dniach. Czy wtedy kto pierwszy = lepszy? Tak samo szybkość wykonania nie zawsze idzie w parze z jakością.

Dif fajny, pewnie pomoże wielu adminom pracującym na tej wersji game.

Opublikowano

W sumie to nie do końca się zgodzę. Jedna osoba mogła zacząć naprawiać błąd miesiąc temu i przykładowo wczoraj skończyła, natomiast może być też osoba, która zacznie jutro, a skończy po 3 dniach. Czy wtedy kto pierwszy = lepszy? Tak samo szybkość wykonania nie zawsze idzie w parze z jakością.

Dif fajny, pewnie pomoże wielu adminom pracującym na tej wersji game.

Pierwsza osoba jest lepsza. Skończyła wcześniej, wcześniej zaadaptowała to na swój serwer więc to jej serwer jest "tym pierwszym który to miał" :) Nieważne, że trudziła się z tym teoretycznie dłużej.

Opublikowano

dzięki za wstawkę :D

miałem z tym problem, xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...