Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Sirius Chaos

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś podobno jeszcze ma być update a co w nim ? :
- MS +20 MAX :)
- Potki Castu 100%
- Gold Bossterki
- New Mob WorldBoss <3 !
- Accki :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer się stacza powoli.
GM awansują na ADM , wystarczy grać po 2-3h dziennie , ahah ;3

P.S Mam dostać bana za to że wygrałem broń 157+25 w evencie i nie chce jej oddać... hahah

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Serwer się stacza powoli.

GM awansują na ADM , wystarczy grać po 2-3h dziennie , ahah ;3

P.S Mam dostać bana za to że wygrałem broń 157+25 w evencie i nie chce jej oddać... hahah

Jak to, z GMa na ADM? Trochę dziwne, bo Admin to jest ten który opłaca grę i się nią opiekuję. 

Ludzie jak zauważą co się tam dzieje pewnie szybko odejdą... 

Opublikowano

Trochę śmiechowo, że biorą na GS/GM pierwsze lepsze osoby, które napiszą aplikację na odwal się, no ale cóż.. zobaczymy ile jeszcze ten serwer postoi. ^^

Opublikowano

Jak to, z GMa na ADM? Trochę dziwne, bo Admin to jest ten który opłaca grę i się nią opiekuję. 

Ludzie jak zauważą co się tam dzieje pewnie szybko odejdą... 

Taka prawda GM który gra wystarczy 2h-3h dziennie robi niby te eventy itp. ma CoADM...

Dostałem wczoraj bana na wszystkie konta czyli na IP a jednak wbiłem do gry poprzez zrobienie nowego konta na ich stronce hahaa ^^

@edit:

Dostałem wczoraj ponad 1,2kkkk golda dzięki GM , który sam powiedział ,, Serwer upadnie za 2 tygd '' rozdawał kase ;)

Jak coś szukać nick w grze SIARA da wam napewno golda , bo ode mnie dostał 300kkk :) piszcie do niego że BlackEgg was tu skierował po golda :D

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Taka prawda GM który gra wystarczy 2h-3h dziennie robi niby te eventy itp. ma CoADM...

Dostałem wczoraj bana na wszystkie konta czyli na IP a jednak wbiłem do gry poprzez zrobienie nowego konta na ich stronce hahaa ^^

@edit:

Dostałem wczoraj ponad 1,2kkkk golda dzięki GM , który sam powiedział ,, Serwer upadnie za 2 tygd '' rozdawał kase ;)

Jak coś szukać nick w grze SIARA da wam napewno golda , bo ode mnie dostał 300kkk :) piszcie do niego że BlackEgg was tu skierował po golda :D

To moim zdaniem jak już GMi rozdają kasę to serwer upadnie wkrótce... Nie wiem czemu tak się tam stało, szkoda. :) I czemu tamten GM uważa, że za dwa tygodnie upadnie serwer?

Opublikowano

bo kazdy na hackach moze jezdzic . Sam powiedzial gm . Jeszcze dzis DDoS ktos serwer...

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@edit:

ADM kazal rozdawac golda bo jest zbugowany, i jak go ogarnie to usunie kazdemu golda z EQ...

Wiec skoncz pierdolic. I wymien chociaz 2 osoby jadace na czitach.

A swoja strona i tak server zaraz padnie wiec :D Chyba, ze go ogarnie i zrobi reklame

1386175744-U112610.png
Opublikowano

GM golda rozdawał :) wiem lepiej bo sam sprawdziłem :)

KROK PO KROKU !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lubię expić w spokoju, chociaż w sumie tylko nooby zabijają słabszych na spotach, cóż :)

Ok.

Fajnie wiedzieć, że uważasz się za słabszą. Dobrze, że znasz swoje miejsce. :P

Wie ktoś czy lepszy na pvp będzie łowca, czy zamachowiec?

Już dałaś admowi Moni  o.O? Czy tylko GM'owi  xD (Cukierki dla wszystkich !!)

#rozpisze mi ktoś dokładnie exp ;>?

Tak, przez USB, kurwa. Naprawdę śmieszni jesteście. :>

Opublikowano

Fajnie wiedzieć, że uważasz się za słabszą. Dobrze, że znasz swoje miejsce. :P

Wie ktoś czy lepszy na pvp będzie łowca, czy zamachowiec?

Tak, przez USB, kurwa. Naprawdę śmieszni jesteście. :>

Zostaw Dominike w spokoju, a twoje miejsce jest za rogiem i czekanie na klienta na kolanach.

Zdecydowanie zamachowiec :)

Eh a nadal myslalem ze przez skype.. (ale na serio USB? przeciez ci sie tam zmiesci caly komp..)

@Nauczycielka expi sie na questach :P

Opublikowano

Chociaż ma normalna pozycje, a nie praca jako garaż dla admów i ludzi z kaską :c Po smutajmy się :c :

;_; ;_; ;_; ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;

Każdy z normalnych graczy LC wie, że przymilasz się do ludzi którzy łądują w chooy $ lub mają server'y (bo biedna miy nic sama nie osiągnie :c posmutajmy)

;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;

"Ahh ten Apophis big love, loff loff'ki, loff, loff ", ale stwierdził że cycki przez neta mu nie starczą a jak chciał przyjechać to go spławiłam ciekawe czego się przestraszyłaś. Że będziesz musiała mu obciągnąć? Przecież to to samo co przez kamerkę..... -.-

#edit ^^

na MPC nie masz czego szukać :c jak chcesz moge Ci podać kilka innych for z których wyciągniesz trochę $ ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Zostaw Dominike w spokoju, a twoje miejsce jest za rogiem i czekanie na klienta na kolanach.

Zdecydowanie zamachowiec :)

Eh a nadal myslalem ze przez skype.. (ale na serio USB? przeciez ci sie tam zmiesci caly komp..)

@Nauczycielka expi sie na questach :P

Ja nie ona, żeby na kolanach pracować. ^^

Chociaż ma normalna pozycje, a nie praca jako garaż dla admów i ludzi z kaską :c Po smutajmy się :c :

;_; ;_; ;_; ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;

Każdy z normalnych graczy LC wie, że przymilasz się do ludzi którzy łądują w chooy $ lub mają server'y (bo biedna miy nic sama nie osiągnie :c posmutajmy)

;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;  ;_;

"Ahh ten Apophis big love, loff loff'ki, loff, loff ", ale stwierdził że cycki przez neta mu nie starczą a jak chciał przyjechać to go spławiłam ciekawe czego się przestraszyłaś. Że będziesz musiała mu obciągnąć? Przecież to to samo co przez kamerkę..... -.-

#edit ^^

na MPC nie masz czego szukać :c jak chcesz moge Ci podać kilka innych for z których wyciągniesz trochę $ ^^

Ja pierdole, weź Ty się w łeb puknij. Nie znasz mnie, a uważasz, że wiesz o mnie wszystko. To, że Ty, Bloody, albo Doma coś tam psioczycie to wiesz. ^^ Byle gówno mnie nie obrazi. 

No, big love. (: W ogóle skąd Ty masz takie informacje, że ktoś kogoś spławiał? Jak już starasz się wyciągać jakieś fakty to chociaż bądź pewna, że to prawda. xD

P.S Jak tam Arek? :>

Opublikowano

Monika sama tym razem zaczęłaś się srać, ktoś Ci nie fundnął nic, że humoru nie masz?

Ty nie znasz nas, a wielce wypowiadasz się na nasz temat, a to chyba to samo, prawda?

@Moraske też się robi? :O Czy da radę ominąć?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Monika sama tym razem zaczęłaś się srać, ktoś Ci nie fundnął nic, że humoru nie masz?

Ty nie znasz nas, a wielce wypowiadasz się na nasz temat, a to chyba to samo, prawda?

@Moraske też się robi? :O Czy da radę ominąć?

Nie, bo to nie ja zaczęłam Wam obrabiać dupę, ale Ty mi (i innym zapewne też). Poza tym sorry, ale to nie ja piszę bajki i później gubię się w tym, co powiedziałam. Z resztą ja napisałam tylko, że będzie kogo zabijać. ^^

Robi.

Opublikowano

Nie, bo to nie ja zaczęłam Wam obrabiać dupę, ale Ty mi (i innym zapewne też). Poza tym sorry, ale to nie ja piszę bajki i później gubię się w tym, co powiedziałam. Z resztą ja napisałam tylko, że będzie kogo zabijać. ^^

Robi.

Widzę, że w Ciebie to bardzo zabolało xD Pamiętaj, że to nie dzieje się naprawdę, to tylko internety.

@gildia polska jest?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Widzę, że w Ciebie to bardzo zabolało xD Pamiętaj, że to nie dzieje się naprawdę, to tylko internety.

@gildia polska jest?

I kto to mówi. Ty chyba za bardzo przeżywałaś to, że Mariusz ze mną rozmawia, nieprawdaż? Z resztą nie odpowiadaj mi, odpowiedz sama sobie. ^^ Bo na to wskazywało Twoje zachowanie.

@ Nie widziałam polskiej gildii tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...