Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Sirius Chaos

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I kto to mówi. Ty chyba za bardzo przeżywałaś to, że Mariusz ze mną rozmawia, nieprawdaż? Z resztą nie odpowiadaj mi, odpowiedz sama sobie. ^^ Bo na to wskazywało Twoje zachowanie.

@ Nie widziałam polskiej gildii tutaj.

A czemu miałoby mi to przeszkadzać? Nikt nie jest moją własnością, poza tym ta osoba jakoś mało mnie interesowała kiedykolwiek. Zawsze był dla mnie zerem tak samo jak i ja dla niego, więc? Tak, wiem, że naskarżysz swojemu nowemu sponsorowi za chwilę ale jakoś mnie to nie interesuje ;) W sumie to dobrze trafiłaś, on jest tak inteligentny, że jemu nawet cycków pokazywać nie będziesz musiała a da Ci wszystko ;)

@Podobno miał być cap zmniejszany do 185, prawda to?

@@UP Ty sobie możesz zbanować siebie co najwyżej, nie widzę tutaj postów łamiących zasady. Mam pytania w związku z serwerem, a że pewne osoby są uczulone na mnie więc to nie moja wina. Sam spamujesz, bo gdzie ten post ma się do serwera? Posty łamiące zasady powinny być nagradzane 5%, a nie banowane mój kochany.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czemu miałoby mi to przeszkadzać? Nikt nie jest moją własnością, poza tym ta osoba jakoś mało mnie interesowała kiedykolwiek. Zawsze był dla mnie zerem tak samo jak i ja dla niego, więc? Tak, wiem, że naskarżysz swojemu nowemu sponsorowi za chwilę ale jakoś mnie to nie interesuje ;) W sumie to dobrze trafiłaś, on jest tak inteligentny, że jemu nawet cycków pokazywać nie będziesz musiała a da Ci wszystko ;)

@Podobno miał być cap zmniejszany do 185, prawda to?

Boże, pozdrawiam Twoich znajomych skoro u Ciebie każdy, z kim rozmawiasz to Twój sponsor. W sumie Ty nawet otwarcie się przyznajesz, że w LC szukasz tylko sponsorów. (: Bloody, widzę, że trafił swój na swego, huehuehue.

@ Nie wiem czy miał być zmniejszony, raczej nie, bo są bronie na 193 za jakieś tam Sirus Points, więc.

Opublikowano

Słuchajcie, przypominamy jeszcze raz - nie kłóćcie się tutaj, bo to nie jest temat od tego. To jest temat o prywatnym serwerze Last Chaos, jeżeli macie do siebie jakieś pretensje to przenieście się na priva. Ludzie nie wchodzą tutaj żeby czytać czyjeś wywody na temat kto co robi, jak, gdzie i z kim... tylko żeby podyskutować o grze na tym serwerze... Uszanujcie to. Takie zachowanie nie będzie tolerowane. 

Opublikowano

@@UP Ty sobie możesz zbanować siebie co najwyżej, nie widzę tutaj postów łamiących zasady. Mam pytania w związku z serwerem, a że pewne osoby są uczulone na mnie więc to nie moja wina. Sam spamujesz, bo gdzie ten post ma się do serwera? Posty łamiące zasady powinny być nagradzane 5%, a nie banowane mój kochany.

Ostrzegałem kilkukrotnie, takie sprawy to na PW, poza tym skoro masz pytanie co do serwera, to możesz WYŁĄCZNIE JE NAPISAĆ, a nie odwołujesz się do posta Moniki. Jak już mówiłem, na PW sobie to wyjaśnijcie. Kolejną rzeczą jest to, że moje posty z ostrzeżeniami nie są spamem, gdyż MAM PRAWO do ostrzegania użytkowników. Poza tym stosuję się do zasad, wybacz, ale lepiej je znam oraz mam takowe doświadczenie. Poza tym to, czy kogoś lubię nie ma znaczenia w sprawach na forum, każdy jest traktowany sprawiedliwie. Jeśli masz problem z moją osobą w teamie, to możesz mnie zgłosić oczywiście.

Kolejne odwołania na PW proszę.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mam kilka pytan co do tego serwera a mianowicie:

1.Jak expic tu od 160?

2.Jak najlepiej zarabiac?

To samo chciałam się zapytać, ale widzisz panna święta Mijoszi oraz pan i władca Neoxyh nie pozwalają się nikomu dowiedzieć.

NIe graj tu bo to ścierwo nie serwer xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To samo chciałam się zapytać, ale widzisz panna święta Mijoszi oraz pan i władca Neoxyh nie pozwalają się nikomu dowiedzieć.

NIe graj tu bo to ścierwo nie serwer xD

Możesz rozwinąć swoją myśl, dlaczego ten serwer to 'ścierwo'? Grałaś tam może z jeden dzień i już takie wnioski wyciągasz? Ja tego nawet pobranego nie mam, więc chciałabym wiedzieć czy się opłaca czy nie, bo jednak słyszałam dobre opinie na jego temat. ;) 

Co do "władcy Neoxyh'a" to polecam się zapoznać: http://www.mpcforum.pl/topic/326353-regulamin-dziau-last-chaos/

Opublikowano

Jedyny plus serwera, jaki zauważyłam to to, że zaczyna się od 1lvla i leveling jest standardowy.

A minusy? Wkładanie jeweli pali, często, upgrade niby 100% a hsy nie wchodzą :3

Mało rozwinięty handel, jak na serwer stojący już dosyć długo...

I chyba tyle ;)

A i zapomnialam dodac,.ze wszystko w shopach drogie, a kasy leci praktycznie nic na poczatku -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale jeśli Pani wyżej ma mi coś do powiedzenia lub zarzucenia, to zapraszam na PW, chyba najbardziej odpowiednie miejsce na takie rozmowy. Jeżeli nie masz jakiś podstaw do oskarżania mnie, to nie odzywaj się po prostu w taki sposób na mój temat, bo nie zasłużyłem sobie na to.

Jeśli chodzi o expienie 160+ to robi się questy w Tarian na PBI z Cash Shopu, potem te w Ramslo i wpada około 190 lvl, potem wykonuje się questy w Juno Bosses i wpada 193. Od 185 można robić zadania we wcześniej wspomnianym MPCforum, ale od 190 jest podobno lepiej. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie zasluzyles?! A to dobre! Haha.

A zarabia sie jak i gdzie -.-

Też chętnie się dowiem,dzisiaj zacząłem grę i szczerze powiem nie ogarniam tego. :O

Opublikowano

Pewnie zarabia się na cashu (który leci za time online), na początku.

Później zapewne leci więcej golda, z tego co pamiętam w Tarian na smokach leci po 1kk na sucho na takich normal serwach.

Może na tej nowej mapce leci więcej i tam się zarabia..

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Są tam jakieś nowe skille? I czy jak zwykle jest tam przewaga szelm, czarek, rycków? 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Wydaje mi się, że to jest w 90% czysty serwer, bez żadnych nowości, a na pewno nie z nowymi skillami.

Przewaga szelm, czarek i rycków jest na każdym serwerze, nawet na takim Genesis gdzie niby każda postać równa, a rk kosi każdego xD

k1hvCVp.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A czy on napisał ze szuka kolegow ? ...

Taka wypowiedź również zalicza się pod szukanie osób. :)

Edit:

W każdym bądź razie dodałem w tamtym temacie również wzmiankę o szukaniu pewnej osoby.

zSCFQrN.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po kliknięciu na stronę Sirius LC przenosi mnie na stronę innego serwera prywatnego. Jeżeli jest ktoś mi w stanie to wyjaśnić to pw i otwieram, a jeżeli to jest inny serwer to temat pozostanie zamknięty.

/ zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...