Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~Seorian~ [4Fun]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turon ma problemy z wtyczką, client był już prawie 3 razy wrzucony, gdy wtyczka przestała odpowiadać, postanowiłam, że ja zuploaduje clienta, może to potrwać trochę dłużej, za to client będzie za 1 razem a nie 14

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client zostanie udostepniony w godzinach 20/21 . Tyle w temacie clienta . 

Problemy z internetem u Turona zniknęły więc luzik .

21:28 o której client ?

@Skąd bronie na 75?

@Jaki max lv?

@Jaki lv na start?

@Max staty?

@Skąd ulepy?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

21:46 lipa dalej nie ma clienta ;c czyli widzimy się za tydzień ?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ten server, to nie wypał jeden wielki..nie ma sensu po mojemu aby dalej ciągnać ten temat..skoro i tak Klienta nie będzie, a ten Turon nie ma internetu bo 2 tygodnie u niego Tornado jest..

Opublikowano

Ten server, to nie wypał jeden wielki..nie ma sensu po mojemu aby dalej ciągnać ten temat..skoro i tak Klienta nie będzie, a ten Turon nie ma internetu bo 2 tygodnie u niego Tornado jest..

Ym, czy ja pisałam, że on nie ma internetu przez 2 tygodnie ? 

To, że wczoraj nie miał nie znaczy, że wcześnie też nie miał.

Co do clienta jest już na hostingu.

DPFt2G3.png

Opublikowano

hahaha wiec kiedy ten link do klienta będzie ? . porażka totalna. Dziewczyno piszesz ze, jest ok potem ze, nie potem ze, znowu jest ok. Potem ze, nie jest ok x3 potem znowu ze jutro a jutro ze znowu tam jutro xD

wgl bedzie ten start?

Opublikowano

raczej nie wystartują niech najlepiej mod zamknie ten temat ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Beka z serwera, miał być online 3 marca, potem daty się przesuwały Vir zapewniała na 100%, że będzie i będzie. Nie wiem czy aż tak Was los karze, i aż takiego pecha macie, ale to jest śmiechu warte. Niech usuną tą prezentację bo to bez sensu. Ileż można zapowiadać.

The past has gone

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer w ogóle nie wystartował, skończyło się na tym, że Turon miał ciągłe problemy z uploadem klienta i jak widać zrezygnował z serwera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...