Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~Seorian~ [4Fun]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierw piszesz ze zalatwiasz ekipe 10 luda a nagle ze zjebany serw?

Chlopie z kazdego twojego posta mam pompe, wielki grafiku.

@anty Jest cofka statusu?

Tak jest cofnięcie statusu, co do tego Pana to

mści się za to, że napisałam w prezentacji serwera gdzie jest SGM, iż jest brzydka a serwer to gotowiec :/

Jeszcze jest was 3 wiec razem 4 kazdy wybiera klase i testuje kazda profke + DMG + dorp i wszystko inne ^^

Ja nie biorę udziału w becie, czasami coś wejdę i pogadam z Wami ale tak to nie :p.

Do Turona piszcie wszystko odnośnie serwera na hamachi (Oczywiście Beta Testerzy)

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jakie sa hamachi ?!

Podam w piątek

Pewnie serwer wystartuje.... nigdy

Oficjalny start w piątek ;) .

Nie ma beta testów z powodów takich, że Testerzy mają w dupie .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Podam w piątek

Oficjalny start w piątek ;) .

Nie ma beta testów z powodów takich, że Testerzy mają w dupie .

Miał być 3 czy 4 (marca) ale to lepiej, że bez beta ;) w sumie to sam chciałem się zapisać, ale coś chyba było gadane, by już nie wysyłać wiadomości odnośnie zapisów na bete

The past has gone

Opublikowano

Przekładamy start na jutro godzina 16 z powodów takich, że mpcforum było wyłączone i nie dostaliśmy potrzebnych rzeczy do gry.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Dajcie już client-a żeby każdy mógł spokojnie pobrać 

i dajcie client, nie na mega bo mam problem z pobraniem , i nie którzy tez pewnie mają tak sam problem

pozdrawiam i czekam na start

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Zaraz [CM]Turon zacznie wrzucać clienta na hostingi.

Jeżeli nie zdąży się zuploadować na 16;00 start przełożymy na 20:00 aby każdy na spokojnie pobrał .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Polecam, tylko mógł byś sieci dać bo mpc pada..

mpc raczej już nie padnie :)

Co do serwera, wiem że będzie atakowany ddosami na starcie :)  (nie przeze mnie, gdyż nie umiem tego ^_^)

Życzę powodzenia :)

Yo nigga :D

Opublikowano

Poszedł raport za groźbę DDosem :) .

Skoro te Twoje dzieciaczki z gotowca chcą DDosować hosta na, którym stoi serwer to życzę powodzenia .

PS. Skoro Wam serwer nie wypalił to czemu macie inne psuć ? Zemsta gimnazjalistów czy o co chodzi?

Polecam, tylko mógł byś sieci dać bo mpc pada..

Sieci podaje jutro .

Serwer zapowiada się świetnie,  Napewno wbiję czekam na strt ;)

Start Czwartek/Piątek

DPFt2G3.png

Opublikowano

eh przeciągacie ten start tak ze jprdl -.- byście dzisiaj wystartowali a nie każecie nam czekać i czekać ja bym wam polecił wystartować dzisiaj o 16:30-18:30 ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Poszedł raport za groźbę DDosem :) .

Skoro te Twoje dzieciaczki z gotowca chcą DDosować hosta na, którym stoi serwer to życzę powodzenia .

PS. Skoro Wam serwer nie wypalił to czemu macie inne psuć ? Zemsta gimnazjalistów czy o co chodzi?

Nie żadna zemsta :) i serwer nie upadł. Daj raporta, to nie jest groźba tylko ostrzeżenie.

nikt z nas nie umie ddosować :)

Yo nigga :D

Opublikowano

Nie żadna zemsta :) i serwer nie upadł. Daj raporta, to nie jest groźba tylko ostrzeżenie.

ach ta zazdrość ;) Polska ma to chyba w genach ...

Polska schodzi na psy żeby ddosować serwery hamachi kuźwa to trzeba mieć mózg przepraszam brak mózgu :)

No nic tylko teraz czekać do startu

Opublikowano

eh przeciągacie ten start tak ze jprdl -.- byście dzisiaj wystartowali a nie każecie nam czekać i czekać ja bym wam polecił wystartować dzisiaj o 16:30-18:30 ;)

Serwer jest już gotowy, tylko chcemy jeszcze sprawdzić czy DMG broni nie trzeba pozmieniać aby postacie były równe pod tym względem .

To, że wasz serwer to nie wypał nie jest naszą winą.

Co do tych ddosów jestem pewna, że Turon da sobie radę .

Może jeszcze Rebbeka będzie Nas ddosował hah  xD

ach ta zazdrość ;) Polska ma to chyba w genach ...

Polska schodzi na psy żeby ddosować serwery hamachi kuźwa to trzeba mieć mózg przepraszam brak mózgu :)

No nic tylko teraz czekać do startu

Też racja, rozumiem dedyki, ale hamachi to już pan, który ddosuje schodzi na psy :)

DPFt2G3.png

Opublikowano

widzę że nie warto czekać ;)

Nikt Cie tu nie trzyma, nie moja wina, że nie mogłam dodać, gdyż mpc nie działało..

DPFt2G3.png

Opublikowano

Jutro na 100%, w godzinach porannych będzie można już zacząć pobierać clienta :) .

Wieczorem, serwer wystartuje na 100% . Pozdrawiam . Do startu ! :)

DPFt2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...