Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~Seorian~ [4Fun]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie małe zainteresowanie jest serwerami Hamachi, ale wbije zobaczę czy opłaca się grać.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strasznie małe zainteresowanie jest serwerami Hamachi, ale wbije zobaczę czy opłaca się grać.

Zapraszamy :) .

Jedno Pytanie 

Sieci ? 

Gdzieś o godzinie 12 dodam .

DPFt2G3.png

Opublikowano

sam czekam na ten server ale przesada z tym startem :) wystartujcie jak najszybciej ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Przez warunki pogodowe jakie są u Turona ciężej jest wrzucić clienta bo czasami pod koniec przerywa połączenie z internetem i trzeba zacząć od nowa, lecz dzisiaj na pewno będzie client . 

DPFt2G3.png

Opublikowano

Heh, o 4 tygodnie przeciagac start...

Jak on nie może wrzucić to Ty to zrób? Co z tego, że masz słabsze łącze czy coś, skoro on wrzuca go już od tygodnia i jakoś nie widać...

Client na 100% dziś, następnego dnia na 100% dziś, i tak przez tydzień.

Start w Sobotę, start w niedziele, start we wtorek, start w piątek, start w poniedziałek... ZDECYDUJ SIE !!!

Nie polecam, start pewnie za tydzień client dziś rano buhahahah.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Heh, o 4 tygodnie przeciagac start...

Jak on nie może wrzucić to Ty to zrób? Co z tego, że masz słabsze łącze czy coś, skoro on wrzuca go już od tygodnia i jakoś nie widać...

Client na 100% dziś, następnego dnia na 100% dziś, i tak przez tydzień.

Start w Sobotę, start w niedziele, start we wtorek, start w piątek, start w poniedziałek... ZDECYDUJ SIE !!!

Nie polecam, start pewnie za tydzień client dziś rano buhahahah.

Gdyby start zależał ode mnie to dawno by już był .

Turon mi pisał, że dzisiaj na 100% startujemy więc buhaha idź dalej spamować "Odświeżam" w kradnięciu plików clientowych innych serwerów :)

a co z sieciami? jak dlugo to bedzie trwac?

Sieci już są, dodane do prezentacji

DPFt2G3.png

Opublikowano

No co z tym klientem?

Turona nie widzę już od 30 minut, dzwoniłam do niego i mówił, że internet znów padł oraz, iż dzwonił do jego dostawcy .

Dokładnie co z klientem :) ?

Mówił, że jak mu tylko wróci internet zacznie znowu wrzucać, tym razem brakowało minimalnie do końca, lecz ponownie dostawca pokazał

jaki mocny ma internet, gdy pada deszcz już nie działa.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Według mnie, to ten server, to jeden wielki Fail..bez przesady, że przez deszcz neta nie ma..wręcz inaczej (Poezja ku**a), to nie możliwe, chyba, że tornado u niego jest..po mojemu nie wypał z tego servera będzie i tyle (Niby neta nie ma, a na Hamachi siedzi really??)..

Opublikowano

Serverek pieknie sie zapowiadał ale tak jak up startują 4 tygodnie a chyba tonrada nie ma aby nie miał neta i akurat dziś przy koncówce urwalo xD , pozdro ;)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Tez jestem zdenerwowany brakiem klienta lecz jest mozliwe ze nie ma neta przez deszcz ale jesli ma radiowke ^^ no i minimalnie gdy ma bezprzewodowy to moze zasieg tracic

Opublikowano

Według mnie, to ten server, to jeden wielki Fail..bez przesady, że przez deszcz neta nie ma..wręcz inaczej (Poezja ku**a), to nie możliwe, chyba, że tornado u niego jest..po mojemu nie wypał z tego servera będzie i tyle (Niby neta nie ma, a na Hamachi siedzi really??)..

Nie ma go teraz ciągle na hamachi, internet mu przerywa bo taki dostawca, że jak pada deszcz to internet przestaje działać .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Nie ma go teraz ciągle na hamachi, internet mu przerywa bo taki dostawca, że jak pada deszcz to internet przestaje działać .

To wrzuć Clienta Ty?... Co za problem, skoro od 2 tygodni u tego " Turona czy jak mu tam " pada deszcz, to nie możesz ty wrzucić clienta? Już dawno by był.. Co do

"kradnięcia" skąd wiesz, że chcę coś ukraść ? ;)

Nie polecam serwera.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

To wrzuć Clienta Ty?... Co za problem, skoro od 2 tygodni u tego " Turona czy jak mu tam " pada deszcz, to nie możesz ty wrzucić clienta? Już dawno by był.. Co do

"kradnięcia" skąd wiesz, że chcę coś ukraść ? ;)

Nie polecam serwera.

Połowa Twoich postów to "Odświeżam" 

Pytałeś się jak rozpakować pliki clienta, a skoro są zakodowane to rozpakowanie takiego pliku oraz wyciągnięcie rzeczy z niego to zwykła kradzież .

Nie polecasz, nie grałeś 

Nie od 2 tygodni wrzuca clienta, jakbyś czytał to byś wiedział. 

Na samym początku miała być Beta, następnie jej nie było, gdyż testerzy byli offline praktycznie cały czas, zlikwidowaliśmy bete, pracowaliśmy na serwerze.

Turon wyjechał na 6 dni, teraz wrócił, zrobiliśmy do końca i startujemy .

Pozdrawiam złodzieju :)

DPFt2G3.png

Opublikowano

Połowa Twoich postów to "Odświeżam" 

Pytałeś się jak rozpakować pliki clienta, a skoro są zakodowane to rozpakowanie takiego pliku oraz wyciągnięcie rzeczy z niego to zwykła kradzież .

Nie polecasz, nie grałeś 

Nie od 2 tygodni wrzuca clienta, jakbyś czytał to byś wiedział. 

Na samym początku miała być Beta, następnie jej nie było, gdyż testerzy byli offline praktycznie cały czas, zlikwidowaliśmy bete, pracowaliśmy na serwerze.

Turon wyjechał na 6 dni, teraz wrócił, zrobiliśmy do końca i startujemy .

Pozdrawiam złodzieju :)

Mocne słowo "złodzieju".

Nie znasz mnie a oceniasz po pisaniu słowa "Odświeżam" ? ;)

Chcę rozpakować clienta, a skąd wiesz, że chce coś "ukraść" jak Ty to mówisz.

Piszę nie polecam, wniąskując po postach z tego tematu, jakbyś umiał/a czytać ze zrozumieniem to byś/a wiedziała.

Skoro nie macie czasu, to po co robicie serwer? -,-

Wyjechał na 6 dni, ale Ty miałeś/aś dostęp do Clienta to dlaczego go nie wrzuciłeś/aś ? ;)

Boisz się, że coś Ci ukradnę z gotowca ? :D.

Kończę spam, jeżeli chcesz pogadać, napisz na PW dam Ci IP TeamSpeak'a, tam sobie pogadamy, może mnie powyzywasz od złodziei, chyba że będziesz udawać "Nie mam mikra", bo może po prostu jesteś chłopakiem :-)

Nie polecam. Cytując " Na 100% client będzie dziś rano " dajcie to zdanie x7 bo tyle było pisane w tym temacie.

Jeżeli ten Twój kolega, ma internet z kauflandu to nie dziwię się, że kropla wody mu internet wywala.

Co by było gdyby śnieg przyszedł? Co on w zime bez światła siedział? Hahahahh...

Dziękuje, to na tyle. Pisz, dam Ci IP ;)

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Mocne słowo "złodzieju".

Piszę nie polecam, wniąskując po postach z tego tematu, jakbyś umiał/a czytać ze zrozumieniem to byś/a wiedziała.

Wyjechał na 6 dni, ale Ty miałeś/aś dostęp do Clienta to dlaczego go nie wrzuciłeś/aś ? ;)

Kończę spam, jeżeli chcesz pogadać, napisz na PW dam Ci IP TeamSpeak'a, tam sobie pogadamy, może mnie powyzywasz od złodziei, chyba że będziesz udawać "Nie mam mikra", bo może po prostu jesteś chłopakiem :-)

Nie polecam. Cytując " Na 100% client będzie dziś rano " dajcie to zdanie x7 bo tyle było pisane w tym temacie.

Jeżeli ten Twój kolega, ma internet z kauflandu to nie dziwię się, że kropla wody mu internet wywala.

Co by było gdyby śnieg przyszedł? Co on w zime bez światła siedział? Hahahahh...

Oj pajacu, widzę że kazdy serwer krytykujesz ;), '' Co on w zime bez światła siedział''? co ma internet do światła? :O pomyśl 500razy zanim coś napiszesz ;)

Czekam na clienta

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Mocne słowo "złodzieju".

Co mi do tego, że miałam dostęp do clienta skoro aby sprawdzić czy wszystko jest dobrze, także musiałabym mieć odpalony serwer  :huh:

Tak samo jak @UP napisał, co ma internet do światła .

Po za tym ogarniasz "Łącze internetowe" a "Dostawca internetu" ?

To nie Turona wina, że taka osoba dostarcza mu internet, w poniedziałek ma zamiar zmienić .

Więc proszę Cię, raz pisałeś, iż rozpakowałeś clienta innego serwera i coś z niego wyciągnąłeś ..

To zwykła kradzież, po za tym skoro serwera nie polecasz to dam Ci takie wyzwanie, zrób serwer sam.

Połowa Twoich tematów to Pytania, i pytasz o podstawy przy robieniu metin2 .  -.-

Oj pajacu, widzę że kazdy serwer krytykujesz ;), '' Co on w zime bez światła siedział''? co ma internet do światła? :O pomyśl 500razy zanim coś napiszesz ;)

Czekam na clienta

Client zostanie udostepniony w godzinach 20/21 . Tyle w temacie clienta . 

Problemy z internetem u Turona zniknęły więc luzik .

DPFt2G3.png

Opublikowano

U mnie tez okropnie pada desz i trace neta co chwila juz wyrwalem bana 24 h w global ofensive ;( na turnieje. czekam na serwerek. mam nadzieje ze na 20 bedzie :p

Opublikowano

Dobra fakt, że deszcz pada może nie być internetu, ale od dwóch tygodni ?? Coś tu nie gra..

Opublikowano

poczekajmy do godziny 20:00 jak nie wystartuje to niech zamkną ten temat bo tylko duble i duble widzę ciągły spam o clienta itp ;) pozdraffiam D:

=============================================================================================

Hmmm sieci doróbcie :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...