Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MP Killah 2.0 Beta by Farming Inc

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

włączam grę, zmieniam rozdzielczość i włączam trainera i ustawiam kick lobby, potem włączam bota do klasówek i gra się crashuje, dokładnie wyskakuje błąd o directx, był już wcześniej tu opisany, ktoś też miał z tym problem. Directx mam zaktualizowany na najnowszy.

Na samym bocie (bez kickera) nie wyłącza Ci gry?

Działa, narazie 3 wyścigi wygrane żadnych błędów i banów :P

Najgorsze są płaczki na czacie ;d

Beka z tego :D

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mi wywalało czy z botem czy bez, niektóre boty posiadają taką funkcję że wyrzuca innych z rozgrywki żeby pewnie było mniejsze prawdopodobieństwo reportu, dzisiaj używając tego dostałem bana, nie wie ktoś ile on może potrwać? Gdzieś czytałem, że ktoś dostawał na max pare godzin a nigdy perma ale jak chce wejść przez origin to jest napisane, że login wygasł. Ban pewnie poszedł za reporty.. dzisiaj trochę z tego korzystałem, zrobiłem przerwę, wszedłem dosłownie na 1 grę w S klasie, wygrałem, wyszedłem, wszedłem na nabijanie w SP i zaraz po starcie wywaliło grę i od tej pory nie mogę się zalogować.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngamsoil Jak to login wygasł? Napisz jeszcze jaki komunikat ci się wyświetla, kiedy chcesz się zalogować przez launchera nfsw.

Opublikowano

"Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później."

(na innym mailu działa od razu)

Pewnie ban na te pare godzin, kiedy to "niby" sprawdzają ci konto. Też tak miałem.

Opublikowano

Nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie ale chyba chciałem dzisiaj do tych 25 wygranych w S klasie dobić i po tych 25 dostałem bana, wszystkie robione dzisiaj, pewnie troche reportów poszło, a że przy okazji wbijałem SP od rana (jakieś 500) to cóż. Jesteś w stanie mi powiedzieć ile mniej więcej może potrwać moja przerwa?

Opublikowano

Nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie ale chyba chciałem dzisiaj do tych 25 wygranych w S klasie dobić i po tych 25 dostałem bana, wszystkie robione dzisiaj, pewnie troche reportów poszło, a że przy okazji wbijałem SP od rana (jakieś 500) to cóż. Jesteś w stanie mi powiedzieć ile mniej więcej może potrwać moja przerwa?

Jeśli piszę błąd z urzytelnieniem to bana nie masz, ale jeśli piszę info o zakazie może być to perm lub blokada tymczasowa. Na pocztę przychodzi email w takiej sytuacji. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Tylko, że nie mogę się zalogować na tym koncie od momentu gdy wyrzuciło mnie z gry, ciągle to samo. Mam 2gie konto i nie ma takich problemów. Na maila jeszcze nic nie dostałem, a trwa to już ze 3h.

Opublikowano

Jest bypass. Przyczyną blokad są napływające od graczy raporty.

I jak osobiście zauważyłem nie wszystkie boty można "łączyć", w sensie odpalać jeden po 2gim. Niektóre można włączyć - wyłączyć > włączyć następnego, a w niektórych trzeba wyjść i wejść znów do gry. Nie pamiętam w tej chwili jaką kombinację robiłem (później mogę nad tym usiąść) ale zdarzyło się właśnie, że nie wychodząc z gry tylko leniwie odpalając kolejnego bota, jak to napisał Milosz245PL dostałem systemową blokadę konta na 6h, a innym razem na pół czy godzinę (robiąc dokładnie tak samo jak wcześniej). Gdy staram się nie popełniać tego błędu nie mam problemów.

Opublikowano

I jak osobiście zauważyłem nie wszystkie boty można "łączyć", w sensie odpalać jeden po 2gim. Niektóre można włączyć - wyłączyć > włączyć następnego, a w niektórych trzeba wyjść i wejść znów do gry. Nie pamiętam w tej chwili jaką kombinację robiłem (później mogę nad tym usiąść) ale zdarzyło się właśnie, że nie wychodząc z gry tylko leniwie odpalając kolejnego bota, jak to napisał Milosz245PL dostałem systemową blokadę konta na 6h, a innym razem na pół czy godzinę (robiąc dokładnie tak samo jak wcześniej). Gdy staram się nie popełniać tego błędu nie mam problemów.

Dlatego zaleca się używanie cheatów na czystym cliencie gry.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem co kolega wyżej, chodzi o brak Uwierzytelnianie - tylko w tym sęk, że ja tak dostałem po 1 wyścigu.. Wywaliło mi klienta, próbuje się zalogować i bum. Co tu jest grane?

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości się was zapytam; Po co grać w nfs, jak wy wogóle nie jeździcie? Odpalacie bota i jaracie się, że macie wygrane klasówki? Tylko co z tych wygranych jak i tak objedzie was każdy? Nie uważacie, że to zabija kompletnie grywalność?

Nie jestem żadnym płaczkiem, bo sam mam swoje za uszami np. drift trainery itp. No ale ja przynajmniej jeżdżę, a wy tylko patrzycie na  cyferki xD To kompletnie bez sensu.

ps. tak wiem administracja jest ch*jowa i "jak ja nie zrobie tego czitem to ktoś inny zrobi to właśnie nim", ale te dwa argumenty są słąbe. Tak jakby 8 latek mówił, "bo on mi zrobił to ja mu też".

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości się was zapytam; Po co grać w nfs, jak wy wogóle nie jeździcie? Odpalacie bota i jaracie się, że macie wygrane klasówki? Tylko co z tych wygranych jak i tak objedzie was każdy? Nie uważacie, że to zabija kompletnie grywalność?

Nie jestem żadnym płaczkiem, bo sam mam swoje za uszami np. drift trainery itp. No ale ja przynajmniej jeżdżę, a wy tylko patrzycie na  cyferki xD To kompletnie bez sensu.

ps. tak wiem administracja jest ch*jowa i "jak ja nie zrobie tego czitem to ktoś inny zrobi to właśnie nim", ale te dwa argumenty są słąbe. Tak jakby 8 latek mówił, "bo on mi zrobił to ja mu też".

Wchodząc do działu z cheatami/botami/trainerami musisz liczyć się z tym, że spotkasz tutaj cheaterów. Twoja opinia nie wpłynie na ich sposób gry, bo każdy dobrze wie, co robi i każdy jara się czym innym.

Grywalność jest słaba bo administracja ma wszystko w d***e. Na wyeliminowanie oszustów jest wiele sposobów, każda produkcja (gra), która chce osiągnąć większy sukces sobie z tym radzi bez problemów. W tym przypadku nie robione jest nic (poza głupawym "banem czasowym", który blokuje dostęp do konta na kilka godzin i jest nakładany automatycznie po błędnym użyciem autofinisha).

HB5fLf7.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...