Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MP Killah 2.0 Beta by Farming Inc

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładzia, dzięki :)

Wszystko zadziałało jak należy, włączyłem, zrobiłem tak jak trzeba, no i jest ok ;)

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiego trainera uzyc razem z  tym zeby dzialal lobby kicker ? bo ten od gmz mam bląd jak włączam oby dwa.. "Out of directx resources" ... Mam DirectX 11.. Wiec w czym problem.. ?

Opublikowano

Wygląda to mniej więcej tak: 50589627697294603779.png

Gdy włącze trainera a pozniej bota.. to przy odpalaniu bota okno gry robi sie czarne i tak to wlasnie wygląda...

Opublikowano

A powiedz po co Ci wogole jeszcze jakis cheat? Przeciez ten bot ma w sobie auto finish i lobbykick? 

Ps. Tak apropo mega cheat koncze ostatnia klasowke "S-ke" :D Ciekawe ile raportow polecialo na moje konto?  :huh:

94go1x.jpg
Opublikowano

A powiedz po co Ci wogole jeszcze jakis cheat? Przeciez ten bot ma w sobie auto finish i lobbykick? 

Ps. Tak apropo mega cheat koncze ostatnia klasowke "S-ke" :D Ciekawe ile raportow polecialo na moje konto?  :huh:

ten cheat nie ma wlasnie lobbykicka, dlatego inni chcą go włączać razem w trainerem od GMZ, aby w nim uruchomić tą opcję.

Opublikowano

Ej niech ktos nagra filmik jak to robi bo mi jakiś błąd wywala.

Nie ma co nagrywać. Ja włączam NFS'a daje rozdzielczość najmniejszą i tryb okienkowy, odpalam Trainer, zaznaczam opcje lobbykick, teleportuje się do wyścigu, włączam Bota na Klasówki i śmiga.

Opublikowano

2 blokady na konta
na pierwszym używałem tylko bota
a na drugim bota + gmz
efekt? po 2 lub 3 wyścigu banik na pare godzin

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Ma ktoś sposób na to , aby gra nie crashowała po połączeniu z lobby kickiem ? Pierwsze odpalam Lobby kick'a a potem,gdy chcę uruchomić bota z tego postu w grze pojawia się czarny ekran i gra crashuje. Bez lobby kicka normalnie działa. Wie ktoś może co może być tego powodem? :P

Opublikowano

Ma ktoś sposób na to , aby gra nie crashowała po połączeniu z lobby kickiem ? Pierwsze odpalam Lobby kick'a a potem,gdy chcę uruchomić bota z tego postu w grze pojawia się czarny ekran i gra crashuje. Bez lobby kicka normalnie działa. Wie ktoś może co może być tego powodem? :P

Autor pisał, żeby uruchamiać cheata na czystym cliencie gry, bo w przeciwnym razie mogą występować problemy.

Może w kolejnej aktualizacji zostanie dodana opcja lobby kick.

HB5fLf7.png

Opublikowano

gdyby bylo te lobbykick to bylo by git malina

ale takto tylko repu mozna popsuc bez ;/

ale leci like :D

Może twórcy dodadzą tą opcję w kolejnej aktualizacji.

Ja używam bez lobby kicka i na razie jest ok ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Może twórcy dodadzą tą opcję w kolejnej aktualizacji.

Ja używam bez lobby kicka i na razie jest ok ;)

A w jakich około godzinach używasz  tego bota? :P

Opublikowano

kurcze szybko odblokowali tego czasowego bana ;d . Poczekam na aktualizację bota by był ten lobby kick oraz wtedy nie musiałby by być auto ukrywanie niku albo ulepszone to .Mimo wszystko fajny jest ten bocik .Chociaż na głównym koncie trochę się boje bo dużo siana wpakowałem i nie chce go stracić może na fejkach sie pobawie nie wiem .Pozdro 

Opublikowano

Ja mam problem z tym botem normalnie uruchamiam grę teleportuje się do wyścigu ustawiam 800x600 wszystko ładnie działa ale jak jest ładowanie wyścigu gra crashuje i wyskakuje mi taki błąd

1396689056-U1097457.jpg

Dodam ze firewall'a nie mam i tak samo antywirusa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Metoda na Lobby Kick jest bardzo prosta. Aby ten Bot działał razem z Lobby Kickiem trzeba najpierw (na czystej grze) uruchomić trainer GMZ, włączyć opcję Lobby Kick, a dopiero potem uruchomić Bota. Nie na odwrót. Wtedy wszystko działa bez problemów :)

Opublikowano

Witam. Metoda na Lobby Kick jest bardzo prosta. Aby ten Bot działał razem z Lobby Kickiem trzeba najpierw (na czystej grze) uruchomić trainer GMZ, włączyć opcję Lobby Kick, a dopiero potem uruchomić Bota. Nie na odwrót. Wtedy wszystko działa bez problemów :)

Ale i tak po jakimś czasie wywala grę ;)

Raz wcześniej, raz później, ale wywala, dlatego autor zaleca uruchamiać cheata na czystym kliencie gry.

HB5fLf7.png

Opublikowano

a jeśli robię jak tutaj i dalej nie działa?

Opublikowano

W ogóle nie działa czy wywala grę po jakimś czasie?

włączam grę, zmieniam rozdzielczość i włączam trainera i ustawiam kick lobby, potem włączam bota do klasówek i gra się crashuje, dokładnie wyskakuje błąd o directx, był już wcześniej tu opisany, ktoś też miał z tym problem. Directx mam zaktualizowany na najnowszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...