Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MP Killah 2.0 Beta by Farming Inc

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MP Killah 2.0 - Beta by Farming Inc.

...:::BOT NA WYŚCIGI KLASOWE:::...

n3rhg5.jpg

Opis:

Bot, który automatycznie kończy wyścig klasowy. Ochrona przed zapisywaniem informacji o wyścigach na NFStimes

Instrukcja:

Uruchom grę w oknie, w rozdzielczości 800x600

Wybierz samochód odpowiedniej klasy. (S-E)

Przenieś się (przeteleportuj) do wybranego wyścigu klasy S-E

Wciśnij Start

Autor prosi o używanie tego bota na czystej grze, czyli bez włączonych wcześniej/aktualnie innych hacków czy botów.

Po prostu od razu po włączeniu gry uruchamiamy tylko tego bota.

Download:

http://www5.zippyshare.com/v/14967031/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/5b327dcf65216b04add1b7bbb3fdcb2c47624d99182a5e4d7b8f0ea6f44f7dc0/analysis/1393344177/

Źródło: elitepvpers.com Autor: Farming Inc.

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety prędkość działania tego bota jest niestety bardzo wolna i nabijanie osiągnięć jest bardzo długie, gdyż samo czekanie na start to ok. +-30sek oraz ten czas 7sek i wybieranie kart itd. ok. 45sek na jeden wyścig. hmm... powyżej 3h na zdobycie pełnego osiągnięcia (250 wyścigów) + można spotkać się z funkcja kick lobby, więc ten czas rośnie^^ osiągnięć klasowych jest 6, więc 18h na wszystkie osiągnięcia klasowe;P

Opublikowano

niestety prędkość działania tego bota jest niestety bardzo wolna i nabijanie osiągnięć jest bardzo długie, gdyż samo czekanie na start to ok. +-30sek oraz ten czas 7sek i wybieranie kart itd. ok. 45sek na jeden wyścig. hmm... powyżej 3h na zdobycie pełnego osiągnięcia (250 wyścigów) + można spotkać się z funkcja kick lobby, więc ten czas rośnie^^ osiągnięć klasowych jest 6, więc 18h na wszystkie osiągnięcia klasowe;P

Ja na miejscu autora zrobiłbym to inaczej (aby można było ręcznie ustawić po ilu sekundach auto finish ma się aktywować - przykładowo nabijam sobie klasówki na trasie A która zajmuje mi X minut - wpisuję X i nawet w statystykach nie byłoby tego widać), jeden, jedyny minus to czas ;) 45s na wyścig to nie wygórowana cena za takie osiągnięcia.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie narzekaj,

Jakbys miał jeździć normalnie te wyścigi to czas jednego wyścigu wraz z lobby itp. to ~3-5min.

Można także sobie go włączyć i siedzieć w internecie lub grać w coś innego.

// Kicka z gry- sprawdzone na 2 kontach

Opublikowano

Nie narzekaj,

Jakbys miał jeździć normalnie te wyścigi to czas jednego wyścigu wraz z lobby itp. to ~3-5min.

Można także sobie go włączyć i siedzieć w internecie lub grać w coś innego.

// Kicka z gry- sprawdzone na 2 kontach

Sprawdzę później u mnie, czy będzie działać ;)

Szkoda, że nie działa jak hack na ucieczki z trainera by gamerz;P wtedy byłoby o wiele szybciej:P

A ja wolałbym, żeby działał wolniej, ale nie wykręcał takich czasów, które będą wyświetlane na głównej stronie statystyk.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sprawdzę później u mnie, czy będzie działać ;)

A ja wolałbym, żeby działał wolniej, ale nie wykręcał takich czasów, które będą wyświetlane na głównej stronie statystyk.

Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, to mówisz o NFStimes.com, a ten bot zawiera bypass na nfstimes, wiec tam sie nic nie pojawi:P

Opublikowano

Nie zapisuje statystyk na nfstimes ale przy odbieraniu nagrody się zawiesza i wywala jakiś error (Może później dam screen)

Opublikowano

Ogólnie powstanie tego bota jest świetną wiadomością, bo robienie klasówek trainerem gamera poprzez kick lobby all mnie nużyło, i wbicie mi na maxa osiągnięcia zajęło by wieki. 

btw. wygląda jakby mnie wywalał ktoś trainerem z lobby, to element pracy bota, czy błąd?
acRLEUk.png

Opublikowano

UpRzedziła mnie jedna osoba, ale cóż :) Dopiero teraz zauważyłem.

Niestety ciągłym problemem, który irytuje jest to: NETERROR_HARDSHAKE_DATA_INVALID

Występuje losowo... Przez co to? Przez cheaterów będących ze mną w lobby?

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

Opublikowano

W zasadzie... Nie. To jest to samo jakbyś wciskał autofinish w trainerze GamerZ, tylko tutaj jest to "Bot".. czyli robi wszystko za Ciebie. Widział ktoś bana na własne oczy? hah Ja już tyle używam botów i nigdy nie było bana dla mnie.

CO najwyżej kilkugodzinne przerwy przez "ban tymczasowy"... jak kto woli.. ja to nazywam tak.

Opublikowano

UpRzedziła mnie jedna osoba, ale cóż :) Dopiero teraz zauważyłem.

Niestety ciągłym problemem, który irytuje jest to: NETERROR_HARDSHAKE_DATA_INVALID

Występuje losowo... Przez co to? Przez cheaterów będących ze mną w lobby?

Tak się dzieje jak ktoś traInerem kicka cię z lobby, ale mało prawdopodobne bym spotkał tylu chiterów pod rząd, więc obstawiam winę bota, tylko nie wiem czy to tak celowo, czy błąd. No, beta to beta

Opublikowano

Racja beta to beta. Jak na razie zaznaczam, że działa to jak najzwyklejszy bot, który wykonuje pracę za gracza. Niestety użyto tu już dawno działających opcji, takich jak autofinish i autoklikanie :) 

Niemniej jednak po pewnym czasie stanie się to monotonne, takie czekanie na te osiągnięcia... Bo trzeba dużo czasu, aby je zaliczyć. W końCu ktoś będzie musiał wymyślić coś na podobieństwo Nfs_Hack i PAGEDOWN, który powodował przechodzenie TE w ciągu 1 sek, albo i 0.5 sek :D

Opublikowano

Co do statystyk będę obserwował swoje, jak na razie czysto, zostawiam go włączonego do północy, będą 3 godziny, zobaczymy co ugrał.

@Edit btw  Jak to przeraźliwie szybko auto niszczy, z 60% mi już do 15% dobiło

S30koUj.png OMFG

Opublikowano

Hmm no to jest dziwne... U was działa, a u mnie wywala i blokuje mnie na około godzinę.

Odpalam gre w okienkowym 800x600, a potem bota i dołączam do klasówki po czym error

A zapora windowsa odpalona? Sprawdź czy go antywirus nie blokuje też.

Opublikowano

tak to ilość cheaterów, ten który ma lepsze łącze ten wygrywa wyścig po wygranie klasówki, a resztę wypierdala, a pytanie do tego... szkoda że nie dali lobby kick chociaż by nikt nie wiedział kto w lobyy cheatuje a tak to oni ruszaja i widzą kto auto finish użył

Opublikowano

tak to ilość cheaterów, ten który ma lepsze łącze ten wygrywa wyścig po wygranie klasówki, a resztę wypierdala, a pytanie do tego... szkoda że nie dali lobby kick chociaż by nikt nie wiedział kto w lobyy cheatuje a tak to oni ruszaja i widzą kto auto finish użył

To bardziej zależy od farta/chwili kliknięcia przez bota dołączenia do lobby, mi robi te klasówki powoli, mimo iż mam bardzo wolnego neta.

Opublikowano

Ogłaszam iż nie da się go tak zostawić niech robi, jak jest to w przypadku botów na ucieczki. Właśnie zniszczył do 0% moje Porsche, zrzucając je do klasy A, przez co bot nie może dołączyć do klasówki klasy S.

Opublikowano
100% Wytrzymałości wozu - 20 wyścigów
250/20=12,5
12,5*15000 igc=1875000 igc
1875000 IGC, tyle będzie nas kosztowało wbicie klasówki w klasie wyższej niż E
Liczone na podstawie wyników Porsche 911 GT3 RS, mój wóz po ulepszeniach overall 791 klasa S, stock po zniszczeniu 710 klasa A

Co na to powiedzą odpowiedzialni za te staty to ja nie wiem 
V9nlPPN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...