Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MP Killah 2.0 Beta by Farming Inc

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, to mówisz o NFStimes.com, a ten bot zawiera bypass na nfstimes, wiec tam sie nic nie pojawi:P

Nie zapisuje statystyk na nfstimes ale przy odbieraniu nagrody się zawiesza i wywala jakiś error (Może później dam screen)

Jeśli tak to gitara ;)

Ogłaszam iż nie da się go tak zostawić niech robi, jak jest to w przypadku botów na ucieczki. Właśnie zniszczył do 0% moje Porsche, zrzucając je do klasy A, przez co bot nie może dołączyć do klasówki klasy S.

To normalne, zawsze tak będzie (zniszczenie auta wzrasta wraz z ilością rozegranych wyścigów, jak będziesz ciągle dołączał do sprintów sp i je opuszczał na samym starcie to też auto się zniszczy).

@topic

Opanujcie emocje.

Wiemy, że ten bot jest czymś nowym, ale to wersja beta... będą na pewno jakieś poprawki.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogłaszam iż nie da się go tak zostawić niech robi, jak jest to w przypadku botów na ucieczki. Właśnie zniszczył do 0% moje Porsche, zrzucając je do klasy A, przez co bot nie może dołączyć do klasówki klasy S.

To kup sobie ubezpieczenie za 250 boostów. 

Opublikowano

U mnie bot chyba działa bo włączam bota i gierkę i wchodzi do wyścigu a gdy ma się zacząć wywala i tak w kółko. 

Opublikowano

Jest w bocie bypass na nfstimes, wiec tam się nic nie pokarze (zadne statystyki z uzyciem bota).

Co do tzw. spadku do niższej klasy, to wystarczy mieć lepsze auto z danej klasy, które po osiągnięciu 0% wytrzymałości nie obniży osiągów tak bardzo, aby zmienić klasę.

Trochę tym botem się już bawiłem i ani raz nie wyskoczył żaden error tak jak wy to piszenie. (może po prostu mam szczęście i nie trafiam na inne osoby z botem.)

W Bocie prawdopodobnie jest zbudowania także opcja ukrywania nicku, gdyż po użyciu autofinisha, gdy wyświetla się okno z lista graczy itp. to nasz nick (po lewej stronie okna) zmienia się na undefined czy coś w tym stylu. Tak samo jak jest to w opcji ukrywania nicku, w trainerze by gamerz.

W HACKU NIE MA KICK LOBBY!!!!

Opublikowano

a czyn jest tak ze w lobby jest tak jak nomalnie bym dolaczal?? czy sa w lobby same boty?

oficjalna strone bota mozna dostac czy ktos da link?

Opublikowano

Testujmy chłopoki, testujmy.

cichy taki sprytny kupi se ubezpieczenie. HA!

U mnie taki sam błąd jak u kolegi wyżej i uwierzytelnienie wywaliło. ;/

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Z tego co zauważyłem, to nie ma problemów. Mi tam wszystko ładnie śmiga i nie mam problemów jak wy...

Właśnie sobie on działa i żadnych errorów ma

Opublikowano

A jednak brakuje mi tego lobby kicka, bo lepiej bocic żeby nikt nic nie widział. Jest możliwość zasłony nicku ale jak ktoś kliknie na tym "undefinded" ppm jak jest ta lista z "dodaj do przyjaciół" itp. tam będzie nick. Zrobić fotke wysłać do supportu i mamy po koncie. Może będzie jakaś aktualizacja z lobby kick...

Opublikowano

A jednak brakuje mi tego lobby kicka, bo lepiej bocic żeby nikt nic nie widział. Jest możliwość zasłony nicku ale jak ktoś kliknie na tym "undefinded" ppm jak jest ta lista z "dodaj do przyjaciół" itp. tam będzie nick. Zrobić fotke wysłać do supportu i mamy po koncie. Może będzie jakaś aktualizacja z lobby kick...

Raport gówno daje.

Taka prawda. Oni sobie tyłek nimi podcierają. :-) 

Opublikowano

Ehh...

A nie możesz po prostu odpalić MP Killah i Trainera od GMZ? Aktywujesz "lobby kick" i odpalasz MP Killah, wuala.

Nawet używając lobby kicka może nas wywalić z wyścigu - nie tylko my go używamy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

To nie działa. Ok dołącza do wyścigu, ale potem po użyciu autofinishera jest błąd 2[...]1 i wywala z gry. Potem nie da się zalogować bo uwierzytelnienie.

Dupa jednym słowem.

Opublikowano

Autor prosi o używanie tego bota na czystej grze, czyli bez włączonych wcześniej/aktualnie innych hacków czy botów.

Było napisane o tym w pierwszym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...