Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest wiele hostingów lecz moim wyborem jest pukawka.pl,

miałem serwer na kilku hostingach i ten okazał się na daną chwilę najlepszy!

minecraft.jpg
  • Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno najlepszy hosting na świecie to mcprohosting (jeśli chodzi o minecraft). Tylko że polacy raczej nie skorzystają bo mało kto ma EURO na telefonie, chyba że przelewem w banku. Jak byś dodał na liste może by ktoś zagłosował ale ja tam mam serwer i polecam.

Opublikowano

Jeszcze można dodać coś takiego jak

Prace bok - słaba/dobra/bardzo dobra

Jakość serwerów - słaba/dobra/bardzo dobra

I inne takie. To też by pomogło w doborze hostlingu.

Opublikowano

Wg mnie przydałoby ­się aktualizować listę oraz nieco pozmieniać ranking.

Dla mnie nr 1. to Craftserve

4462514400953061278225.png

Opublikowano

enderchest.pl bije inne na głowę moim zdaniem, Po 1 . Jest tani , Zero lagów itp itd Co najważniejsze szybki kontakt z obsługą hostingu

Opublikowano

Wg mnie przydałoby ­się aktualizować listę oraz nieco pozmieniać ranking.

Dla mnie nr 1. to Craftserve

Większość osób mówi że mają serwery za granica więc nie jest nr 1.

Robią bezsensowne ograniczenia!

enderchest.pl bije inne na głowę moim zdaniem, Po 1 . Jest tani , Zero lagów itp itd Co najważniejsze szybki kontakt z obsługą hostingu

Tani , często wywala serwery, jak jest poważniejszy problem to odpisują po 6 dniach

Aktualny ranking mógł by zostać zaktualizowany lecz pierwsze miejsce się nie zmieni

Pukawka nie tylko jest najlepszym hostingiem minecraft ale także wielu innych serwerów od lat

co do craftserve to kiedyś co prawda był top 1 teraz jest daleko w tyle.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Według mnie CraftServe jest dobry, nie piszę że najlepszy bo nie korzystałem z innych, tylko z Ownserwer - jest beznadziejny nie dorasta do pięt CraftServe. CraftServe posiada możliwość płacenia PaySafeCard za taką cenę, za jaką się kupiło PSC. ^^ Tylko trochę lagi są przy większej ilości graczy. Pozdrawiam!

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...