Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywoływacze używający BOL'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mogę ci powymieniać 2 challengerów z NA i 4 z Eune co używają bola i jeszcze stremują i przyznają się do tego :)

I co z tym?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak płakać o bota na forum o cheatach :C. Większość pewnie przegrała na Cassiopeie/Syndre/Gragasa/Katarine/LeBlanc z bolem i wyżalają się na forum :C JA osobiście lubię grać na bolu, daje mi to fun z gry, jak na razie gram only normale. Niedługo się przeniosę na rankedy :)

prosze nie

@topic czyli taki phantomlord czy xpeke to tez bolowcy bo graja syndra lb?

Opublikowano

VIP chuja daje? Zorientuj się w możliwościach API VIP, bo to żałosne.

Weź mnie oświeć, skny nie działają dla vip, możesz se efekty wyłączyć graficzne

i co to jest ten VIP API, jak jesteś tak łaskawy to napisz.

Opublikowano

Weź mnie oświeć, skny nie działają dla vip, możesz se efekty wyłączyć graficzne

i co to jest ten VIP API, jak jesteś tak łaskawy to napisz.

Widać że długo cie bili. Na vipie wchodzą zajebiste skillshoty, jest dostęp do wszelkiego rodzaju exploitów itp. Jak dla ciebie vip gówno daje to porównaj możliwości JaKCass z CW lub FGE z Evadee...

Opublikowano

Tylko ja nie rozumiem, jak to Wam może uprzyjemniać grę. To tak, jakbyście byli w pracy i zatrudnili do Waszej roboty sobowtóra i za Was odwalał brudną robotę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tylko ja nie rozumiem, jak to Wam może uprzyjemniać grę. To tak, jakbyście byli w pracy i zatrudnili do Waszej roboty sobowtóra i za Was odwalał brudną robotę. 

Co w tym złego? W pracy dostaniesz darmowe wynagrodzenie, w LoL'u dywizję. Poza tym, większości nie chodzi o wbijanie dywizji.. chodzi o tworzenie bólu dupy u swoich rodaków. Dla dywizji grają boosterzy z forum BoL.

Opublikowano

Co w tym złego? W pracy dostaniesz darmowe wynagrodzenie, w LoL'u dywizję. Poza tym, większości nie chodzi o wbijanie dywizji.. chodzi o tworzenie bólu dupy u swoich rodaków. Dla dywizji grają boosterzy z forum BoL.

To akurat wiem i jest to smutna prawda. To i tak można porównywać do sytuacji życiowych, tak czy owak. Tylko wiesz, że to nie poprawia koordynacji i umiejętności, bo nie grasz Ty, gra program. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

JA mam inne pytanie czy ktos wiec jak dziala sam bol

Jezeli wlaczasz skrypt jakis np glory ryze to pokazuja sie takie zielone kółeczka czyli zasieg tylko ze bol monitoruje gre bo jak nie gram z bolem to fps mam 80-100 a jak gram z bolem to spadaja mi do 35-50 i to mi sie wydaje ze dziala jako program do nagryania gry tylko z dodatkowymi funkcjami. Wiec nawet nie wiem czy riot wogole cos takiego wykryje. Bo np cheaty w cs ban murowany ale one zmienialy kody w grze. A bol przecierz jak jest w skrypcie ryze-go to te kolka jak np klikniesz tab dalej zostaja i zaslaniaja statystyki graczy.

PS spadek fpsow mam tylko przy glory ryze bo ma duzo funkcji to moze tez dlatego bo jak innego uzywam to roznie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

BoL daje cholernie nieuczciwa przewagę, spokojnie można to nazwać cheatem, jeżeli wie się jakie skrypty odpalić, to pociśniesz i Bjergsena na midzie w soloQ :D Sam pogrywam cały czas na BoL'u, ale ostatnio zagrałem z 10 gier na supporcie (srałem się iśc solo bez BoL'a), i wygrałem 7 na 10 gier z zajebistymi statami, a mój ADC 2 razy pente wbił, tak więc nie wątpie by BoL tępił skilla pod jakimkolwiek względem, bo przecież widzisz, jak grają inni bez niego, u potrafisz się dostosować.

Opublikowano

Bot Of legends według mnie jest nieuczciwym programem ,który nie tylko '' zwiększa skilla '' ,ale też sprawia ,że potem takowy posiadacz nie umie grać. 

47990292595971448862.png

Opublikowano

Mi osobiście używanie bola sprawia przyjemność, dlaczego mam cierpieć za mój feedujący team? wole już grac na bolu i szybko sie wybijać niż grać z typami którzy potrafia tylko zrobić 0-10 i wyjść z gry. Pozdrawiam wszystkich kolegów bolowców

Opublikowano

Bot Of legends według mnie jest nieuczciwym programem ,który nie tylko '' zwiększa skilla '' ,ale też sprawia ,że potem takowy posiadacz nie umie grać. Wszystkie pliki lola modyfikowane przez inne programy są zakazane i mogą grozić ( za np. stworzeniem bez zgody producenta ) nawet karą więzienia i grzywny. BOL jest dla słabych brązów ,którzy nigdy nie osiągneli wyższej dywizji niż platyna I.

BoL nie modyfikuje plików gry i nie grozi twórcom kara więzienia ani grzywny.

Opublikowano

Bot Of legends według mnie jest nieuczciwym programem ,który nie tylko '' zwiększa skilla '' ,ale też sprawia ,że potem takowy posiadacz nie umie grać. Wszystkie pliki lola modyfikowane przez inne programy są zakazane i mogą grozić ( za np. stworzeniem bez zgody producenta ) nawet karą więzienia i grzywny. BOL jest dla słabych brązów ,którzy nigdy nie osiągneli wyższej dywizji niż platyna I.

Sam masz gold tier, czyli jesteś "słabym brązem" według swojego toku myślenia.

@topic :  Bol był, jest i będzie do póki Spudgy'emu będzie się to opłacało, a patrząc na community będzie to trwało dość długo ;)

empty

Opublikowano

Sam masz gold tier, czyli jesteś "słabym brązem" według swojego toku myślenia.

@topic :  Bol był, jest i będzie do póki Spudgy'emu będzie się to opłacało, a patrząc na community będzie to trwało dość długo ;)

Tylko nie gram na bolu tępaku ,czytanie ze zrozumieniem się kłania.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Bol to gówno, które tworzy armie bezmózgich graczy, którzy wszyscy spadną jak tylko BoL się skończy albo Riot walnie anti-cheata. Co wam da wygranie 70% meczy za pomocą Bola? Gówno. Ja wygrywam 9 na 10 meczy za pomocą Drop Hacka i już mam serie do challengera oczywiście na poważnym serwerze jakim jest West a nie EUNE stworzony dla polaków. Przyznam się ze zacząłem tego użuywać od D2, więc nie jestem skillem do tyłu jak wy którzy jedziecie na Bolu. Pozdrawiam tych którzy wydają marne 30zł miesięcznie i myślą że są PRO. Lepiej mieć własnego prywatnego VPS w domu. A ty gównie które chwalisz sie jaki jestes pro bo koledzy tak ci mówili a sam nie możesz wbić golda, uwierz mi że nie grasz jak diament, bo żeby awansować ligę wyżej trzeba grać jak 2 ligi wyżej i jak widać nie grasz nawet jak platyna. A do tego jesteś nordic więc spadaj gównie tym chwaleniem się.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niektórzy chyba zapominają o co w tym wszystkim chodzi. BoL ma nas rozwijać, nie niszczyć nasze umiejętności. Sam też kiedyś byłem silverem (nigdy nie byłem w bronzie), myślałem że Ryze jest słaby, nie dostrzegałem potencjału większości postaci. I jak ten bot odmienił moją karierę w League of Legends? - ukazał mi pełne osiągi mobilnych postaci. Nauczyłem się robić prawdziwe combosy, nie miałem wcześniej od kogo się uczyć, uczyłem się bezpośrednio od bota. Nigdy wcześniej nie przyszłoby mi do głowy łączenie na Mordekaiserze jednocześnie DFG, Hex-techa, R i E. Pewnie nie rozumiecie jeszcze o co mi chodzi, więc wytłumaczę to teraz. BoL jest narzędziem do boostowania, naszych dywizji i umiejętności. Należy korzystać z niego z umiarem, wyłączać go często, by trenować samego siebie. Grając z lepszymi sami stajemy się lepsi, więc jeśli bronze na bocie gra jak Challenger, sam stopniowo zaczyna się równać poziomem z Challengerem (z umiarem oczywiście). Wiele osób nie było świadomych co potrafi dana postać, zanim nie zobaczyli tego na własne oczy używając BoLa. Chcecie być lepszymi? Bądźcie lepszymi. Grajcie na bocie i uczcie się jego sztuczek, by sami je wykorzystywać. Nie mówię tutaj o takiej Cassio, bo to jest akurat niewykonalne, zwłaszcza mówiąc o exploitach. Spróbujcie zagrać na BoLu każdą po trochu postacią, wyłączcie go i sprawdźcie czy wasz poziom się poprawił. Jeśli nie - zboostujcie się o 1 dywizję do góry, starajcie się wyrównać poziom i ponówcie eksperyment. Samemu jestem w Diamencie, nabiłem go przy pomocy free usera, od platyny IV go porzuciłem, bo zauważyłem że radzę sobie z graczami. Dostałem się do Diamentu nie ukrywając dzięki BoLowi, wyrzucił mnie on z dywizji silnego nasilenia elo hell, miałem od kogo się uczyć i stałem się lepszym. Używajcie go z głową, a nie pożałujecie. PS. Patrząc na graczy z Golda, Platyny V-II z perspektywy mojej dywizji, myślę że to jeszcze słabi gracze. To poczekam teraz na falę hejtów od graczy pay2win. Powtórzę raz jeszcze - używajcie go z głową, a nie spotka was BóL dupy  :) Każdy inaczej się uczy, macie wiele wyborów.

Albo grać bez wspomagaczy cały czas i nie wiedzieć co dana postać może odwalić (chyba że nas rozwali bezpośrednio);

grać na wspomagaczach, podpierdolić sztuczki i próbować je wykonywać odrzucając BoLa, zachować refleks potrzebny by unikać np. ulta malphite (ulta Annie będzie ciężko uniknąć), będziecie mieli satysfakcje jeśli unikniecie ulta malphite, mówię serio, będziecie umieli flashować się np od Q eza w krytycznych sytuacjach, czego BoLowcy nie potrafią (w sumie to nie mam do tego pewności, ale bez BoLa zdecydowanie łatwiej o refleks - mamy wtedy więcej cennych fpsów); 

Albo też pozostaje wam umiejętność współpracy z BoLem, czyste pay2win. Tylko uwaga, w przypadku bezmózgii połączonej z brakiem umiaru będziecie stopniowo wytracać refleks, wasze umiejętności. Będziecie bronzami w challengerowych zbrojach. Jestem pewien że osoby posiadające zdolność logicznego myślenia oprócz ciągłego grania rankedów na BoLu, grają też czasem dla odreagowania normale bez niczego, by potrollować, zaszaleć. Nie wiem czy wy też robiliście przerwy od BoLa, wywnioskowałem to na własnym przykładzie, że osoby inteligentne będą w końcu odczuwały się zirytowane/skrępowane ciągłym używaniem bota, w końcu nikt nie lubi dzielić się zabawą z komputerem.

W każdym bądź razie, powodzenia. BoL przyniesie Wam to, czego zapragniecie. Gniew/irytację (jak będziecie przeciwko nim grali), Satysfakcję, umiejętności (gdy będziecie widzieli własne umiejętności, pokonacie BoLowca bez używania BoLa), bądź też bana/zanik umiejętności w przypadku bezmózgii przy korzystaniu ze wspomagaczy.

Życzę Wam wszystkim wysokich dywizji i umiejętności odzwierciedlających waszą pozycję.

Opublikowano

Moim osobistym zdaniem jest to, że grają dla dywizji. A co osiągną i czego się nauczą? No oczywiście że nic ;). A wspomagają to może dla wyższej dywizji, zazwyczaj dlatego ludzie grają na BoLu. ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

BOL nauczył mnie grać np syndrą,yasuo i kilkoma innymi.Miliony bezsensownych poradników czy filmiki na yt nie dały mi tyle co BOL.W praktyce zobaczyłem jak wyglądają ich comba, co kiedy używać,jak nimi grać itd Teraz już go nie muszę używać ,a syndrą czy yasuo uzyskuję takie wyniki jak na bolu.Więc argument że te skrypty tworzą armię noskilli jest inwalidą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...