Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywoływacze używający BOL'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak pisać negatywnie o cheater'ach na forum o cheat'ach.

Ja tam w sumie nic do nich nie mam. Nie używam sam BoL'a, a Ci co używają niech sobie dalej używają. 

Nie ma to jak dodać PL do nicku na polskim forum.

@topic Bol to program dla niedowartościowanych zerowców, którzy mimo swoich nieudolnych umiejętności grania w league of legends pragną osiągnąć swoją wymarzoną dywizję każdym sposobem. Dla tych panów nie liczy się satysfakcja z uczciwie wygranej gry, tylko ikonka w sekcji "Profile". Ludzie, którzy stworzyli ten cheat trzepią kasę na słoikach bez skilla, a takich jest nie mało. Dobra inwestycja.

Edit: Czekam na płacz wszystkich bolowców, którzy zaczną wyzywać mnie od cebulaków nie mając pojęcia o moim stanie majątkowym :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma satysfakcji jesli wygrasz rankeda z bolem. Ja uzywam tylko po to i to nie w kazdej grze zeby wejsc do golda po skina wiecej mi nie trzeba. Nie wiem po co wchodzic do diamentu po baner? I tak grasz jak silver zapewne wiec dlugo sobie nie poszpanujesz

Opublikowano

Nie ma satysfakcji jesli wygrasz rankeda z bolem. Ja uzywam tylko po to i to nie w kazdej grze zeby wejsc do golda po skina wiecej mi nie trzeba. Nie wiem po co wchodzic do diamentu po baner? I tak grasz jak silver zapewne wiec dlugo sobie nie poszpanujesz

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz taka osoba, która wbije Diament na BoL`u bez problemu wbiła by również Golda bez niego.

Opublikowano

Niektórzy chyba zapominają o co w tym wszystkim chodzi. BoL ma nas rozwijać, nie niszczyć nasze umiejętności. Sam też kiedyś byłem silverem (nigdy nie byłem w bronzie), myślałem że Ryze jest słaby, nie dostrzegałem potencjału większości postaci. I jak ten bot odmienił moją karierę w League of Legends? - ukazał mi pełne osiągi mobilnych postaci. Nauczyłem się robić prawdziwe combosy, nie miałem wcześniej od kogo się uczyć, uczyłem się bezpośrednio od bota. Nigdy wcześniej nie przyszłoby mi do głowy łączenie na Mordekaiserze jednocześnie DFG, Hex-techa, R i E. Pewnie nie rozumiecie jeszcze o co mi chodzi, więc wytłumaczę to teraz. BoL jest narzędziem do boostowania, naszych dywizji i umiejętności. Należy korzystać z niego z umiarem, wyłączać go często, by trenować samego siebie. Grając z lepszymi sami stajemy się lepsi, więc jeśli bronze na bocie gra jak Challenger, sam stopniowo zaczyna się równać poziomem z Challengerem (z umiarem oczywiście). Wiele osób nie było świadomych co potrafi dana postać, zanim nie zobaczyli tego na własne oczy używając BoLa. Chcecie być lepszymi? Bądźcie lepszymi. Grajcie na bocie i uczcie się jego sztuczek, by sami je wykorzystywać. Nie mówię tutaj o takiej Cassio, bo to jest akurat niewykonalne, zwłaszcza mówiąc o exploitach. Spróbujcie zagrać na BoLu każdą po trochu postacią, wyłączcie go i sprawdźcie czy wasz poziom się poprawił. Jeśli nie - zboostujcie się o 1 dywizję do góry, starajcie się wyrównać poziom i ponówcie eksperyment. Samemu jestem w Diamencie, nabiłem go przy pomocy free usera, od platyny IV go porzuciłem, bo zauważyłem że radzę sobie z graczami. Dostałem się do Diamentu nie ukrywając dzięki BoLowi, wyrzucił mnie on z dywizji silnego nasilenia elo hell, miałem od kogo się uczyć i stałem się lepszym. Używajcie go z głową, a nie pożałujecie. PS. Patrząc na graczy z Golda, Platyny V-II z perspektywy mojej dywizji, myślę że to jeszcze słabi gracze. To poczekam teraz na falę hejtów od graczy pay2win. Powtórzę raz jeszcze - używajcie go z głową, a nie spotka was BóL dupy  :) Każdy inaczej się uczy, macie wiele wyborów.

Albo grać bez wspomagaczy cały czas i nie wiedzieć co dana postać może odwalić (chyba że nas rozwali bezpośrednio);

grać na wspomagaczach, podpierdolić sztuczki i próbować je wykonywać odrzucając BoLa, zachować refleks potrzebny by unikać np. ulta malphite (ulta Annie będzie ciężko uniknąć), będziecie mieli satysfakcje jeśli unikniecie ulta malphite, mówię serio, będziecie umieli flashować się np od Q eza w krytycznych sytuacjach, czego BoLowcy nie potrafią (w sumie to nie mam do tego pewności, ale bez BoLa zdecydowanie łatwiej o refleks - mamy wtedy więcej cennych fpsów); 

Albo też pozostaje wam umiejętność współpracy z BoLem, czyste pay2win. Tylko uwaga, w przypadku bezmózgii połączonej z brakiem umiaru będziecie stopniowo wytracać refleks, wasze umiejętności. Będziecie bronzami w challengerowych zbrojach. Jestem pewien że osoby posiadające zdolność logicznego myślenia oprócz ciągłego grania rankedów na BoLu, grają też czasem dla odreagowania normale bez niczego, by potrollować, zaszaleć. Nie wiem czy wy też robiliście przerwy od BoLa, wywnioskowałem to na własnym przykładzie, że osoby inteligentne będą w końcu odczuwały się zirytowane/skrępowane ciągłym używaniem bota, w końcu nikt nie lubi dzielić się zabawą z komputerem.

W każdym bądź razie, powodzenia. BoL przyniesie Wam to, czego zapragniecie. Gniew/irytację (jak będziecie przeciwko nim grali), Satysfakcję, umiejętności (gdy będziecie widzieli własne umiejętności, pokonacie BoLowca bez używania BoLa), bądź też bana/zanik umiejętności w przypadku bezmózgii przy korzystaniu ze wspomagaczy.

Życzę Wam wszystkim wysokich dywizji i umiejętności odzwierciedlających waszą pozycję.

I to jest prawdziwa prawda, podobnie jest w cs kiedy używasz wh, a po wylaczeniu często zdaża się że zwiekszyły się np. umiejętności skanowania ;]

Opublikowano

Bot Of legends według mnie jest nieuczciwym programem ,który nie tylko '' zwiększa skilla '' ,ale też sprawia ,że potem takowy posiadacz nie umie grać. Wszystkie pliki lola modyfikowane przez inne programy są zakazane i mogą grozić ( za np. stworzeniem bez zgody producenta ) nawet karą więzienia i grzywny. BOL jest dla słabych brązów ,którzy nigdy nie osiągneli wyższej dywizji niż platyna I.

hahahaha ja uzywam bola zeby wyjsc z bronzu 5 i nigdy nie pujde do wienzienia hahaha nie strasz nas i bende w platynie tylko muszom wlonczyc bola bo kurde jest wylonczony jak go wlonczom to bende i w diamencie ha ha ha 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiec dopóki Rito nie zrobi coś z takimi skryptami nie zainwestuje ani centa w skórki  

Opublikowano

Ja sądzę tak skoro jest już coś takiego jak bot of legends to nie mam oto żalu bo sam gram na spacji ale zaczełem grać na spacji tylko dlatego że spotykam się często z przeciwnikiem który sam tego używa i ma straszny ból dupy że bym bola wyłączył bo on nawet spacją nie umie się obsługiwać ale to jasne że syndra na spacji a yasuo na spacji grają na siebie to rzecz oczewista że first blood dla syndry a jak wbije 6 lvl to będzie leżał za każdym razem gram dla fanu i jestem bolowcem a jak komuś sie to nie podoba to niech spier****

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Nie ma to jak pisać negatywnie o cheater'ach na forum o cheat'ach.

Ja tam w sumie nic do nich nie mam. Nie używam sam BoL'a, a Ci co używają niech sobie dalej używają. 

Nie ma to jak płakać o bota na forum o cheatach :C. Większość pewnie przegrała na Cassiopeie/Syndre/Gragasa/Katarine/LeBlanc z bolem i wyżalają się na forum :C JA osobiście lubię grać na bolu, daje mi to fun z gry, jak na razie gram only normale. Niedługo się przeniosę na rankedy :)

Moje zdanie na temat bolowców jest mieszane, z jednej strony czasami sobie sam na nim pogrywam 4fun, no ale w wbijaniu ligi się nim nie wspomagam.

Patrząc na to tak że jak ktoś wbije bolem diamenta to bez bola nie ogarnie poziomu gry w tej lidze. (Pozdro dla Selexa).

PS.

MPC - multiplayer cheats, więc to temat jak najbardziej tutaj, nie rozumiem osób marudzących na takie tematy.

MPC=Multiplayer community  :) pozdrawiam

Opublikowano

To czy ktoś używa bola czy nie, to nie jest moją sprawą. Chce niech używa, nie ja będę miał bana.

Co do MPC. Czity teraz są tylko dodatkiem tutaj bo MPC zmienia wizerunek. ;)

Opublikowano

ja tam czasem użyje jak gram aatroxem.Z resztą zależy w jakim stopniu to odbierać.Bo mogą być osoby które 24/9 napierdalaja na BoLu a mogą być takie,które poprzez uzywanie go uczą się grac

Nothing.

Opublikowano

Nie mozna sie nauczyc grac przez uzywanie cheatow, to tak jak bys sie uczyl strzelac headyshoty w fpsach przy uzyciu aimbota

Opublikowano

Nie mozna sie nauczyc grac przez uzywanie cheatow, to tak jak bys sie uczyl strzelac headyshoty w fpsach przy uzyciu aimbota

Powiem Ci,że nie do końca.Złe porównanie dobrałeś.Skoro bot może grać lepiej niż my to czemu nie możemy się uczyć na jego przykładzie poprawiać swojego skilla?Przecież po to jest ta gra.

Nothing.

Opublikowano

Powiem Ci,że nie do końca.Złe porównanie dobrałeś.Skoro bot może grać lepiej niż my to czemu nie możemy się uczyć na jego przykładzie poprawiać swojego skilla?Przecież po to jest ta gra.

To całkowicie ciekawe spojrzenie, jednakże trzymanie spacji nie poprawi koncentracji oraz rozumienia mechaniki postaci.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

To używanie skryptów to tak jal mówić, że stosowanie dopingu w sporcie poprawi twoją kondycję.

Sranie się, że "muszę wycarryować bronzy, bo mają 0/4959" nie jest wytłumaczeniem. Widocznie nie jest wam dane wejść do wyższej ligi.

w ogóle dla mnie graniem w lola można tylko nerwy mieć, a nie fun. Ciągłe poleganie ma teamie w grze, w której wygrana znaczy tak wiele. Pfff

Dla funu to ja w bf'a wolę pykać. Tam niby też dużo zależy od teamu, ale wygrana czy przegrana nikogo nie rusza.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

To używanie skryptów to tak jal mówić, że stosowanie dopingu w sporcie poprawi twoją kondycję.

Sranie się, że "muszę wycarryować bronzy, bo mają 0/4959" nie jest wytłumaczeniem. Widocznie nie jest wam dane wejść do wyższej ligi.

w ogóle dla mnie graniem w lola można tylko nerwy mieć, a nie fun. Ciągłe poleganie ma teamie w grze, w której wygrana znaczy tak wiele. Pfff

Dla funu to ja w bf'a wolę pykać. Tam niby też dużo zależy od teamu, ale wygrana czy przegrana nikogo nie rusza.

Nie zgodzę się, każdy ma taką dywizję na jaką zasługuję w lolu zaś jest kilka postaci, którymi dobre staty wystarczą do wygrania praktycznie solo gry. Kwestia potem już dobrego pozycjonowania aby Cię nie łapali ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...