Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywoływacze używający BOL'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki macie problem z tymi co używają? Jeżeli chcą to używają, jeżeli nie chcą to nie używają... Zresztą wy nigdy nie cheatowaliście? Np. w CS'ie. 

Ja BoL'a odpalam tylko jak mam serie i się sprawdza ;)

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zadam pytanie czy w lolu można mieć dobra zabawę? Ciągle wkurwienie oto. Dlatego gram teraz w Wars bo z ziomkami jak grasz to jest zajebista beka

Hmmm tak wgl to nie wiem czy kiedyś spotkałem bolowca zawsze jak ktoś był feeed to nic dziwnego nie widzialem

Opublikowano

Nie lubie ścierwa grającego na bolu, niech sobie grają na cheatach w innych grach ale nie w MOBA... bo tutaj liczy sie skill a nie wykupione konto VIP za hajs na karte miejską.

LoL to gra o skill a nie o bola, tyle w temacie. (Nie wyjeżdżajcie że hejce cheaty na forum o cheatach bo to forum dawno zmieniło się z forum o cheatach na forum o grach z dodatkiem cheatów, taka prawda).

Opublikowano

Nie lubie ścierwa grającego na bolu, niech sobie grają na cheatach w innych grach ale nie w MOBA... bo tutaj liczy sie skill a nie wykupione konto VIP za hajs na karte miejską.

LoL to gra o skill a nie o bola, tyle w temacie. (Nie wyjeżdżajcie że hejce cheaty na forum o cheatach bo to forum dawno zmieniło się z forum o cheatach na forum o grach z dodatkiem cheatów, taka prawda).

Do CS'a i innych strzelanek też potrzebujesz skilla. I ci to nie przeszkadza? "Cheatujcie sobie gdzie chcecie tylko wypierdalać od MOBA bo jestem wielkim panem i wam tak muwie omg". 

PS Tak, mUwie napisane specjalnie. Wiem, że pisze się mówię. 

Opublikowano

Samych osób użytkujących BoLa nie toleruje, ale najbardziej zastanawia mnie, czemu ci ludzie kupują Vip'a na to? Już nie muszę mówić że twórca zarzekał się że BoL będzie w pełni darmowy... Wracając do pieniędzy, zabawne jak to wszyscy wydają kasę na pierdoły a potem piszą jaki to rząd jest zły bo nie mamy kasy... Ale wracając do BoL'a, odradzam wywalanie niepotrzebnie kasy, bo twórca BoLa zarobi kasę i nagle zniknie wraz z całą kasą a BoL zostanie zamknięty i wtedy tylko na tym forum będą posty "ile to oni stracili na bolu".

Przejdę lepiej do "skilla" który niby daje ten programik, przede wszystkim, jeżeli uważacie że to WY zdobywacie penty to jesteście naiwni, penty zdobywa się poprzez swoje zdolności, a nie zdolności jakiegoś programiku, w momencie użycia BoLa do zdobycia penty jest tak naprawdę zdobyciem penty przez PROGRAM, a nie przez WAS.

Dlatego dla dobra takich ludzi, nie kupujcie Vipa z BoLa bo nigdy nie wiadomo, interes zniknie i będzie niepotrzebny płacz na forum, już lepiej używać podstawowych skryptów typu autosmite (co tak naprawdę nie jest przydatne, wystarczy użyć mózgu i sprawdzić ile smite zadaje obrażeń i podczas bicia creepów po prostu zesmitować...) czy jungle timer.

Opublikowano

W takich dyskusjach powinny być zwiększone kary dla postów typu #29.

Co do tematu, to niech ludzie robią co chcą, osobiście lubię na bolu grać, jednak jeżeli ktoś uważa, że bez takich dodatków jest mu lepiej to nie pozostaje mi nic innego, niż uszanować jego decyzję.

Opublikowano

Samych osób użytkujących BoLa nie toleruje, ale najbardziej zastanawia mnie, czemu ci ludzie kupują Vip'a na to? Już nie muszę mówić że twórca zarzekał się że BoL będzie w pełni darmowy... Wracając do pieniędzy, zabawne jak to wszyscy wydają kasę na pierdoły a potem piszą jaki to rząd jest zły bo nie mamy kasy... Ale wracając do BoL'a, odradzam wywalanie niepotrzebnie kasy, bo twórca BoLa zarobi kasę i nagle zniknie wraz z całą kasą a BoL zostanie zamknięty i wtedy tylko na tym forum będą posty "ile to oni stracili na bolu".

Przejdę lepiej do "skilla" który niby daje ten programik, przede wszystkim, jeżeli uważacie że to WY zdobywacie penty to jesteście naiwni, penty zdobywa się poprzez swoje zdolności, a nie zdolności jakiegoś programiku, w momencie użycia BoLa do zdobycia penty jest tak naprawdę zdobyciem penty przez PROGRAM, a nie przez WAS.

Dlatego dla dobra takich ludzi, nie kupujcie Vipa z BoLa bo nigdy nie wiadomo, interes zniknie i będzie niepotrzebny płacz na forum, już lepiej używać podstawowych skryptów typu autosmite (co tak naprawdę nie jest przydatne, wystarczy użyć mózgu i sprawdzić ile smite zadaje obrażeń i podczas bicia creepów po prostu zesmitować...) czy jungle timer.

BOL działa od ponad roku, z tego co wiem nie zanosi się na koniec, a wręcz przeciwnie rozrost z obecną reklamom na forach league of legends xD

Opublikowano

BOL działa od ponad roku, z tego co wiem nie zanosi się na koniec, a wręcz przeciwnie rozrost z obecną reklamom na forach league of legends xD

Dokładnie, na dodatek twórca BoL'a dużo by stracił tak po prostu zwijając interes. Nic nie robi, userzy robią skrypty, a i tak kasę dostaje, to czemu miałby to likwidować? 

Opublikowano

Dłużej niż rok.

Opublikowano

Temat zostal stworzony po to by wymienic sie zdaniami a nie wyzywac.. Po za tym nie napisalam ze uzywanie BOLA to zle i tak nie wolno.. Napisalam tylko co o tym sadze, a ci ktorzy poczuli sie wielce obrazeni to niech wyjda z tej dyskusji. ;P

Opublikowano

Temat zostal stworzony po to by wymienic sie zdaniami a nie wyzywac.. Po za tym nie napisalam ze uzywanie BOLA to zle i tak nie wolno.. Napisalam tylko co o tym sadze, a ci ktorzy poczuli sie wielce obrazeni to niech wyjda z tej dyskusji. ;P

Popieram i dodam coś od siebie; Dla mnie BOL jest jak kula dla niepełnosprawnego, czyli prościej ująć jest to podparcie dla gracza nieumiejącego grać. Za parę min. będzie pewnie kupa hejtów kierowanych w moją stronę. Szczerzę wolę grać hu** niż używać bola, a kaskę z premium czy tam subskrypcji przeznaczyć na rp lub piwko. 

Opublikowano

Popieram i dodam coś od siebie; Dla mnie BOL jest jak kula dla niepełnosprawnego, czyli prościej ująć jest to podparcie dla gracza nieumiejącego grać. Za parę min. będzie pewnie kupa hejtów kierowanych w moją stronę. Szczerzę wolę grać hu** niż używać bola, a kaskę z premium czy tam subskrypcji przeznaczyć na rp lub piwko. 

Od tego masz startowy tutorial i potem przechodzisz takie "szkolenie" grając z graczami normale, a to, że ktoś używa BOL'a to jest jednoznaczne z tym i nie ma tutaj dyskusji, że po prostu nie potrafi kontrować enemy i zniszczyć swojego enemy na linii. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Piszesz ze bez lola robisz 20/5 i nie mozesz wykierowac.Ale z Bolem i statami 20/5 juz umiesz? Buahahah wez sie nie osmieszaj teraz czlowieku.

Skoro nie umiesz wyjsc nie jestes na wyzszym poziomie.

@topic Mam to gdzies czy ktos uzywa Bol'a to on oszukuje siebie nie mnie ze jest kims lepszym.

Przeczytałeś całe ? nie ? :)

Jestem na wyżyszym poziomie( ostania gra ziggsem vs orianna ) przeciwna drużyna sie pyta z jakiej ja dywizji odpowiadam że silver a ci się dziwią że na smurfie zapierniczam. :) I to nie 1 raz takie pytanie padło w moja strone. Lecz pamiętaj że 1vs5 nigdy nie wygrasz gdyż twoja drużyna nie jest tak zgrana jak przeciwna ^^

14 lat  

Opublikowano

Dla mnie Bol jest tak jak doping w sporcie. xD

Czyli powszechnie stosowany i wszystkim doskonale znany?  :ninja:

Nie powiem że wszyscy ale większość osób wyzywających BoL'a sami próbowali go odpalić lecz byli zbyt tępi aby wrzucić skrypt bez zakładania 50tematów na forum "jak to zrobić". Ja urodziłem się chaterem i taki pozostanę.  B)

Opublikowano

Czyli powszechnie stosowany i wszystkim doskonale znany?  :ninja:

Nie powiem że wszyscy ale większość osób wyzywających BoL'a sami próbowali go odpalić lecz byli zbyt tępi aby wrzucić skrypt bez zakładania 50tematów na forum "jak to zrobić". Ja urodziłem się chaterem i taki pozostanę.  B)

To w życiu życzę powodzenia z takim podejściem, jeśli wszystko robisz na łatwiznę. Ja wolę pograć z nerwami i nauczyć się dużo więcej, niż grać na nielegalach i mieć potem problemy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja używam timera na jungle i skrypt na pokazywanie wardów tam gdzie były postawione na widoku. małe uproszczenie, ale cheatem bym tego nie nazwał

Opublikowano

sadze ze jest to spisek masonski poniewaz riot nie zamierza rozdawac banow za ten wspomagacz co jest dla mnie rownoznaczne ze wspoludzialem w projekcie bol, szanuje riot za madra polityke finansowa oraz daje okejke wszystkim posiadaczom skryptu za to ze utrzymuja tak wspaniala gre jaka jest league of legends, reklama na pewno pomoze w pewien sposob riotowi poniewaz jesli wspomozemy kupnem kolejnych kont vip riot dostanie wystarczajaco wiele pieniedzy na stworzenie nowych stabilnych serwerow europa ktore beda w stanie utrzymac miliony uzytkownikow w grze a co za tym idzie wiele niezapomnianych rozgrywek!!!!

Opublikowano

Kido vip i tak ch..j... daje, więc nie płacz "nie karmić trola"

Riot mógłby zablokować bola, wytoczyć im proces itp, założyć hackshielda. 

Może by pomogło :P

Fajnie by się grało jak by każdy uczciwie grał.

Opublikowano

Kido vip i tak ch..j... daje, więc nie płacz "nie karmić trola"

Riot mógłby zablokować bola, wytoczyć im proces itp, założyć hackshielda.

Może by pomogło :P

Fajnie by się grało jak by każdy uczciwie grał.

VIP chuja daje? Zorientuj się w możliwościach API VIP, bo to żałosne.
Opublikowano

Ja sądzę że za dużo gadasz, a używanie jego to nie twoja sprawa, bo dobry gracz gra lepiej niż skrypt. Już setny raz widzę taki temat.

A ja mogę ci powymieniać 2 challengerów z NA i 4 z Eune co używają bola i jeszcze stremują i przyznają się do tego :)

5343a84451f1a784.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...