Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock - przyjmij jedyne takie wyzwanie Multiplayer [Start 8.03.14 g.19:00] - Prawdopodobnie najlepszy serwer 2014 roku !

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up 

Przestraszył Cię ich skrypt na blokowanie pluginów?

Że Twój adres ip TO %adress ip of player% 

itp...

Echhhh

Wiem, plugin Skript spokojnie ogarniam i rozumiem... Znając te dzieci, komenda /login password, pl oraz plugins zapisują się w jakimś pliku z logami... Ataki na serwer? Pfff, żadnych śladów nie było, po prostu off serwer bez żadnych informacji 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Napisali, że o 18...

Naprawilismy bledy oraz wlamy na konta osob. Obecnie naprawiamy ataki na serwer. Przepraszamy i zapraszamy o 18.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Po zastanowieniu się taki serwer zrobię w 72h

Wgrać pluginy i stworzyć wyspę z 1 kratką...

Powodzenia ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

@up 

Widze ostro napaliłes się na serwer

Czekaj pewnie dalej coś jest nie tak.

Nie do końca napaliłem. Jeżeli rozgrywkę będzie mi odpowiadać to pogram

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Hah, serwer niewypał, drop zostanie podobno wprowadzony dopiero w poniedziałek, administracja nie banuje ludzi, chociaż łamią regulamin. Serwer to jedno wielkie dno !

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Hah, serwer niewypał, drop zostanie podobno wprowadzony dopiero w poniedziałek, administracja nie banuje ludzi, chociaż łamią regulamin. Serwer to jedno wielkie dno !

Drop jest wprowadzony. Staramy sie na początku wszystko ogarnąć,przykro mi,że tak uważasz.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Serwer świetny. Parę rzeczy jeszcze nie działa, ale od Poniedziałku będzie epic!

Opublikowano

Szkoda, że dopiero od poniedziałku.

Jak wycraftować ten klocek na którym się stone robi?

I zmieńcie nazwę tego "Końskiego Ostrza" bo to kradzież nazwy z mc4u..

Serwer fajny na pierwszy rzut oka, pogram z kolegami napewno :)

Można sie dowiedzieć co daje VIP, SVIP, EVIP?

tenor.gif

Opublikowano

Juz naprawilismy wszystkie bledy rozgrywki, do wtorku w zamian za wczorajsze problemy 3x wiekszy drop.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Juz naprawilismy wszystkie bledy rozgrywki, do wtorku w zamian za wczorajsze problemy 3x wiekszy drop.

Możesz napisać co daje VIP, SVIP i EVIP? I jak wycraftować ten blok, na którym się pojawia stone czy tam cobble?

I pisałeś, że macie plugin na wpadanie itemków do ekwipunku, a jakoś tego nie widzę.. 1/5 cobble wpada do lawy, przez co jest trochę trudniej.

Wg. mnie serwer jest niedopracowany. Niektórych rzeczy/pluginów nie ma, ceny w sklepie są nieproporcjonalne - żeby kupić 32 trzciny trzeba sprzedać 42 stacki cobble.. 32 trzciny kosztuje 420$ a sprzedaje się po 10$. Więc zmieńcie te ceny, a przynajmniej ceny w skupie.

Wtf wpisuję komende /help i mi się wyświetla, że wychwycono próbę sprawdzenia listy pluginów ;-;

Można by też zmienić crafting spawnerów na 4 bloki diaxów, bo na 1 spawner teraz trzeba wykopać 72x4x9 emeraldów i złota +72slimeballe to trochę dużo..

Działa fortunka na drop itemków?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...