Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock - przyjmij jedyne takie wyzwanie Multiplayer [Start 8.03.14 g.19:00] - Prawdopodobnie najlepszy serwer 2014 roku !

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip to: Singleblock.pl

Jak się nie mylę to będzie 2-3 edycja tego serwera i osoby które grały na tym serwerze wiedzą czego się spodziewać.

Na każdej edycji i w trakcie są wprowadzane coraz to różniejsze atrakcje, mini gry takie jak Sg, TNTrun, Speeg, KO i inne.

Pozdrawiam

Byly to edycje Beta, teraz naprawde wchodzimy pelna para. Wprowadzamy tanie rangi i jedziemy do przodu ;) Stawiamy na przyjemnosc z rozgrywki,a nie lagi i tzw "serwer na hajs"

CAMDNAx.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie wgl. jakaś rekrutacja na KidModa bądź czatmoda ?

Rekrutacja na KidModa jest jak najbardziej otwarta ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Stawiamy na przyjemnosc z rozgrywki,a nie lagi i tzw "serwer na hajs"

Tu się nie zgodzę.

Piszesz, że serwer nie na kasę ale jedyna rzecz jaka jest u Was na stronie to sklep by nabyć rangę :P

Mały kłamczuszek :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano
Tu się nie zgodzę.Piszesz, że serwer nie na kasę ale jedyna rzecz jaka jest u Was na stronie to sklep by nabyć rangę :PMały kłamczuszek :)
@TechPack Hmm,strona jest w przebudowie, nie stawiamy za bardzo wygladu strony tylko funkcjonalosc serwera ;) Pozatym ceny rang co sa obecnie na stronie pojda znacznie w dol,aby nie mocno obciazac konta graczy,ktorzy te rangi chca kupic.

Tu się nie zgodzę.Piszesz, że serwer nie na kasę ale jedyna rzecz jaka jest u Was na stronie to sklep by nabyć rangę :PMały kłamczuszek :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Tu się nie zgodzę.

Piszesz, że serwer nie na kasę ale jedyna rzecz jaka jest u Was na stronie to sklep by nabyć rangę :P

Mały kłamczuszek :)

Z tego co wiem serwer musi się z czegoś utrzymać. I to ma być stabilny serwer który nie padnie po 1-2 miesiącach... Wszystko z rang z tego co się orientuje idzie na opłacenie serwera.

Minecraft_nwaxhhs.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem serwer musi się z czegoś utrzymać. I to ma być stabilny serwer który nie padnie po 1-2 miesiącach... Wszystko z rang z tego co się orientuje idzie na opłacenie serwera.

Zgadzam sie z tym uzytkownikiem, serwer musi sie z czegos utrzymywac , byc stabilny.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Zgadzam sie z tym uzytkownikiem, serwer musi sie z czegos utrzymywac , byc stabilny.

Drop będzie z cobble czy ze stona? Bo stone się szybciej kopie szczególnie na Haste 2 ^^ A cobble wolniej :P

tenor.gif

Opublikowano

Drop będzie z cobble czy ze stona? Bo stone się szybciej kopie szczególnie na Haste 2 ^^ A cobble wolniej :P

Z naszego autorskiego generatora ;) (blok emerald ore), bedzie znacznie szybszy i wydajnejszy.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Z naszego autorskiego generatora ;) (blok emerald ore), bedzie znacznie szybszy i wydajnejszy.

Będzie można go robić jak stoniarke? 7x10x3? ^^

tenor.gif

Opublikowano

Będzie można go robić jak stoniarke? 7x10x3? ^^

Bedzie on craftowany, mozna klasc kolo siebie z zrobic cos podobnego ;) Szybkosc odradzania bloku to okolo 0.1 sekundy

CAMDNAx.png

Opublikowano

Bedzie on craftowany, mozna klasc kolo siebie z zrobic cos podobnego ;) Szybkosc odradzania bloku to okolo 0.1 sekundy

A czyli coś takiego jak end stone na skafie?

I na nim będzie się pojawiał stone?

I jeszcze czy macie plugin na automatyczne wpadanie itemków do ekwipunku? (Jak tak to autorski czy z jakiejś strony?)

tenor.gif

Opublikowano

A czyli coś takiego jak end stone na skafie?

I na nim będzie się pojawiał stone?

I jeszcze czy macie plugin na automatyczne wpadanie itemków do ekwipunku? (Jak tak to autorski czy z jakiejś strony?)

Hmm nasz jest znacznie szybszy i mniej lagujacy, itemki leca do ekwipunku, napisalismy to ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Byly to edycje Beta, teraz naprawde wchodzimy pelna para. Wprowadzamy tanie rangi i jedziemy do przodu ;) Stawiamy na przyjemnosc z rozgrywki,a nie lagi i tzw "serwer na hajs"

Nie serwer na hajs tylko "Hajs aka spierdalać"

@topic

Serwer szykuje się ekstra ! na 100 % wbije :D, a ten autorski generator jest jeszcze lepszą sprawą !

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Gdzie będzie rekrutacja na kodmoda? Można się już rekrutować? ;)

Opublikowano

Gdzie będzie rekrutacja na kodmoda? Można się już rekrutować? ;)

Zapraszamy na nasz fanpage ;) A takze mozesz napisac do mnie na gg,jest w profilu.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Nie serwer na hajs tylko "Hajs aka spierdalać"

@topic

Serwer szykuje się ekstra ! na 100 % wbije :D, a ten autorski generator jest jeszcze lepszą sprawą !

Cieszymy sie bardzo ;) Nie spodziewalismy sie takiego zainteresowania.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Cieszymy sie bardzo ;) Nie spodziewalismy sie takiego zainteresowania.

Podasz link do fanpejdża?

Serwer prezentuje się nieźle :) 

- autorski plugin na wyspy

Tego nie rozumiem. Autorski plugin na tworzenie bedrocka i skrzynki? :P

Jaki będzie rozmiar cuboida wyspy?

tenor.gif

Opublikowano

Podasz link do fanpejdża?

Serwer prezentuje się nieźle :)

- autorski plugin na wyspy

Tego nie rozumiem. Autorski plugin na tworzenie bedrocka i skrzynki? :P

Jaki będzie rozmiar cuboida wyspy?

Autorksi plugin na wyspy to pewnie lepsza / inna wyspa bądz jakieś zadania na wyspach ITD ;d

Opublikowano

Start juz jutro ;) Czekacie ? Zaczynamy z zwykymi generatorami(stone'iarkami) czy z naszym autorskim generatorem. Macie 2 mozliwosci, stoniarki przez pierwszy tydzien, potem generator autorski czy od razu generator ? :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Prawdopodobnie najlepszy serwer 2014 roku !

Po czym tak sądzicie? Jakieś statystyki? Masowe pozytywne opinie?

Wg. mnie (jak dla mnie) serwer jest skreślony na starcie, i na pewno nie wejdę. Bynajmniej za ten śmieszny dopisek przywłaszczania sobie miana "Prawdopodobnie najlepszego serwera 2014 roku !".

Prezentacja mi się podoba, aczkowliek mało rozwinięta.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Prawdopodobnie najlepszy serwer 2014 roku !
Po czym tak sądzicie? Jakieś statystyki? Masowe pozytywne opinie?

Wg. mnie (jak dla mnie) serwer jest skreślony na starcie, i na pewno nie wejdę. Bynajmniej za ten śmieszny dopisek przywłaszczania sobie miana "Prawdopodobnie najlepszego serwera 2014 roku !".

Prezentacja mi się podoba, aczkowliek mało rozwinięta.

Szanuje Twoja opinie, staramy sie i myslimy,ze bedzie taki. Szkoda,ze tak myslisz.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...