Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up odpalaleles jako administrator?

Mija juz 12 godzina skanowania a kaspersky nadal skanuje ;p

Sasori powiem, CI ze juz przebiles tego kolege co ma 8k wirusow ;)

Sporo wirusow tutaj doklada swoje kody do stron internetowych a ja jako ze zarabiam na tym to raczej trojana klientowi nie dam :D

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to dziwne xD ja skanowałem wczoraj całego kompa i miałem tylko 74 wiry ;d a pliki sprawdziłem trochę to dużo itemów nie działa ;p np skrzynka z petem xD zastanawiam się czy tam wo gule są pety bo nie mogłem znaleść na nie questa ;d

Opublikowano

@up

z tymi itemkami niedzialajacymi to mialem to samo, ale myslalem juz ze to tylko u mnie :D

Opublikowano

Mozliwe, ze eset blokuje proby uruchomienia zarazonych plikow. Wylacz go na chwile jak chcesz.

Opublikowano

@up to samo zaobserwowalem.

Client zawirusowany ale to nie problem zrobie swojego, a pliczki z serwera zatrzymam ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze antywirusa musisz wyłaczyć ziomelski ;d

A potem wlączysz i Ci wyskoczy 20k+ wirusów na kompie i byś musiał formata zrobić.

Opublikowano

jprd słuchaj ziomeq ja sobie pierw wyleczylem klienta i nic mi sie nie dzieje kompa skanowalem mialem kilka wirusów lecz w tej chwili jest czysty wystarczyło wyleczyć klienta i to wszystko bynejmiej u mnie...

A potem wlączysz i Ci wyskoczy 20k+ wirusów na kompie i byś musiał formata zrobić.

Opublikowano

jprd słuchaj ziomeq ja sobie pierw wyleczylem klienta i nic mi sie nie dzieje kompa skanowalem mialem kilka wirusów lecz w tej chwili jest czysty wystarczyło wyleczyć klienta i to wszystko bynejmiej u mnie...

Wstawisz clienta? Bardzo byłbym wdzięczny. Nawet jak wyłączę antywirusa to nie smiga... 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

na powaznie, jak mozesz to wstaw wyleczonego clienta bo mi avg 2014 tych dll nie chcial leczyc

Opublikowano

Proszę o pomoc!!! Tylko host może wejść na serwer, a inni nie... tzn:

Gdy host ma root.epk i exi ma z ip: 192.168.1.106 to smiga mu, a jak zrobi 80.48.xx.xx to po zalogowaniu, wybraniu postaci nie pokazuje paska ladowania, tylko wylogowuje. HELP

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Już problem @up rozwiązany. Wystarczy wejść przez hamachi clienta. Troszkę to nie komfortowe. Jest może inne rozwiązanie?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po ponad 19 godzinach skanowania i naprawiania problemów związanych z rozpakowaniem clienta, zamieszczam poniżej zdjęcia:

foto1.jpg

foto2.jpg

Komputer miał 40 wirusów przed pobraniem clienta. Powyższe zdjęcia zrobione zostały po rozpakowaniu plików.

Niedługo zamieszczę czystego clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...