Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem krótko:

​Uczę się w technikum informatycznym i wiem, że antywirusy z reguły są gówno warte, sam nie korzystałem (do teraz - chwilowo) z antywirusa od 5-6 lat i nie narzekałem, ale ja dbałem o to by żadnego gówna nie pobrać, a nie lubię jak daję komuś coś na pendrive i przy okazji daję mu jakiegoś robaka co zaraża pliki exe. Sam wolę napisać trojana i go dać, ale wiedzieć co on robi a nie rozprzestrzeniać coś co nie wiadomo czym jest.

Przy okazji pliki dll w kliencie były na tyle zarażone, że uleczenie nie było możliwe.

Ja wszystkie pliki traktuje normalnie anwet jak wykrywa wirusa   olewam to  bo wiadomo archuwum winrara  prawie kazdy anty virus wykryje zagrozenie bo to program normalnie nie sprawia on zagrozenia na kompie tylko szaleje antywirus przez takie cos  chyba ze specialnie ktos by wyslal keyloggera lub skrypty echo wylaczajace lub usuwajace  podstawowe pliki windowsa lub na podkrecenie wydajnosci i przez co wszystko warjuje 

Siema,

Mam takie pytanie czy mozna tego game 2089 usunac i wgrac game 30486..? I czy cos usunie? Czy bedzie polowa itemow nie bedzie widzialna?

Możesz ale  bedziesz musiał sobie całe item proto przekonwertowac do txt bo game 34 czyta z txt   ale można tez na 34 zrobic tak aby czytał z  mysql normalnie :)  wiec zamieszcze ci poradnik jak chcesz 

http://www.mpcforum.pl/topic/1067826-dl-tutr34083-item-proto-mob-proto-w-mysql-fix/

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Te całe pliki i client rozwaliły mi kompa :)

Nie działają programy, nic nie mogę pobrać, strony nie działają (niektóre).

Jak chcecie to pobierajcie, ale ostrzegam :)

Opublikowano

Pobieracie na własną odpowiedzialność:) Mam wykupioną licencję na Kasperskiego ;) 502 virusów :_)

Pliczki na Propsie ;) Dobrze, że  miałem anty-virusa bo teraz pewnie z kompem było by to samo co z bezdomnymi w zimę ....

Rozwala mnie coś takiego, że wstawia ktoś pliki z wirusami a na dodatek jestem ciekaw za ile dni wyjdą pierwsze Warumo-Guwno podobne serwery ostatnio zanotowałem:

- 14x Serwerów Alino-Guwno-Podobnych , każdy z nich kończył tak samo czyli, 3 dni - 7 dni off ...

- Teraz wyjdzie setka Warumo-Guwno-Podobnych-Serwerów-MT2, które będą padać po 3 dniach :)

Opublikowano

@up porty odblokowales?

@topic Od 2 godzin siedze na Kaspersky Rescue DIsk, pewnie zejdzie mi sie jeszcze z 5 godzin i postaram sie cale to gowno skasowac z tych plikow. Jak mi sie uda to w najlepszym wypadku wstawie czystego clienta.

@Sasori, chlopie ty wiesz ile ty masz trojanow? Ja sie martwilem ze mi wykrywa jakies robaki inefkujace pliki exe i dll ... pff tu jest trojan na trojanie. Nie bede sie juz czepial do CIebie ale ty wiesz co moze zrobic trojan i do czego on sluzy? Kuzwa czlowieku ty tu chyba bazy wirusow dla antywirow przechowujesz :D

CHyba uda mi sie wyczyscic to wszystko bo jak sprawdzalem to te wirusy u CIebie sa od ruskich, kaspersky tez jest od ruskich wiec powinien dac sobie rade.

Dobra, niech sie dalej skanuje - widzimy sie nad ranem :D

Sry za brak polskich znakow ale KRD nie posiada takowych ;)

Opublikowano

tzn co do wirusow to i mi by nie przeszkadzaly gdyby nie to, ze niechcialbym aby ktos znal moje hasla itd. ;)

Opublikowano

Tam nie ma zadnego keyloggera poprostu antywirus czyta   pliki jako zarazone bo byly u mnie na kompie  gdzie sa wirusy normalnie to pliki nic nie mają wiec spokojnie  zreszta nie zmumasz nie chcecie nie sciagajcie 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

U mnei wirusy porządkują dysk a anty wirusy  psują  

yhym...

Mi te viry gowno zrobią mam 8k virów bez tego klienta i jakos wszystko jest ok :)

PS: Pliczki zajebiste, troszke edytowalem. Niedlugo dedyk xD

Szkoda, że nie 50k :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...