Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już problem @up rozwiązany. Wystarczy wejść przez hamachi clienta. Troszkę to nie komfortowe. Jest może inne rozwiązanie?

jezeli masz takie cos jak np metin2.bin to zmien to metin2.bin na metin2.exe moze wtedy bedzie dzialac xD

Opublikowano

leci.png

Co do plików to rzeczywiście sporo do poprawki, między innymi to, że nie ma wierzchowców.

Opublikowano

Mam identyczny problem, ja mogę wejść lecz inni nie :/ . Tak samo, wchodzą, wybierają postać i się wyłącza 

Opublikowano

powie ktoś jak tutaj kurcze konto mogę zrobić ?? w mysql nie mogę.. a jak chce w przeglądarce, wyskakuje mi Beztytuuj_ehsqsnh.jpg

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

A co zrobić by nie logało mnie po zalogowaniu ??

logne sie pokaze postać i wyskakuje w grze ,,Nieprawidłowa wersja klienta,, i potem lognie ;x

Opublikowano

A co zrobić by nie logało mnie po zalogowaniu ??

logne sie pokaze postać i wyskakuje w grze ,,Nieprawidłowa wersja klienta,, i potem lognie ;x

Usun quest client.quest na 1 stronie jest wszystko opisane.

Opublikowano

@up zrobiłalem wszystko co jest napisane, usunelem questa, komeney wpisane, ale nie działa...

menu czy dobrze usunelem, bo na 1 stronę coś ścieżka tego pliku zniknela.. ale z tego co wiem dobry plik usunelem i nie działa

Opublikowano

@up zrobiłalem wszystko co jest napisane, usunelem questa, komeney wpisane, ale nie działa...

Co Ci nie działa?

@ Macie tego wyleczonego clienta?

Opublikowano

pisalem wyżej, wywala mnie po zalogowaniu

Opublikowano

Trzeba usunąć 1 plik póżniej w konsoli trzeba wpiać tak jak na 1 stronie jest w opisie  i zresetować maszyne i będzie git

hgrj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...